رونمایی از بازی فریاد آزادی

hosein me

کاربر سایت

درود بر همه
خوب امروز رسما بازی فریاد آزادی كه توسط شركت پردازش افزار پژواك تهیه وبا حمایت بنیاد ملی بازی های رایانه ای
تولید شده در همایش بزرگ خلیج فارس رونمایی خواهد شد.!
به گفته سازنده بازی داستان بازی در سال‌های بین 1286 تا 1288 اتفاق می افتد. نیروهای انگلیسی بخش های جنوبی كشور را اشغال کرده بودند رییس علی دلواری و یارانش برای مبارزه به با دشمنان قیام می کنند
همچنین دربازی به نبرد با سربازان انگلیسی و سربازان هندی خواهید پرداخت و از سلاح های قدیمی اون دوران استفاده شده

پست اول ابدیت خواهد شد

تصاویر اولیه :

منبع 1
منبع 2

کلا ما ایرانی ها همیشه لقمه گنده تر از دهنمون بر میداریم. اینقدر گنده که از گوشامون و دماغمون میزنه بیرون. طرف تو عمرش بازی نساخته، بعد یه گروه میشن برای اولین کاری که میخوان شروع کنن میرن مثلا یه بازی FPS میسازن !!! بابا قربونت برم همه از FPS شروع نمیکنن. شما دو تا بازی 2 بعدی ناب بساز بقیش پیش کش. هنوزه هنوز هم که هست یه بازی مثل Rayman Origins هزاران تا بازی ایرانی رو قورت میده.
نمیدونم چند نفر بازی کوه نورد رو دیدن. بهترین بازی ساخته شده ایرانی هست. یعنی فوق العاده است. حد و حصر نداره. آقا این کار ارزش داره نه بازی هایی مثل میرمهنا یا همین فریاد آزادی. قول میدم اینم به سرنوشت دیگر بازی های ایرانی دچار میشه.
از اینا گذشته، یه حرفی خطاب به کسانی که میگن ما هم باید از یه جایی شروع کنیم بگم.

برادر من اینجا ایرانه. تو کودوم دانشگاه ایران Cryengine درس میدن؟ تو کودوم آموزشگاه ایرانی طراحی حرفه ای گیم درس میدن؟! اصلا ببین گیمینگ تو مملکتت جا افتاده؟! کل ایران رو وجب به وجب بگرد اگه یه نفر متخصص پیدا کردی به من هر چی میگی بگو. برادر ما هنوز توی موتور بازیمون موندیم و دنبال موتور های کرک شده و مجانی و ... و داستان های 100000 سال پیش موندیم بعد میخوای گیم بسازیم با دنیا دقابت کنیم؟

چقدر حرف زدم. دلم پر بود :دی
تاوقتي كه گيم رو فقط براي بچه ها بدونن همين اشو همين كاسه هست:d

مشکل اصلی اینه که بازی ساز های ایرانی همه میخوان توی قدم اول کرایسیس بسازن

بازی سازهای ما اول راحت میتونن یکی دو عنوان ارکید دو بعدی موفق عرضه کنن بعد وقتی تجربیاتشون رفت بالا خود اسپانسر میاد سراغشون

مثلا همین بازی های انلاین امروزی همشون ایده شون از یه اتاق کوچیک و ذهن خلاق دو تا دانشجو دراومده ولی الان دلارها هست که داره ازش بیرون میاد
به نظرم باید اول رو یه عنوان ارکید خوب تمرکز کنیم و بعد روی اپل استور و اندروید مارکت به صورت رایگان ارائه بدیم و ملت وقتی ببینن بازی فان هست اونوقت اون مشتریا برای عناوین بعدی حاضر میشن پول بدن به همین ترتیب بعد از چند بازی توی دنیا جایگاهی بدست میارن بعد هر وقت بخوان برن سمت بازی سه بعدی اون موقع حتی میتونن از خارج اسپانسر جذب کنن

از قدیم گفتن ره صد ساله رو نمیشه یک شبه رفت

5 صفحه رفت جلو فقط دوستان دارن صنعت گیم و بازی ساز ایرانی را می کوبند !!!!!!!!تا کی !!!!به هر حال باید از یک جا شروع کنیم به حمایت بازی های ایرانی دوستان .دوستان !
خواهش می کنم کمی منطقی فکر کنیم

