رونمایی از بازی فریاد آزادی

hosein me

کاربر سایت

درود بر همه
خوب امروز رسما بازی فریاد آزادی كه توسط شركت پردازش افزار پژواك تهیه وبا حمایت بنیاد ملی بازی های رایانه ای
تولید شده در همایش بزرگ خلیج فارس رونمایی خواهد شد.!
به گفته سازنده بازی داستان بازی در سال‌های بین 1286 تا 1288 اتفاق می افتد. نیروهای انگلیسی بخش های جنوبی كشور را اشغال کرده بودند رییس علی دلواری و یارانش برای مبارزه به با دشمنان قیام می کنند
همچنین دربازی به نبرد با سربازان انگلیسی و سربازان هندی خواهید پرداخت و از سلاح های قدیمی اون دوران استفاده شده

پست اول ابدیت خواهد شد

تصاویر اولیه :

منبع 1
منبع 2

الان دقیقا ربط این بازی به یوبیسافت و بودجه ی بازی هاش و AC چیه نمیدونم!!!!
گیر الکی تر از این ندیده بودیم.
بله شما راست می گی بودجه هیییچ ربطی نداره
بابا تر خدا این قدر پشت کامپیوتر نشینید مغزاتون خسته شده.

تو کله دورانه 5 ساله ام که تو فروم هایه بازی بودم ، هر بازیه ایرانی که قرار بود ساخته شه و طبیعتا هم مزخرف بود ، اولین چیز این بود :
" خوب بالاخره باید از یک جایی شروع کنیم؟"
100 تا بازی ساختن و 10 ساله همین کار داره میشه اما هنوز از هیچ جا شروع نکردند! معلوم نیست کی و از کجا میخوان شروع کنند.

کافی یه مقایسه کنی بازی های قیلی با الانی هارو مثلا مبارزه در خلیج عدن
بیا خودم تاپیکشو زدم
[h=1]تصاویر جدید از بازی مبارزه در خلیج عدن[/h]اگه این پیشرفت نیست خب دیگه مشکل از خودت

آقا من موندم چجوریه این اوکراین فلک زده تونسته بازی خفنی مثل metro 2033 رو بسازه اونوقت ما هنوز کیفیت بازی هامون با call of duty 1 و بتلفیلد ویتنام هم قابل مقایسه نیست:(

مدل های بازهای وطنی انگار با گل ساخته شدن.
برای ورود به هر صنعتی یکسری شرایط ابتدایی لازمه که هیچ کدوم از شرایط تو ایران یافت نمیشه بنابراین بازی سازی صرفا تو ایران نقش سیاسی داره تا سرگرمی.
فقط میخوان بگن اهای غرب ما هم بازی میسازیم.
چرا ایتالیا قدرت پنجم اقتصادی دنیا وارد این صنعت نمیشه چرا چین وارد نمیشه چرا برزیل نمیاد با اینکه همه ی اینها قدرت های برتر دنیا ان.
برای اینکه خودشون میدونن در حال حاضر زیر ساخت هاشون تکمیل نشده و از حول حلیم نمیافتن تو دیگ.

آخرین ویرایش:
یکی از Special Skill ها ماها (ایرانی جماعت) اینکه "گند بزنیم توش". موبایل رایج شد بلافاصله عکس و فیلم خصوصی ملت بلوتوث شد. بازی سازی رو کردیم (یا کردن) یه ابزار برای پدافند تهاجم فرهنگی غرب. میرمهنا ساختیم که چهره شخصیت اصلیش ابراهیم همت بود. گرشاسب ساختیم که ادم Facepalmـش میاد. نمیدونم چه گیریه اخه این.

پ.ن. ساختن یه بازی مثل The Blinding of Isaac و Battleblock و FEZ هم اصلا راه دستمون نیست. مستقیم بیاد بریم سروقته Call of Duty و God of War.

