شایعه رونمایی از Xbox جدید در E3 2012

Behrooz

کاربر سایت
xbox-next-gen.jpg




منبعی آگاه از برنامه های بخش سرگرمی های ماکروسافت به BGR گفته است که
ماکروسافت در نظر دارد Xbox جدید خود را در E3 2012 که تابستان سال آینده میباشد رونمایی کند.
این منبع از برنامه ی لانچ کنسول اطلاعی ندارد.کنسولی که به گفته ی BGR از سال 2006 در حال ساخت و توسعه می باشد.

BGR
 
چون کینکت هنوزم داره خوب فروش میره . به خاطر کینکت خیلی ها 360 گرفتن و کینکت تکنولوژی جدیده و تا سال های پیش این یک ارزو واسه گیمر ها بوده که بدون دسته بازی کنن !! ( در حالی که move پس اس 3 یک چیز تکراریه از ویی ) . مرز داره بیاد کارو کاسبی خودشو بهم بزنه ؟؟ برای کینکت هم داری یک دوربین میاد که در نهایتا گرافیک بازی های کینکت بالا تر بره . کینکت یک چیز بیشتر از لوازم جانبیه . لوازم جانبی مثل ریموت کنترل و ... هست . یک دلیل که نمیخواد بزنه انه که تا حالا 4 تا درایو واسه اسلیم اومده که میخواد جلوی کپی خور شدن رو بگیره .
خوب معلومه از چند سال پیش داره کار میکنه . ولی عرضش از 2015 به بعده .
به نظر من کنسول پرتابل میده بیرون چون این بازار داقه و مایکروسافت از Zune HD زیاد سود نکرد . عمرن 2013 معرفی و عرضه کنه . تا جایی که سود داشته باشه رو 360 کار میکنه . حالا حالا ها هم سود داره .
E3 هم هر سال که قرار نیست کنسول جدید بیاد !! X360 سال 2006 اومد . ولی کینکت رو کی دادن ؟؟ این همه سال چی بود ؟؟ بازی های جدید هم 100% خواهد امد . ولی من مشکلی با اومدن یک بازی که نسخه جدید اش هست مشکلی ندارم و نمونش Assasins creed که هرسال انصافا بهتر از سال های پیش بوده . نسخه جدید بیاد مگه داستان همونه ؟؟ کسایی که اون سبک رو دوست داشته باشن بازی میکنن . نمونش سری COD و Battlefield . بازی های جدیدم میان . مثل L.A noir و RED DEAD .



تایید میشه .

راجع به کینکت اشتباه میکنی ، قبلا هم خودشون گفتن اصلا احتیاجی نیست برای نسل بعد کینکت رو عوض کنن. همین کینکت روی نسل بعد جواب میده
مسئله هم اصلا سود الآن نیست ، وقتی نینتندو کنسول میزنه ، سونی هم روش کار میکنه چه بخوان چه نخوان باید کنسول بزنن !
اگه به سودهی بود که تا همین الآن PS2 هنوز خیلی سود داره برای سونی !
 
کنسولی که به گفته ی BGR از سال 2006 در حال ساخت و توسعه می باشد.

یعنی من واقعا موندم که چطور ممکنه از سال 2006 دست به کار بشن ؟! مگر اینکه کنسول دستی در کار باشه به اضافه شایعه ای که چند روز پیش پخش شد !
 
باید صبر کرد که کی ماکروسافت کینکت PC رو وارد بازار میکنه
این بهترین اتفاقات که بین این همه کنسول مسخره می افته . هر روز هم باهم دعوا دارن/:)
کینکت جدا که فکر نکنم برای حز بیاد.مایکرو داره درایور های کینکت بر روی pc رو می ده بیرون.فکرک نم اگر اشتباه نکنم الان نسخه ی بتاش هم اومده.....
 
