رونمایی از بازی فریاد آزادی

hosein me

کاربر سایت

درود بر همه
خوب امروز رسما بازی فریاد آزادی كه توسط شركت پردازش افزار پژواك تهیه وبا حمایت بنیاد ملی بازی های رایانه ای
تولید شده در همایش بزرگ خلیج فارس رونمایی خواهد شد.!
به گفته سازنده بازی داستان بازی در سال‌های بین 1286 تا 1288 اتفاق می افتد. نیروهای انگلیسی بخش های جنوبی كشور را اشغال کرده بودند رییس علی دلواری و یارانش برای مبارزه به با دشمنان قیام می کنند
همچنین دربازی به نبرد با سربازان انگلیسی و سربازان هندی خواهید پرداخت و از سلاح های قدیمی اون دوران استفاده شده

پست اول ابدیت خواهد شد

تصاویر اولیه :

منبع 1
منبع 2

واقعا خداییش من موندم با این بودجه ها چجوری بازی میسازن باید بهشون آفرین گفت واقعا.
امیدوارم روز به روز پیشرفت کنیم و این صنعت بیشتر رواج پیدا کنه!

تا وقتی که بخوان بازی سازهای ایرانی یک شبه ره ده ها ساله رو برن و بازیهای اول شخص آبکی بسازن صنعت گیم در ایران هیچ وقت رشد نمیکنه و از شواهد معلومه که این بازی هم مانند سایر هم کیشانش جایی جز زباله دانی بازیهای تاریخ برگشته نداره ... هنوز صنعت گیم ایران در ساخت یک بازی دو بعدی پلتفورمر با ایده های مستقل عاجزه چطور میتونه ساخت یک همچین بازیهای به موفقیت برسه!
البته مشکل از گیمرهای این روزها هم هست که معیار اصلی تعریف بازی ها رو گرافیک و هیجان افراطی در نظر گرفتند پس سازندگان کم تجربه ایرانی هم به واسطه ی فروش بازیهایی از قبیل COD فکر و خیال برشون میداره که شاید علاقه مندان به سبک اول شخص بازیهای اونها رو تهیه کنند ولی یک مسئله مشخصه یک بازی با ایده ی ویژه مثلا مثل Braid ده ها برابر ارزشی بیشتر به نسبت به COD داره و خرجش هم به مراتب کمتره ! پس برای شروع سازندگان ایرانی بازیهای مثل Angry Birds - Braid - Super meat boy یا از این قبیل بازیها رو الگو قرار بدن البته نه کپی برداری! منظورم الگو برداری و پیاده سازی ایده های نو هستش! تا وقتی اینطور بازیها ساخته نشه ایران در این صنعت هیچ چیزی نخواهد شد!

همین الان هم بازی های خوب داریم
سیاره میترا و کوهنورد ازجمله بازی های خوش ساخت و خلاق هستن

اولا همین الانم خیلیا هستن که بازی اورجینال با قیمت های فضایی می خرن و مشکلی هم باهاش ندارن. من خودم کلی بازی اصل pc و ps3 دارم.
دوما من شخصا یه دونه بازی درست درمون مثل uncharted یا gears of war یا Starcraft 2 رو به 20 تا بازی به درد نخور 5 هزار تومنی ترجیح میدم. بعید هم میدونم کسی باشه که اینجوری فکر نکنه. پس اگه مجبور شم سالی 1 بازی میخرم ولی بازیی که ازش لذت ببرم.
سوما بازی مجانیه خوب کم نیست که اگه پولمون به بازی اورجینال نرسید بیایم بازی دره پیت بازی کنیم... (age of empires online, *********** heroes, heroes of newerth, APB , DC universe online, team fortress 2 و...) و بازی های ارزون قیمت آرکید هم زیادن. نسخه های روسی بازیها هم که الان همه جا ریخته COD بخر 25000 تومن.
چهارما اگه همه گزینه های بالا رو حذف کنیم ما مجبور به بازی کردن نیستیم که اگه crysis نیومد بریم "حمله به لانه جاسوسی 3" رو بازی کنیم. من بین "هیچی" و یه بازی به درد نخور "هیچی" رو انتخاب میکنم.

