کلا ما ایرانی ها همیشه لقمه گنده تر از دهنمون بر میداریم. اینقدر گنده که از گوشامون و دماغمون میزنه بیرون. طرف تو عمرش بازی نساخته، بعد یه گروه میشن برای اولین کاری که میخوان شروع کنن میرن مثلا یه بازی FPS میسازن !!! بابا قربونت برم همه از FPS شروع نمیکنن. شما دو تا بازی 2 بعدی ناب بساز بقیش پیش کش. هنوزه هنوز هم که هست یه بازی مثل Rayman Origins هزاران تا بازی ایرانی رو قورت میده.
نمیدونم چند نفر بازی کوه نورد رو دیدن. بهترین بازی ساخته شده ایرانی هست. یعنی فوق العاده است. حد و حصر نداره. آقا این کار ارزش داره نه بازی هایی مثل میرمهنا یا همین فریاد آزادی. قول میدم اینم به سرنوشت دیگر بازی های ایرانی دچار میشه.
از اینا گذشته، یه حرفی خطاب به کسانی که میگن ما هم باید از یه جایی شروع کنیم بگم.
برادر من اینجا ایرانه. تو کودوم دانشگاه ایران Cryengine درس میدن؟ تو کودوم آموزشگاه ایرانی طراحی حرفه ای گیم درس میدن؟! اصلا ببین گیمینگ تو مملکتت جا افتاده؟! کل ایران رو وجب به وجب بگرد اگه یه نفر متخصص پیدا کردی به من هر چی میگی بگو. برادر ما هنوز توی موتور بازیمون موندیم و دنبال موتور های کرک شده و مجانی و ... و داستان های 100000 سال پیش موندیم بعد میخوای گیم بسازیم با دنیا دقابت کنیم؟
چقدر حرف زدم. دلم پر بود