رونمایی از بازی فریاد آزادی

hosein me

کاربر سایت

درود بر همه
خوب امروز رسما بازی فریاد آزادی كه توسط شركت پردازش افزار پژواك تهیه وبا حمایت بنیاد ملی بازی های رایانه ای
تولید شده در همایش بزرگ خلیج فارس رونمایی خواهد شد.!
به گفته سازنده بازی داستان بازی در سال‌های بین 1286 تا 1288 اتفاق می افتد. نیروهای انگلیسی بخش های جنوبی كشور را اشغال کرده بودند رییس علی دلواری و یارانش برای مبارزه به با دشمنان قیام می کنند
همچنین دربازی به نبرد با سربازان انگلیسی و سربازان هندی خواهید پرداخت و از سلاح های قدیمی اون دوران استفاده شده

پست اول ابدیت خواهد شد

تصاویر اولیه :

منبع 1
منبع 2

تو تصاویر اولیه ش که قیافه طرف رو کشیده مثل اینکه سیبیل ها رو هوا جدا از صورت هستش !
خدا کنه طرف تو بازی شروع به دویدن کرد سیبیلاش جا نمونه :d
یه خسته نباشید بگیم به سازنده هاش حداقل یه جونی بگیرن;)

شركت پردازش افزار پژواك

33rz8i08m1g0xkzsdgl.jpg

بازی نمیتونن بسازن که هیچ، یه اسم کوتاه و مفید و مختصر و زیبا هم به ذهنشون نرسیده انگار!!.

خداییش عکسو دیدم یاد باباشاه افتادم. :دی
قضیه ی اون لباسش چیه؟ یکی منو روشن کنه. :دی

با این بودجه هاشون عالیه !!!! اگه به یک بچه پنج ساله هم شصت میلیون دلار بدن معلومه بازی بهتر از اساسینز کرید میسازه( اشاره به بودجه های الکی زیاد یوبی سافت )

الان دقیقا ربط این بازی به یوبیسافت و بودجه ی بازی هاش و AC چیه نمیدونم!!!!
گیر الکی تر از این ندیده بودیم.
بعد یوبیسافت کی اومده از بودجه ی بازی هاش حرف زده که شما میگی الکی زیاده؟
کم مونده بود یوبی با بازیسازهای داخلی مقایسه بشه که شد.

ماشاالله چقدر هم تکسچرها به هم دیگه میان به این عکس دقت کنید،انگار روی صورت یارو خامه مالیدن:)).
آخه این چه سیبیلیه که براش گذاشتن ؟! مشخصه که تکسچرها به صورت آماده استفاده شده و تیم سازنده اصلاً در این مورد هیچ کاری انجام نداده.
این یکی هم جالبه

آخرین ویرایش:
ماشاالله چقدر هم تکسچرها به هم دیگه میان به این عکس دقت کنید،انگار روی صورت یارو خامه مالیدن:)).
آخه این چه سیبیلیه که براش گذاشتن ؟! مشخصه که تکسچرها به صورت آماده استفاده شده و تیم سازنده اصلاً در این مورد هیچ کاری انجام نداده.
این یکی هم جالبه

خب یوبی سافت نیست که.

مصطفی جون از تو بعید
ما هم باید از یه جا شروع کنیم خدا وکیلی دارند پیشرفت می کنند تازه با این حمایت کننده ها
1- تا کی ایران باید مصرف کننده باشه
2- یدفعه نمی شه برا توتن که جهاد سازندگی 3 با cod رو بسارند
هر کشوری تو یه چیزی تخصص داره , مثلا دیدی فرانسه یا مثلا اسپانیا بیان بازی بسازن !؟ این صنعت فقط ماله ژاپن هست و آمریکا کشور دیگه ای هم توان رقابت با اون ها رو نداره واسه همین الکی وقت و بودجه صرف نمیکنه
ایران هم مثل اونا , نباید وقت رو که الکی تلف کرد وقتی نمیشه

خداییش عکسو دیدم یاد باباشاه افتادم. :دی
قضیه ی اون لباسش چیه؟ یکی منو روشن کنه. :دی

الان دقیقا ربط این بازی به یوبیسافت و بودجه ی بازی هاش و AC چیه نمیدونم!!!!ارزش داشته بسازم و یک گیر الکی تر از این ندیده بودیم.
بعد یوبیسافت کی اومده از بودجه ی بازی هاش حرف زده که شما میگی الکی زیاده؟
کم مونده بود یوبی
با بازیسازهای داخلی مقایسه بشه که شد.