عزیز من, منم بازی هام اصل میخرم ولی همه که این امکان ندارن بازی اصل بخرن!!
اینشالله وقتی گیمرهای حرفه ایی ما و دوستداران سینه چاک عناوین در این موقعیت قرار گرفتند معلئم میشه چند مرده حلاج هستند
همونطور که بر روی بیستر سیستم ها ایرانی نرم افزار فتوشاپ نصبه و همه فتوشاپ کار هستن, ما ها هم گیمر هستیم!!

من این بازی رو دیدم از سازندهاش هم گزارش تهیه کردم ! حرف نداره بازیش در بین عناوین ایرانی ! گرافیکش هم فوقالعادست ! اصلا با عنوان های دیگه فرق داره !
بازی دارای هوش مصنوعی هم هست ! اصلا وقتی دیدمش فکر کردم COD:World at War هست :d

بازی دارای هوش مصنوعی هم هست ! اصلا وقتی دیدمش فکر کردم COD:World at War هست :d

COD:WAW که تهه هوش مصنوعی مزخرف بود. :))
اینم اگه بخواد اونجوری باشه که کلا نباشه بهتره. =))
بازم میگم هر وقت اینا از پایه و سطح پایین شروع کردن به ساخت بازی ممکنه به یه جایی برسن، ولی با این وضعیت......

آه... تو را چه شده است. به چه علت گمان برده ای که اینان سرمایه ی این سرزمین را حکم به نابودی کرده اند؟ :-/

همه از فرجام این کارها آگاه هستند و تنها چیزی که در پایان بجا می ماند، زباله ایست که نه با پول یک شخص که با پول مردم ساخته شده است. تنها برای اینکه دیگران آنها را جزء آدم حساب کنند. مانند دیگر کارهایشان.

همه از فرجام این کارها آگاه هستند و تنها چیزی که در پایان بجا می ماند، زباله ایست که نه با پول یک شخص که با پول مردم ساخته شده است. تنها برای اینکه دیگران آنها را جزء آدم حساب کنند. مانند دیگر کارهایشان.

همانا بر تو دشوار نمی آید که بدین طریق کتابت میکنی؟ زیرا که بر ما بی سوادان سخت است که اینگونه کتابت شما بر این جانبان را فهم بفرماییم. مرا عفو بفرماید که بر رسمالخط جناب عالی خرده گرفتن میکنم. صرفا برم عجیب آمد که اینگونه نوشتن می فرمایید.
دوما هم که اینا کجا پول مردمو دور میریزن؟ بنیاد به اینا پول میده کار کنن. یه نوع اشتغال زایی هست.

بابا اینکه پول تو جوب ریختن.
بعد اگه بازی توسال 1200-1250 چرا لباسش شبیه این سرباز آمریکایاس؟
بعد اون کلاش منو کشته:d
شما تا حالا لباس محلی ندیدید؟

قابل توجه اون دسته از افرادی که بهانه لباس گرفتن و اینکه داره دیوار لباس میخوره, اگر لباس سنتی رو میدیدن همچین بهانه ایی رو هوایی نمگرفتن

COD:WAW که تهه هوش مصنوعی مزخرف بود. :))
اینم اگه بخواد اونجوری باشه که کلا نباشه بهتره. =))
بازم میگم هر وقت اینا از پایه و سطح پایین شروع کردن به ساخت بازی ممکنه به یه جایی برسن، ولی با این وضعیت......
مرد حسابی تو cod اصلا هوش مصنوعی چه غلطی میکنه ؟ من گرافیک بازی رو میگم در اون حد بود ! من خیلی حال کردم دیدمش :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or