آخرین ویرایش:
5 صفحه رفت جلو فقط دوستان دارن صنعت گیم و بازی ساز ایرانی را می کوبند !!!!!!!!تا کی !!!!به هر حال باید از یک جا شروع کنیم به حمایت بازی های ایرانی دوستان .دوستان !
خواهش می کنم کمی منطقی فکر کنیم

اینو به بازیساز بگی بهتره تا مخاطب 8-|

ARMIN3DX

امین جان منم میدونم اینارو که خیلی ایرانی ها هستن که متخصص و کار بلدن. اما اولا همونطور که خودت گفتی یا رفتن تو شرکت های بزرگ کار می کنن یا دارن تو ایران اکانت میفروشن! دوما بهت قول میدم اونی هم که تا حد تخصص این کار جلو رفته از هیچ جا آموزش ندیده و به خاطر علاقه ای که داشته خودش یاد گرفته. همین الان از دوستان خود من هستن که بیشتر از 1 ساله دار روی UDK کار میکنن و به نتایج خوبی هم رسیدن. منظور کلی من این بود که تا وقتی ایران به این گونه مسائل به صورت تخصصی وارد نشه وضعمون همینه که هست.

امین جان منم میدونم اینارو که خیلی ایرانی ها هستن که متخصص و کار بلدن. اما اولا همونطور که خودت گفتی یا رفتن تو شرکت های بزرگ کار می کنن یا دارن تو ایران اکانت میفروشن! دوما بهت قول میدم اونی هم که تا حد تخصص این کار جلو رفته از هیچ جا آموزش ندیده و به خاطر علاقه ای که داشته خودش یاد گرفته. همین الان از دوستان خود من هستن که بیشتر از 1 ساله دار روی UDK کار میکنن و به نتایج خوبی هم رسیدن. منظور کلی من این بود که تا وقتی ایران به این گونه مسائل به صورت تخصصی وارد نشه وضعمون همینه که هست.
آرمین هستم :دی
منم با کلیت حرفت موافقم.
چند نقر دور هم جمع میشن میخوان بازی بسازن. هر کس هم انگیزه ای داره. انگیزه مشترکشون ساخت بازی هست. یعنی میخوان از یه جایی شروع کنن ...
مشکل از اینجا شروع میشه که اولا نمیخوان از صفر شروع کنن ( نمیگم چرخ رو دوباره اختراع کنن ... )
ثانیا حمایتی در کار نیست.
مضاف بر این ، مدل ایرانی میخوان برن جلو ( بر نخوره به کسی ) = یعنی اول میزنیم یه ساختمون رو خراب میکنیم ، بعد تازه فکر میکنیم که اصلا میخوایم چی کار بکنیم به جاش :D
میخوام بگم کسی نیست که این همه استعداد اکانت فروش یا از ایران رفته رو تو مسیر درست بندازه. بریم عقبتر اصلا ، اصلا کسی نیست مشخص کنه مسیر درست چیه ...
کار با udk ؟
کار با cry engine ؟
کار با یونیتی و امثالهم ؟
نوشتن موتور از پایه ؟
بازی آنلاین ؟
بازی فلش ؟
جاوا ؟
و ...

تیم های بزرگ ، از آسمون فرود نیومدند که ... فقط و فقط با برنامه میرن جلو ...
یعنی تو قسمت هایی اهمیت میدن به کارشون که ما اپسیلونی اهمیت نمیدیم. بحث Debug و QC و ...
بحث Plan ریزی و اینکه اصلا چه تکنولوژی هایی برای این کار مناسبه ...
زمان بندی پروژه ( مدل ایرانی میگه : از شنبه ! شروع میکنیم. روزی 7 ساعت و 25 دقیقه و 34 ثانیه کد میزنیم ، روزی 2 ساعت و 8 دقیقه رو گیم پلی کار میکنیم ، روزی 27 دقیقه هم روی صدا گذاری کار میکنیم و . ... )
درنهایت میخوام بگم این که ایران وارد این بخش بشه ، تا ما نخوایم امکان نداره. ایران یا هر جایی ، یه وجود مستقل نیست. مجموعه ما و شماست.
حرف تکراری نمیخوام بزنم ولی اگه از تیم سازنده کوهنورد ، گرشاسب یا .... متنفر هم هستی ، یه نسخه بازی رو بخر ( بعد حتی تیکه تیکش کن بریز دور ...)