خیلی حرفتون جالبه مثل اینکه شما خبری از بودجه های بازی ها ندارید منم مقایسه نکردم نمیحوام کسی الکی زیاده روی کنه خوب توقع دارید با این بودجه های کمشون چیبسازن من خودم به عنوانیک بازی ساز که بازیم تو کشور منتشر شده درکشون میکنم من میخواست یک بازی بسازم براورد کردم شد پنج میلیون اما بنیاد فقط یک میلیون اونم با منت بهم داد و چهار میلیون از جیب خودم دادم ممکنه دو سه میلیون ضرر کرده باشم اما اصلا ناراحت نیستم چون میدونم بازیم ارزش داشته و اولین کسی باشم که از موتور تورکو استفاده کنم ! بازم نظرات دوستان عزیزم محترمهه

---------- نوشته در 04:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:51 PM ارسال شده بود ----------

هر کشوری تو یه چیزی تخصص داره , مثلا دیدی فرانسه یا مثلا اسپانیا بیان بازی بسازن !؟ این صنعت فقط ماله ژاپن هست و آمریکا کشور دیگه ای هم توان رقابت با اون ها رو نداره واسه همین الکی وقت و بودجه صرف نمیکنه

فکر نکنم فرانسه و اسپانیا جووناش اینقد علاقه به بازی سازی داشته باشن !

با اسپانیا کار ندارم هرچند شاید تو نسل بعد از کشوری مثل اسپانیا یه شاهکار بازی در بیاد ولی خیلی عذر می خوام اونوقت ubisoft ماله افغانستان هست..؟

یوبی سافْت یکی از شرکت‌های ساخت و انتشار بازی است، این شرکت دارای امکاناتی پیشرفته‌است که قسمت اصلی آن در مونتریل کشور فرانسه قرار دارد. یوبیسافت دارای استودیوهایی در بیش از ۲۰ کشور مختلف جهان است که شامل استودیوهایی در تورنتو، منترال و شهر کبک، کانادا، بخارست، رومانی، بارسلونا، اسپانیا، شانگهای، چین، سنگاپور، کری، کارولینایی شمالی، ایالات متحده آمریکا، دوسلدورف، آلمان، صوفیه، بلغارستان، کازابلانکا، مراکش، سیدنی، استرالیا، میلان، ایتالیا، هند، سائوپائولو، برزیل و نقاط دیگر؛ در این بین از سال ۲۰۰۴ به بعد سومین شرکت مستقل بازی‌های رایانه‌ای اروپا و هفتمین شرکت مستقل در آمریکا بوده‌است.
منبع ویکیپدیا.

خیلی حرفتون جالبه مثل اینکه شما خبری از بودجه های بازی ها ندارید منم مقایسه نکردم نمیحوام کسی الکی زیاده روی کنه خوب توقع دارید با این بودجه های کمشون چیبسازن من خودم به عنوانیک بازی ساز که بازیم تو کشور منتشر شده درکشون میکنم من میخواست یک بازی بسازم براورد کردم شد پنج میلیون اما بنیاد فقط یک میلیون اونم با منت بهم داد و چهار میلیون از جیب خودم دادم ممکنه دو سه میلیون ضرر کرده باشم اما اصلا ناراحت نیستم چون میدونم بازیم ارزش داشته و اولین کسی باشم که از موتور تورکو استفاده کنم ! بازم نظرات دوستان عزیزم محترمهه

