XBOX جدید نمیزنه خودش گفت تا 2015 اصلا کنسول جدید خبری نیست (با وجود کینکت دیگه لازم نیست ) . اگه چیزی بزنه پورتابله مثل PSP و Wii U .
مایکروسافت شرکتی نیست که به همین راحتی بیاد از سود خالص کینکت با این فروشش بگذره ! مطمن باشید این کار ها فقط برای اینه که ببینند سونی چند چنده :d
چون کینکت هنوزم داره خوب فروش میره . به خاطر کینکت خیلی ها 360 گرفتن و کینکت تکنولوژی جدیده و تا سال های پیش این یک ارزو واسه گیمر ها بوده که بدون دسته بازی کنن !! ( در حالی که move پس اس 3 یک چیز تکراریه از ویی ) . مرز داره بیاد کارو کاسبی خودشو بهم بزنه ؟؟ برای کینکت هم داری یک دوربین میاد که در نهایتا گرافیک بازی های کینکت بالا تر بره . کینکت یک چیز بیشتر از لوازم جانبیه . لوازم جانبی مثل ریموت کنترل و ... هست . یک دلیل که نمیخواد بزنه انه که تا حالا 4 تا درایو واسه اسلیم اومده که میخواد جلوی کپی خور شدن رو بگیره .من نمیدونم چرا وقتی حرفی از کنسول نسل بعد مایکروسافت میشه همه از کینکت وسودش حرف میزنن آخه کینکت یه وسیله جانبی واسه کنسول حساب میشه که میشه با ارتقاش تا چند نسل دیگه هم ازش استفاده کرد حتی مایکروسافت گفته 360 را تا 2015 ساپورت میکنه پس تا 4 سال دیگه هم باید واسه 360 بازی بیاد اما دلیل نمیشه که بیخیال یه کنسول جدید بشه
الان تو یه دوره زمانی هستیم که ip جدیدی نمیبینیم فقط به شماره بازیهای قبلی اضافه میشه
شک نکنید اگه قرار باشه کنسول جدیدی معرفی نشه E3 سال های بعد خسته کننده تر از امسال میشه
مایکرو میتونه کنسول جدیدشو سال دیگه معرفی کنه اما مثلا تا 2013 عرضه اش نکنه هر چند که احتمال معرفیش سال دیگه خیلی کمه
مسخره ترین خبری که تا حالا شنیده بودم............
دروغه واقعا مسخره اییه.......اونم 2012
مطمئن باشین کنسول نسل بعد ماکرو 2014 یا 2015 معرفی میشه.....![]()
کنسول دستی؟؟؟ماکرو الان که همه تمرکزش روی کنسول HD و اصلیشه تو زمینه انحصاری مثله اسب تو گل گیر کرده حالا بیاد دستی بزنه؟!ز کنسول دستی استقبال می شه....
360 سال 2005 اومد بعد اینا از 2006 داشتن رو نسل بعد کار می کردن؟به نظر من همون دستیه!چون یادمه خیلی وقت پیش همون موقع های 2006 2007 شایعه بود که دار رو کنسول دستی کار می کنن...