برای حمایت از کارای ایرانی جماعت و پیشرفت صنعت ایرانی جماعت هم که شده به باغچه اب میدم و این بازی رو میگیرم :d . البته خدا کنه فقط و فقط فیزیک و هوش مصنوعی خوب داشته باشه . همین :d . بیشتر هم نمیخوایم فعلا !

برای حمایت از کارای ایرانی جماعت و پیشرفت صنعت ایرانی جماعت هم که شده به باغچه اب میدم و این بازی رو میگیرم :d . البته خدا کنه فقط و فقط فیزیک و هوش مصنوعی خوب داشته باشه . همین :d . بیشتر هم نمیخوایم فعلا !

به نظر من بهترین حمایتی که میشه از بازی ایرانی کرد اینه که اگه کیفیتش خوب نیست نخریم. اینکه هرکی هر بازی در پیتی ساخت یه عده برن به عنوان حمایت از بازی ایرانی بخرنش هیچوقت باعث پیشرفت گیم سازی تو ایران نخواهد شد.
یه عده از بازی سازا واقعا دارن بازیهایی که یک ریال نمیارزنو به عنوان گیم ایرانی پخش میکنن و توقع دارن همه برای حمایت بخرنش. یکی بیاد توضیح بده ببینیم اصلا از چی داریم حمایت میکنیم با اینکار. 6-7 ساله دارین حمایت میکنین صنعت گیم یه ذره پیشرفت نکرده. بیاین یه سال حمایت کورکورانرو بزارین کنار ببینین نتیجش بهتر میشه یا نه...

تمام این حرف‌ها به کنار
در تاریخ، فرهنگ و اساطیر ما موضوع و داستان‌های مختلفی هست که میتونیم با الهام از اونا بازی‌های جذاب بسازیم
من موضوع فنی و تکنیکی مدنظرم نیست که بیاید بریزید سرم
نکته‌ایی که میخوام بگم اینه که ما اساطیر و داستان‌های زیبا و جذابی داریم و در تاریخمون موقعیت های مختلفی داشتیم که میتونه تبدیل به بازی، فیلم، انیمیشن و کتاب بشه اما از این پتانسیل خوب استفاده نشده و یا بیشتر با جنبه سیاسی (که خودتون بهتر میدونید) باهاش برخود شده
شما وقتی که نگاه میکنید به ‍ژاپن میبینید افراد زیادی الان با فرهنگ و تاریخ و اساطیر ژاپن آشنا هستن که بخش زیادیش به خاطر انیمه و بازی‌های رایانه‌ایی هست

---------- نوشته در 12:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:05 AM ارسال شده بود ----------

البته دوست دارم ببینم دوستانی که اینجوری در مورد بازی های ایرانی حرف میزنن و با بازیهای دیگهَ مخصوصا بازی شرکت‌های بزرگ مقایسه میکنن در صورتی که مجبور به خرید بازی اصل و با قیمت واقعی میشدن رفتارشون نسبت به بازی های ایرانی که در ایران با بودجه کم و سودهی کمتر ( نسبت به شرکت‌های خارجی ) تولید میشه چه نظری داشتند!

آخرین ویرایش:
اسمه بازی رو بهتر بذارن فریاد زیر آب:d:d:d:d:d:d

شوخی کردم ، دیدم همه دارن کامنت میذارن ، گفتم منم نکته ای رو از تجربیات خودم بگم :

من تا الان تجربه همکاری تو ساخت 2 الی 3 بازی رو داشتم که تا الان هنوز وارد بازار نشودن ولی 2 تای اونها بزودی میان تو بازار . حدود 5 الی 6 ساله که تو زمینه ی 3D فعالیت میکنم و تقریبا حدود 3 ساله که تو فیلد گیم کار میکنم و ............
یه نکته ای که تو چند سال متوجه شدم این بوده که گیم تو ایران مثل یه بچه معلول بدنیا اومده ، مشکلات بسیار زیادی تو این زمینه وجود داره .
اصلا مشکل تو انجین و این حرفا نیس ، یادش بخیر اون اوایل بحث انجین خیلی داغ بود ، بدونید مشکلان اصلی ربطی به انجین ندارن و باید جای دیگه دنبالشون گشت :
اولین مشکل نبود سرمایه کافیه
دومیش کمبود نیروی خلاقه (تو همه زمینه ها)
و .....

