رونمایی از بازی فریاد آزادی

hosein me

کاربر سایت

درود بر همه
خوب امروز رسما بازی فریاد آزادی كه توسط شركت پردازش افزار پژواك تهیه وبا حمایت بنیاد ملی بازی های رایانه ای
تولید شده در همایش بزرگ خلیج فارس رونمایی خواهد شد.!
به گفته سازنده بازی داستان بازی در سال‌های بین 1286 تا 1288 اتفاق می افتد. نیروهای انگلیسی بخش های جنوبی كشور را اشغال کرده بودند رییس علی دلواری و یارانش برای مبارزه به با دشمنان قیام می کنند
همچنین دربازی به نبرد با سربازان انگلیسی و سربازان هندی خواهید پرداخت و از سلاح های قدیمی اون دوران استفاده شده

پست اول ابدیت خواهد شد

تصاویر اولیه :

منبع 1
منبع 2

هر کشوری تو یه چیزی تخصص داره , مثلا دیدی فرانسه یا مثلا اسپانیا بیان بازی بسازن !؟ این صنعت فقط ماله ژاپن هست و آمریکا کشور دیگه ای هم توان رقابت با اون ها رو نداره واسه همین الکی وقت و بودجه صرف نمیکنه
ایران هم مثل اونا , نباید وقت رو که الکی تلف کرد وقتی نمیشه
يوبي سافت فرانسويه
Mecury steam اسپانياييه
سازنده ي ويچر و bulletstorm لهستاني هستن و.....
اين چيزا به كشور نيست،به استعداد و مديريته كه ما دوميشو نداريم

ما یه مشکل کوچولو داریم اینجا!! خیلی کوچولو!!! اصلا انقدر کوچولو که....

توی این چند سال اخیر،همه ی ما(جامعه ی گیمر ایران!) تبدیل به منتقدانی کار بلد شدیم،به طوری که امتیازاتی که اعضای سایت به بازیها میدن،خیلی به سایتهای بزرگ نزدیکه!

همه ی ما(منتقدان!) یه واقعیت رو ندیده گرفتیم و اون واقعیت این هست که ما به این تعداد منتقد نیاز نداریم!!! ما بیشتر به ایده ها و طرح های خلاقانه ی این افراد نیاز داریم. . .مگه نمیبینیم توی بازیها خلاقیتی وجود نداره؟ مگه از ضعف بازیها با خبر نیستیم؟

مگه نمیدونیم کجای کار میلنگه؟!! تا حالا کدوم یک از ما یه طرحی ایده ای ،پیشنهادی به شرکتهای بازیساز داخلی ارائه داده؟؟

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
یه طرف قضیه هم مسئولین و بازیسازان محترم هستن!!

همون کسانی که با گیمر های ایرانی مثل مجرم برخورد میکنن و همیشه نیازهای ما رو نادیده میگیرن،میان و میخوان برامون بازی بسازن!! حالا بین ما(گیمرها) و اونها(بقیه!!) چه تعامل و ارتباطی میخواد بوجود بیاد بماند اما پیشنهاد من به مربوطین! به این

صنعت این هستش که بیان میون مخاطب ها و ببینن ما چی میخوایم!! آخه احتمالاً این ما هستیم که قصد خرید محصولات اونها رو داریم :d

یکی از لازمه های حیاتی این صنعت سیاست کاری هست که متاسفانه ما اون رو رعایت نمیکنیممممممم.

آقا من حرفاتو خیلی قبول دارم میلاد

نظر خودم رو هم بدم من همیشه بازیهای ایرانی رو اگه تو بازار ببینم می خرم ولی هیچ وقت نصب و بازی نکردم چرا چون پر باگ هستن می رن روی مخ.خلاقیت ندارن.داستان درست حسابی ندارن.جذابیت ندارن. خسته کننده هستن و اینکه همش می خوان یه چیزی رو بهم یاد بدن نه اینکه سرگرمم کنند یا بگن این خوب این بد یا درس تاریخ خلاصه..... ولی فقط در زمینه گرافیک کمی پیشرفت می کنند و دیگر هیچ

حالا چه گیری دادین به اون عکسه:dمثلا تیر خورده به دیوار یکم خاک بلند شده.

ولی من با حرف اون دوستمون موافقم که گفت مشکل اصلی بنیاد ملی بازی های رایانه ای هست.چون دقیقا مشکل همینجاست.
اولین چیزی که خلاقیت رو از سازنده ها میگیره محدودیت هایی هست که بنیاد ایجاد میکنه.البته کم از کاری سازنه ها هم نمیشه گذشت.
دو سال وقت خودشون با ساختن موتور گرافیکی تلف میکنن اخرش یه بازی پر از باگ ، بدون داستان ، بدون هدف ، بدون شخصیت پردازی و کلی ایراد دیگه تحویلمون میدن.

