منبعی آگاه از برنامه های بخش سرگرمی های ماکروسافت به BGR گفته است که
ماکروسافت در نظر دارد Xbox جدید خود را در E3 2012 که تابستان سال آینده میباشد رونمایی کند.
این منبع از برنامه ی لانچ کنسول اطلاعی ندارد.کنسولی که به گفته ی BGR از سال 2006 در حال ساخت و توسعه می باشد.
خوب صددرصد یه خبرایی است.
الان این سومین گزارش معتبری بود که این موضوع رو بیان میکنه.
اول Develop بعد Videogamer حالا هم BGR
GameSpot هم احتمال رونمایی رو بالا دونسته:
Bogus or not bogus: Microsoft isn't likely to offer any word on its next Xbox until it is good and ready. However, given the growing body of rumors, an E3 2012 reveal is looking increasingly likely.
Wii U برای رقابت با ترکیب PS3+Vita و X360+Kinect طراحی شده. یعنی نسل جدید با امدن کینکت و موو شروع شد و با عرضه Wii U کامل میشه.
سونی و مایکروسافت هم قبلا گفته بودن که با هم برای زمان عرضه کنسول جدیدشون توافق کردن و کاملا مشخص هست تا یه زمانی هیچ کدومشون زودتر از ان یکی دست به کار نمیشه.
اولا PS3+vita چه ربطی یه Xbox+kinect داره؟ اگه میگفتی PS3+Move و Xbox+kinect بیشتر این حرفت معنی داشت
دوما سبک کنترلر حرکتی را Wii شروع کرد و مایکرو وسونی هم برای اینکه به خاطر نداشتن این امکان تو فروش از Wii عقب نمونن وارد این مارکت شدن
توافق سونی و مایکرو هم واسه عرضه کنسول نسل بعد مثل یه جک میمونه ، این زمان عرضه مشخصا یه برتری حساب میشه ، فرض کن کنسولها را با هم عرضه کنن مشخصه سونی با استدیوهای فوق العاده ای که داره همون اول نسل با معرفی بازیهای بیشتر یه گام بلند به جلو برمیداره ،مشخصه که مایکرو نیاز داره کنسولشو زودتر بده بیرون ومثل این نسل از یه برتری زمانی استفاده کنه
WiiU هم واسه نینتندو یه کنسول نسل بعد حساب میشه صد درصد مایکرو وسونی نمیخوان اون 80 میلیونی که Wii خریدن برن WiiU بخرن پس مجبورن وارد بازار بشن
احتمال اینکه یکی از دو شرکت Sony یا Microsoft کنسول نسل بعد خودشون رو در E3 2012 معرفی کنن خیلی زیاده که در اینصورت کنسول در پاییز 2012 یا زمستان 2013 عرضه میشه که از 2005 بخوایم حساب کنیم میشه حدود 6 - 7 سال طول کشیدن این نسل که تقریبا هم اندازه ی نسل قبله ..
به نظر من که زیاد نباید عجله کنن چون این کنسولا به محدویت کاملشون هنوز نرسیدن ...
بابا زود تر بدن بیرون دیگه خسته شدیم از بس مشکل aa resolution draw distance کلی چیزای دیگه دیدیم من که بارها گفتم بازم می گم از اول این نسلم گفتم 2012 معرفی می شه
اگه واقعا ادم گیمر باشه برای نسل بعدی همیشه ثانیه شماری می کنه