پروسه تولید یه گیم خوب خیلی پیچیدس ،اون اوایل میخواستیم بازی های مثل COD یا REsident evil بسازیم ولی بعد از مدتی هممون ( اعضای تیم) سرخورده شدیم . حقیقت اینه که ما ایرانیا حتی اگه اون 2 تا مشکل بالا رو هم حل کنیم تو یه چیزی بازم کم میاریم و اون تجربه ی شرکتهای غربیه.

خیلی کوتاه اینو بگم که هر شرکتی یا هر فردی که میخاد وارد این جریان گیم سازی بشه باید یه چیزی رو برای خودش روشن کنه ، و اون اینکه برای چی می خاد بازی بسازه ؟
اگه از گیم سازی لذت میبره و هدفش ساخت گیم با کیفیته باید از خودش اینو بپرسه که آیا میتونه کسی رو سرگرم کنه ؟

تا وقتی که بخوان بازی سازهای ایرانی یک شبه ره ده ها ساله رو برن و بازیهای اول شخص آبکی بسازن صنعت گیم در ایران هیچ وقت رشد نمیکنه و از شواهد معلومه که این بازی هم مانند سایر هم کیشانش جایی جز زباله دانی بازیهای تاریخ برگشته نداره ... هنوز صنعت گیم ایران در ساخت یک بازی دو بعدی پلتفورمر با ایده های مستقل عاجزه چطور میتونه ساخت یک همچین بازیهای به موفقیت برسه!
البته مشکل از گیمرهای این روزها هم هست که معیار اصلی تعریف بازی ها رو گرافیک و هیجان افراطی در نظر گرفتند پس سازندگان کم تجربه ایرانی هم به واسطه ی فروش بازیهایی از قبیل COD فکر و خیال برشون میداره که شاید علاقه مندان به سبک اول شخص بازیهای اونها رو تهیه کنند ولی یک مسئله مشخصه یک بازی با ایده ی ویژه مثلا مثل Braid ده ها برابر ارزشی بیشتر به نسبت به COD داره و خرجش هم به مراتب کمتره ! پس برای شروع سازندگان ایرانی بازیهای مثل Angry Birds - Braid - Super meat boy یا از این قبیل بازیها رو الگو قرار بدن البته نه کپی برداری! منظورم الگو برداری و پیاده سازی ایده های نو هستش! تا وقتی اینطور بازیها ساخته نشه ایران در این صنعت هیچ چیزی نخواهد شد!

البته دوست دارم ببینم دوستانی که اینجوری در مورد بازی های ایرانی حرف میزنن و با بازیهای دیگهَ مخصوصا بازی شرکت‌های بزرگ مقایسه میکنن در صورتی که مجبور به خرید بازی اصل و با قیمت واقعی میشدن رفتارشون نسبت به بازی های ایرانی که در ایران با بودجه کم و سودهی کمتر ( نسبت به شرکت‌های خارجی ) تولید میشه چه نظری داشتند!

اولا همین الانم خیلیا هستن که بازی اورجینال با قیمت های فضایی می خرن و مشکلی هم باهاش ندارن. من خودم کلی بازی اصل pc و ps3 دارم.
دوما من شخصا یه دونه بازی درست درمون مثل uncharted یا gears of war یا Starcraft 2 رو به 20 تا بازی به درد نخور 5 هزار تومنی ترجیح میدم. بعید هم میدونم کسی باشه که اینجوری فکر نکنه. پس اگه مجبور شم سالی 1 بازی میخرم ولی بازیی که ازش لذت ببرم.
سوما بازی مجانیه خوب کم نیست که اگه پولمون به بازی اورجینال نرسید بیایم بازی دره پیت بازی کنیم... (age of empires online, *********** heroes, heroes of newerth, APB , DC universe online, team fortress 2 و...) و بازی های ارزون قیمت آرکید هم زیادن. نسخه های روسی بازیها هم که الان همه جا ریخته COD بخر 25000 تومن.
چهارما اگه همه گزینه های بالا رو حذف کنیم ما مجبور به بازی کردن نیستیم که اگه crysis نیومد بریم "حمله به لانه جاسوسی 3" رو بازی کنیم. من بین "هیچی" و یه بازی به درد نخور "هیچی" رو انتخاب میکنم.

آخرین ویرایش:
ما ، چه ، به به و چه چه بکنیم چه نکنیم که این دوستان بازی ساز کار خودشونو میکنن . حمایت مردمی به چه دردشون میخوره ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or