استعداد که همه جا پیدا میشه ولی ما هستیم که داریم با درست کنترل نکردنش تو این صنعت این فاکتور مهم رو از دست می دیم که باز هم این بر می گرده به مدیریت

کسی که استعداد داره تو ایران نمیمونه....
من اینو دارم میگم.....

سلام دوستان .

من احسان ابراهیم زاده Lead Designer بازی فریاد آزادی : تنگستان هستم .

اگر سوالی هست من در خدمتم .

با این توضیح که عکسهایی که از سایت شرکت گذاشته شده مربوط پارسال نمایشگاه تهران هست . بزودی سایت با عکس های جدید آپدیت میشه .

سلام دوستان .

من احسان ابراهیم زاده Lead Designer بازی فریاد آزادی : تنگستان هستم .

اگر سوالی هست من در خدمتم .

با این توضیح که عکسهایی که از سایت شرکت گذاشته شده مربوط پارسال نمایشگاه تهران هست . بزودی سایت با عکس های جدید آپدیت میشه .

تو عکس های اپدیت شده تسلیشن هم اضافه شده.

کسی که استعداد داره تو ایران نمیمونه....
من اینو دارم میگم.....
استعداد كه هست ولي انگار خلاقيت مرده!!
من نميدونم مگه ساختن يه پلتفورمر خلاقانه مگه عاره؟!!! بدبختي اينه كه تو قدم اول ميخايم بازار FPS و TPS قبضه كنيم!
شخصا تو بازي هاي 2011 بيشترين لذتو از rayman origin بردم

کلا ما ایرانی ها همیشه لقمه گنده تر از دهنمون بر میداریم. اینقدر گنده که از گوشامون و دماغمون میزنه بیرون. طرف تو عمرش بازی نساخته، بعد یه گروه میشن برای اولین کاری که میخوان شروع کنن میرن مثلا یه بازی FPS میسازن !!! بابا قربونت برم همه از FPS شروع نمیکنن. شما دو تا بازی 2 بعدی ناب بساز بقیش پیش کش. هنوزه هنوز هم که هست یه بازی مثل Rayman Origins هزاران تا بازی ایرانی رو قورت میده.
نمیدونم چند نفر بازی کوه نورد رو دیدن. بهترین بازی ساخته شده ایرانی هست. یعنی فوق العاده است. حد و حصر نداره. آقا این کار ارزش داره نه بازی هایی مثل میرمهنا یا همین فریاد آزادی. قول میدم اینم به سرنوشت دیگر بازی های ایرانی دچار میشه.
از اینا گذشته، یه حرفی خطاب به کسانی که میگن ما هم باید از یه جایی شروع کنیم بگم.

برادر من اینجا ایرانه. تو کودوم دانشگاه ایران Cryengine درس میدن؟ تو کودوم آموزشگاه ایرانی طراحی حرفه ای گیم درس میدن؟! اصلا ببین گیمینگ تو مملکتت جا افتاده؟! کل ایران رو وجب به وجب بگرد اگه یه نفر متخصص پیدا کردی به من هر چی میگی بگو. برادر ما هنوز توی موتور بازیمون موندیم و دنبال موتور های کرک شده و مجانی و ... و داستان های 100000 سال پیش موندیم بعد میخوای گیم بسازیم با دنیا دقابت کنیم؟

