روی چه درجه سختیی بازی میکنید؟؟؟!

Difficulty?!?

• مجموع رای دهنده‌ها
    99
اگه فیفا باشه Legendary
اگه skyrim باشه Normal
اگه witcher باشه Easy

----------------------------

در کل اکثرا روی نرمال بازی میکنم و اگه دفعه بعدی خوشم اومد از بازیش روی سختی Hard، حالا میخواد یه بازی گلابی مثل COD باشه یا یه بازی سخت تر!!!
سخت ترین بازیها هم واسه من استراتژی ها بخصوص total war بوده، چون میخوام به روش خودم بازی کنم. ولی دریغ از اینکه این بازی ها را باید با روشی که خود بازی پیشنهاد میده بازی کنی!!!

ا
در کل اکثرا روی نرمال بازی میکنم و اگه دفعه بعدی خوشم اومد از بازیش روی سختی Hard، حالا میخواد یه بازی گلابی مثل COD باشه یا یه بازی سخت تر!!!
سخت ترین بازیها هم واسه من استراتژی ها بخصوص total war بوده، چون میخوام به روش خودم بازی کنم. ولی دریغ از اینکه این بازی ها را باید با روشی که خود بازی پیشنهاد میده بازی کنی!!!
با این جملت خیلی حال کردم. واقعا راست میگی. موافقم

بازی داریم تا بازی !

مثلا خوب فاینال فانتزی 13-2 روی نرمال میرم و یا بازی اینفینیتی ایندیسکاوری رو نورمال میرم و یا بایوشاک رو نرمال میرم !
ولی
بازی مثل تومب رایدر و یا رزیدنت اویل و یا نینجا گایدن رو آسون میرم !
و
بازی هایی مثل متال گیر رایزینگ و یا دویل مای کرای و یا دد اسپیس و یا آنچارتد رو سخت ترین میرم !

بیشتر بازی ها رو دجه ی نرمال میرم,تا حالا بازی رو آسون نرفتم,فقط مس ایفکت رو یه بار نرمال رفتم یه بار سخت.(بازی ای که میرم دیگه خیلی باید قشنگ باشه تا دو بار برم,وگرنه در حالت عادی یه بارم زیاده:d)

من یه دوست دارم عشق اینو داره که خودشو ثابت کنه و بگه بهترینه . واسه همین بازی رو که گرفت یه راست میره رو درجه ی وری هارد. و 80 % هم وسط کار به خاطر سختی، بازی رو کلا میزاره کنار. بهش میگم بیچاره ما از بازی کردن لذت میبریم تو هم با بازی به خودت شکنجه میدی. نصف بیشتر بازی های خوب رو به خاطر این اخلاق بدش نتونسته حتی تا نصف بازی کنه.
به نظر من ادم باید بار اول رو نرمال بازی کنه بعد که گیم پلی و قلق بازی دست ادم اومد بره سراغ هارد و وری هارد

بستگي به بازيش داره ولي معمولا براي بار اول از هارد شروع مي كنم و اگه بخوام دوباره بازي كنم، آخرين درجه سختي، ديگه هر چي باشه.

اولین بار با آسون ترین درجه ی بازی . تموم که کردم بازی رو میرم تو اینتر نت میبینم که نکته مخفی یا ایستر اگ یا چیز دیگه ای نداره اگه داشت میرم رو حالت نرما بعد از نرمال میرم ببینم که اگه با هارد برم چیز جدیدی داره یا نه اگه نداشت که هیچی دیگه دوباره 3-4 بار با نرمال تموم میکنم.
کلا هر بازی دستم بیاد اگه مزخرفم باشه 2 بار تموم میکنم. اگر هم که شاهکار باشه یه 60-70 باری در خدمت بازی هستیم:d

من که بازی رو معمولا تو آسون ترین سطح می رم چرا؟؟؟
چون حوصله ی مردن و دوباره لود شدن و .... ندارم
مثلا یک بازی که کلا با افت فریمه یک بار که باختی 100 % رو easy می ری تا از شر loading گش راحت شی
اما بازی های مثل pes که به جز super player فک نکنم سختی دیگه بازی کنم چون غیر اون خیلی خنک می شه (همه در جریانن دیگه :d)
اساسین هم عشقه که درجه سختی نداره خودش با ما رو راحت کرده
و بازی ها رو اصلا 2 بار نمی رم و حتی اگه در مرحله ای که رد کردم side mission هم داشت ادامه می دم کلا آدم باید تنوع داشته باشه نه بره یک بازی رو چند بار تموم کنه اونم یک با یک داستان

اما با اینکه فیفا تو جزئیاتش pes رو تو جیبش می ذاره اما pes گیم پلیش خیلی راحته و کنترل بازیکناش ساده تره (فیفا شبیه به سیمزه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or