یه سری چیزا حقیقت هست و نمیشه از زیرش در رفت از جمله نسل جدید ! :دی هر وقت دو تا از این سه تا شرکت کنسولشون رو معرفی کردن , اون یکی هم مجبوره معرفی کنه. فعلآ نینتندو این کار رو کرده و من تقریبآ مطمئنم تا E3 2012 حداقل یکی دیگه هم معرفی میکنه و در اون صورت سونی یا مایکروسافت به خودش خندیده که کنسولش رو دو سال دیرتر از رقبا بده چون رسمآ دو سال از بازار عقب می افته ! از الآن هر چند وقت یه بار یه شایعه در مورد کنسول های سونی و مایکروسافت میشنویم و بعد از یه مدت هم خودشون رو می بینیم ! :دی
اون 2006 هم چیز زیاد مهمی نیست ! :دی ابتدایی ترین کارهای کنسول نسل بعد رو اون موقع انجام دادن و کم کم به مراحل بالاتر میرسن. مثلآ اینجا در مورد سونی و PS3 گفته شده اونم در تاریخ 2001 !!! یا مثلآ اینجا در تاریخ آگوست 2002 (4 سال قبل از اومدن PS3) یه خبر در مورد این کنسول هست و حتی اسم Cell هم ذکر شده !
 
Wii U آخه نسل جدید نیست که. کلا بعیده به نظرم این قضیه 2012. ماکروسافت تازه کینکت رو معرفی کرده؛ خیلی جای مانور داره. ولو یه نسل جدید از کینکت رو بدند بیرون. معرفی کنسول جدید تو 2012 یعنی عرضش تو 2013. اگه فاصله خیلی زیاد بشه از هایپ میفته؛ ملت یادشون میره. باز یه هزینه مضاعف مارکتینگ باس داشته باشند. عرضه کنسول تو 2013 یعنی فاتحه کینکت رو خوندن. باز باید برن با کینکت مثلا رو کنسول بعدی سرمایه‌گذاری کنند. این یعنی از دست دادن کینکت. ایران که نیست. پلنـشون طولانی مدته :دی البته همه این‌ها با پیش‌فرض زنده موندن ما بعد از دو هزار و دوازده گفته شده :دی

ینی با وضع بازار زمزمه‌ها و اینا میاد؛ ولی بین رونمایی کنسول و معرفیش نباس فاصله بیفته به اون صورت.
 
  • Like
Reactions: Whitebeard
Wii U آخه نسل جدید نیست که. کلا بعیده به نظرم این قضیه 2012. ماکروسافت تازه کینکت رو معرفی کرده؛ خیلی جای مانور داره. ولو یه نسل جدید از کینکت رو بدند بیرون. معرفی کنسول جدید تو 2012 یعنی عرضش تو 2013. اگه فاصله خیلی زیاد بشه از هایپ میفته؛ ملت یادشون میره. باز یه هزینه مضاعف مارکتینگ باس داشته باشند. عرضه کنسول تو 2013 یعنی فاتحه کینکت رو خوندن. باز باید برن با کینکت مثلا رو کنسول بعدی سرمایه‌گذاری کنند. این یعنی از دست دادن کینکت. ایران که نیست. پلنـشون طولانی مدته :biggrin1: البته همه این‌ها با پیش‌فرض زنده موندن ما بعد از دو هزار و دوازده گفته شده :biggrin1:

ینی با وضع بازار زمزمه‌ها و اینا میاد؛ ولی بین رونمایی کنسول و معرفیش نباس فاصله بیفته به اون صورت.
نسل جدیده دیگه ! :دی کنسول میان نسل که نداریم ! این نسل Wii رو داد با سخت افزار چند سال پیش و کنترلر جدید , حالا هم بعد از 6 سال کنسول بعدیش رو داده باز هم با سخت افزار شبیه به کنسول های این نسل و کنترلر جدید ! یعنی دیگه نینتندو نمیاد مثلآ 2013 یه کنسول دیگه هم بده بیرون !
کینکت هم که بچه ها گفتن میشه روی کنسول بعدی هم ازش استفاده کرد ! حداکثرش اگه بخوان یه چیز پیشرفته تر هم بدن , دیگه هزینه های طراحی کینکت اولیه رو نداره و با فروش کینکت روی 360 و حتی PC کلی هم سود کردن ! :دی
 
Wii U آخه نسل جدید نیست که. کلا بعیده به نظرم این قضیه 2012. ماکروسافت تازه کینکت رو معرفی کرده؛ خیلی جای مانور داره. .