چقدر حرف زدم. دلم پر بود :دی

برادر ما هنوز توی موتور بازیمون موندیم و دنبال موتور های کرک شده و مجانی و ... و داستان های 100000 سال پیش موندیم بعد میخوای گیم بسازیم با دنیا دقابت کنیم؟
میدونی چرا ؟ چون برنامه نویس های ما یا اونقدر خودشون رو تو ابر ها تصور میکنن که اصلا سمت ساخت انجین و بازی و ... نمیرن. یا اینکه ترجیح میدن تو یه زمان خیلی کم رو یه پروژه بخش خصوصی کار کنن یا حتی Freelancer باشن و نرن سمت پروژه ای مثل ساخت انجین یا بازی سازی که توش حداقل 1 سال کار کنن و بعد 1 سال شاید به سود دهی برسه پروژه !
برنامه نویس با استعداد تو ایران کم نداریم.
مدل ساز و طراح 3 بعدی خیلی خیلی بزرگ تو ایران کم نداریم.
گرافیست خوب تو ایران کم نداریم
ایده پرداز ، داستان نویس ، طراح گیم پلی و ... خوب هم تو ایران کم نداریم ( من میشناسم از دوستان خودم که بالای 20 سال هست Gamer HardCore هست. تو شبانه روز بیش از 10 ساعت رو بازی میکنه. یه زمانی Mod فروم گیم اسپات بوده و خیلی های دیگه ...
منتهی مساله مهم اینه که داشتن همه این افراد در کنار هم ، پیش نیاز هایی میخواد. من جمله این که یه شرکت/بخش خصوصی بیاد یه سرمایه گذاری خوب رو انجام بده. بازی سفارشی نخواد. دست من نوعی به عنوان طراح رو باز بزاره. خط قرمز ها رو جلو نکشه .
وقتی میگم سرمایه گذاری ، یعنی اینکه من نوعی رو باید مجاب کنه کنه ، به نحوی که من فرضا برنامه نویس ، بی خیال یه پروژه ای بشم که حداقل ماهانه 4.000.000 تومان برام درآمد داره و سوئیچ کنم رو این پروژه بازی سازی.
باید من طراح رو مجاب کنه که درآمد ماهانه 3.000.000 تومن که از 3 تا پروژه freelance تو ماه در میاد رو ول کنم بیام رو پروژه.
ولی این همه قضیه نیست.
ما ایرانی ها ( به کسی بر نخوره ) ، " اقیانوسی هستیم ، به عمق 1 متر " ...
واقعیته. ولی استثنا هم وجود داره. هستن کسانی که تو دانشگاه 2 ترم ++C پاس میکنن ، فکر میکنن خدای Win App هستن ... در عوض هستن کسانی که حتی تحصیلات آکادمیک مرتبط هم ندارن ولی انقدر درک بالایی از برنامه نویسی و عملکرد سیستم و بهینه سازی های موجود دارن که خیلی از برنامه های معروف رو چند روز بعد از عرضه کرک میکنن . از IDS هایی مثل Juniper Exploit میگیرن و ...
تو بالا همه ی افرادی که گفتم از این دست هستن. واقعا دانش و بینش انجام پروژه رو دارن.
وقتی میخوان ( فرضا ) یه انجین بنویسن ، این طوری نیست که شب با هم صحبت کنن ، فردا تو پارک همدیگر رو ببینن بعد رای گیری کنن که اکثریت چه زبونی رو بلدن. نهایتا هم با رای اکثریت بنویسن !! یعنی حتی اگه اکثریت vb بلد باشن ، با Vb میخوان انجین بنویسن !!!
جالب اینه که ، پای بحث که میشه ، همه میگن اول Plan بریزید و امکان سنجی کنید و در کنار تیم ساخت بخش R&D رو گسترش بدید و ... بعد پای عمل که میشه ، خودشون مدل " شب بخواب ، صبح بلند شو بازی بساز" رو پیاده میکنن ...

کل ایران رو وجب به وجب بگرد اگه یه نفر متخصص پیدا کردی به من هر چی میگی بگو
دید شما خیلی خیلی محدوده. نمیگم متخصص ریخته از در و دیوار یا هر آموزشگاهی متخصص داره یا ... ! ولی خیلی ها هستن تو همین ایران آنالیز تکنیکی انجام میدن ... تو Beyond3D و Gaf و ... کاملا یوزر شناخته شده ای هستن و ...فردی مثل آقای بهروز روزبه تو ND از افغانستان شروع نکرده ! تو ایران بوده بعد رفته. اطلاعاتش رو هم به محض اینکه از گیت فرودگاه اومده بیرون "یهو" بهش الهام نشده !!
یا خیلی ایرانی های دیگه که تو خیلی شرکت ها مشغول به کارن ...
رتبه ایران رو تو مسابقات ACM ببین. تو خیلی Tournament های دیگه ببین ...
راه دور میریم چرا ؟
WCG Official Website - Referees
آقای رضا بابایی Chief Referee مسابقات WCG هست. تو ایران زندگی میکنن. فروشگاه اینترنتی فروش محصولاتی مثل اکانت و ... دارن !!!!
بنیاد یه بار اومده سراغشون ؟ یا ... ؟
متخصص هست. نیروی کار هست...
1) جایی نیست که سرمایه گذاری خوب انجام بده و دست تیم رو باز بزاره و بازی سفارشی نخواد !
2 ) مدیریت ی نیست که خودش گیمر باشه و نخواد با تجربه صرفا آکادمیک تیم رو هدایت کنه

فقط و فقط همین ...

در هر صورت (مسخره باشه نباشه) من فقط به خاطر حمایت از بازی سازا میخرمش. از بین تمام بازی های ایرانی که اومدن و من تک تکشون رو خریدم فقط گرشاسپ رو بازی کردم. میرمهنا واقعا چرت بود. خیلی خیلی چرت بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or