2 روز دیگه بیاد
7-8 جایزه میدن.....
عین گرشاسب مزخرف چرت.....
و یک سوال
برای طراحی بازی.نرم افزار.....
باید چه رشته برم؟(ریاضی؟فنی حرفه ایی)؟

تا یه حدودی با حرفهای شما موافقم تا حدودی نه بله آدم باید یه کاری رو به بهترین نحو انجام بده ولی این که گفتی با این وضع بازی نسازن با اینجا مخالفم چون باید اینقدر این کار رو انجام بدن تا یاد بگیرن تقلید نکنن بازیهای بسازن که داستان خوب داشته باشه بازی باز رو جذب کنه و نه اینکه کلا نسازن...!!!این حرف شما دقیقا بخلاف کار بکهام بود مثل همون کاری بود که دیوید بکهام میکرد و بعد از تمریناتش با تیم منچستر 200 تا 500 ضربه کاشته میزد یعنی به نظرت چون بکهام بود و بهترین ضربه کاشته زن جهان نباید اینکار رو میکرد..؟؟دقیقا برای ساخت بازی هم همینطور هست باید اینقدر اینکار بشه تا یه بازی ساز درست حسابی از کار در بیاد ژاپن اون همه تلاش کرد و بازیها آرکید ساخت آلان ستارهای مثل میکامی،میاموتو،ساکاگوچی،کوجیما،ایتاگاکی داره خوب همه اینا یه شبه این اسم رو پیدا نکردن که..!!!منظورم از این همه حرف این بود که نباید به کلی چیزی رو از بین برد و جلوشو گرفت.

حرف شما درسته، منم منظورم از اینکه گفتم با این وضعیت نسازن یعنی نسبت به بودجه ای که دارن یهو نرن سراغ بازی های سنگین. از همون آرکید شروع کنن بیان بالا.

بله شما راست می گی بودجه هیییچ ربطی نداره
بابا تر خدا این قدر پشت کامپیوتر نشینید مغزاتون خسته شده.

من نگفتم بودجه ربطی نداره، حرفم در جواب اون دوستمون بود که اومد بودجه ی یوبیسافت رو مثال زد که "الکی زیاده"، و گفتم این بازی (فریاد آزادی) به حرف ایشون ربطی نداره.
من 17 ساله زندگیم پشت کامپیوتر و کنسول میگذره. مغزم خسته نمیشه. شما اگه خسته شدی برو استراحت کن.

ما یه مشکل کوچولو داریم اینجا!! خیلی کوچولو!!! اصلا انقدر کوچولو که....

توی این چند سال اخیر،همه ی ما(جامعه ی گیمر ایران!) تبدیل به منتقدانی کار بلد شدیم،به طوری که امتیازاتی که اعضای سایت به بازیها میدن،خیلی به سایتهای بزرگ نزدیکه!

همه ی ما(منتقدان!) یه واقعیت رو ندیده گرفتیم و اون واقعیت این هست که ما به این تعداد منتقد نیاز نداریم!!! ما بیشتر به ایده ها و طرح های خلاقانه ی این افراد نیاز داریم. . .مگه نمیبینیم توی بازیها خلاقیتی وجود نداره؟ مگه از ضعف بازیها با خبر نیستیم؟

مگه نمیدونیم کجای کار میلنگه؟!! تا حالا کدوم یک از ما یه طرحی ایده ای ،پیشنهادی به شرکتهای بازیساز داخلی ارائه داده؟؟

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
یه طرف قضیه هم مسئولین و بازیسازان محترم هستن!!

همون کسانی که با گیمر های ایرانی مثل مجرم برخورد میکنن و همیشه نیازهای ما رو نادیده میگیرن،میان و میخوان برامون بازی بسازن!! حالا بین ما(گیمرها) و اونها(بقیه!!) چه تعامل و ارتباطی میخواد بوجود بیاد بماند اما پیشنهاد من به مربوطین! به این

صنعت این هستش که بیان میون مخاطب ها و ببینن ما چی میخوایم!! آخه احتمالاً این ما هستیم که قصد خرید محصولات اونها رو داریم :d

یکی از لازمه های حیاتی این صنعت سیاست کاری هست که متاسفانه ما اون رو رعایت نمیکنیممممممم.

این دو شخصیت چقدر به هم شبیه هستن !!!:d
7gyxnn4ndfuctqt2tqbc.jpeg

63326510379378394385.png
فکر کنم طراحی سمت راستی بهتر باشه l-)!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or