تا اونجا که میدونم و تو شایعات خوندم کینکت را حتی میتونن وارد نسل بعد کنن یعنی همین کینکت را ! یعنی همین کینکتی که الان خریدیش ممکنه تو نسل بعدی xbox هم استفادش کنی . با اومدن کنسول نسل جدید قرار نیست کنسولهای فعلی از خط تولید در بیان همین کنسولها را تا سال 2015 قشنگ میتونن ساپورت کنن عینه همین جریان ps2 و....
 
ببین وارد کردن کینکت به نسل بعد که قطعا امکان‌پذیره. ولی باز باید دولُپر بیاد یاد بگیره با اون سخت‌افزار کینکت بسازه. همین الان نتونستن یه گیم ِ خوب دربیارن واسه کینکت.

ولی Wii U نسل جدید نیست اصلا و ابدا. یه کنسول همین نسلیه با یه کنترلر جدید. که اون کنترلر هم مثل Wii دیگه انقلابی نیست. بحث LCD به نظرم خیلی خُنکه. باحاله. کوله. ولی انقلابی نیست مثل کنترلر‌هایی که اون سری معرفی شدن به عنوان نسل بعد. نسل بعد دیگه این گرافیک رو نخواهد داشت طبعا. برا من Wii U با این سخت‌افزار یک کنسول خلاقانه ولی در همین نسله.
 
حداکثرش اگه بخوان یه چیز پیشرفته تر هم بدن , دیگه هزینه های طراحی کینکت اولیه رو نداره و با فروش کینکت روی 360 و حتی PC کلی هم سود کردن ! :biggrin1:
نه آریا نمیشه:دی اگه بخوان یک کینکت جدید هم روی کنسول جدیدشون ارائه کنند که حالا مثلا قابلیت 2 تا کار جدید هم داشته ملت به آتیش میکشنشون:دی چون از یک طرف باید کنسول جدید رو بخرند و از یک طرف این وسیله 100-150 دلاری جدید رو. به نظر من همچین کاری رو نمی کنند و تا جایی هم که میدونم کینکت رو خیلی راحت می تونند تو نسل بعد هم استفاده کنند و با یک سری آپدیت قابلیت های جدیدی بهش اضافه کنند.(یک چیزی مثله Kinect Fun Labs)

همین الان نتونستن یه گیم ِ خوب دربیارن واسه کینکت.
Child of Eden:دیهنری و زیبا، خلاقانه و انرژیک:دی
 
فعلآ نینتندو این کار رو کرده

خوب نینتندو اینکارو نکرده!

Wii U برای رقابت با ترکیب PS3+Vita و X360+Kinect طراحی شده. یعنی نسل جدید با امدن کینکت و موو شروع شد و با عرضه Wii U کامل میشه.

سونی و مایکروسافت هم قبلا گفته بودن که با هم برای زمان عرضه کنسول جدیدشون توافق کردن و کاملا مشخص هست تا یه زمانی هیچ کدومشون زودتر از ان یکی دست به کار نمیشه.
 
خوب نینتندو اینکارو نکرده!

Wii U برای رقابت با ترکیب PS3+Vita و X360+Kinect طراحی شده. یعنی نسل جدید با امدن کینکت و موو شروع شد و با عرضه Wii U کامل میشه.

سونی و مایکروسافت هم قبلا گفته بودن که با هم برای زمان عرضه کنسول جدیدشون توافق کردن و کاملا مشخص هست تا یه زمانی هیچ کدومشون زودتر از ان یکی دست به کار نمیشه.

لطفا منبع را هم ذکر کن که همچین صحبتی شده
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or