ما هیچ توقعی نداریم، فقط میگیم با این وضعیت بازی نسازن سنگین ترن.
آدم یا کاری رو انجام نمیده یا وقتی انجام میده به بهترین شکل انجام میده.
بنده از بودجه ی ساخت بازی در خارج و داخل خبر دارم ولی این حرف شما که گفتی به هرکی 60 میلیون بدی بازی بهتر از AC میسازه رو به هیچ عنوان قبول ندارم. (هرچند میدونم مثال بود)
به اینا 600 میلیون هم بدی انقدر توش دزدی و بخور بخور میشه که آخرشم یه بازی بدتر از میرمهنا میدن بیرون. (تحریم ها و نداشتن دسترسی به منابع خوب به کنار)
یوبیسافت یا هر شرکت دیگه ای اگه هرچقدر هم خرج بازیش بکنه (بقول شما بودجه ی الکی زیاد) در عوض یه کار با کیفیت دست ملت میده. (به افت و خیزهای شرکت کاری ندارم چون برای خیلیا پیش اومده)
من خودمم به ساخت گیم علاقه دارم و دوستانه و جدی به شما توصیه میکنم اگه میخوای به جایی برسی از اینجا بری و جایی که برات ارزش قائلن بازی بسازی.
ببخشید اگه تو پست قبلیم توهینی شد.
موفق باشی.

تو کله دورانه 5 ساله ام که تو فروم هایه بازی بودم ، هر بازیه ایرانی که قرار بود ساخته شه و طبیعتا هم مزخرف بود ، اولین چیز این بود :
" خوب بالاخره باید از یک جایی شروع کنیم؟"
100 تا بازی ساختن و 10 ساله همین کار داره میشه اما هنوز از هیچ جا شروع نکردند! معلوم نیست کی و از کجا میخوان شروع کنند.

ما هیچ توقعی نداریم، فقط میگیم با این وضعیت بازی نسازن سنگین ترن.
آدم یا کاری رو انجام نمیده یا وقتی انجام میده به بهترین شکل انجام میده.
بنده از بودجه ی ساخت بازی در خارج و داخل خبر دارم ولی این حرف شما که گفتی به هرکی 60 میلیون بدی بازی بهتر از AC میسازه رو به هیچ عنوان قبول ندارم. (هرچند میدونم مثال بود)
به اینا 600 میلیون هم بدی انقدر توش دزدی و بخور بخور میشه که آخرشم یه بازی بدتر از میرمهنا میدن بیرون. (تحریم ها و نداشتن دسترسی به منابع خوب به کنار)
یوبیسافت یا هر شرکت دیگه ای اگه هرچقدر هم خرج بازیش بکنه (بقول شما بودجه ی الکی زیاد) در عوض یه کار با کیفیت دست ملت میده. (به افت و خیزهای شرکت کاری ندارم چون برای خیلیا پیش اومده)
من خودمم به ساخت گیم علاقه دارم و دوستانه و جدی به شما توصیه میکنم اگه میخوای به جایی برسی از اینجا بری و جایی که برات ارزش قائلن بازی بسازی.
ببخشید اگه تو پست قبلیم توهینی شد.
موفق باشی.

تا یه حدودی با حرفهای شما موافقم تا حدودی نه بله آدم باید یه کاری رو به بهترین نحو انجام بده ولی این که گفتی با این وضع بازی نسازن با اینجا مخالفم چون باید اینقدر این کار رو انجام بدن تا یاد بگیرن تقلید نکنن بازیهای بسازن که داستان خوب داشته باشه بازی باز رو جذب کنه و نه اینکه کلا نسازن...!!!این حرف شما دقیقا بخلاف کار بکهام بود مثل همون کاری بود که دیوید بکهام میکرد و بعد از تمریناتش با تیم منچستر 200 تا 500 ضربه کاشته میزد یعنی به نظرت چون بکهام بود و بهترین ضربه کاشته زن جهان نباید اینکار رو میکرد..؟؟دقیقا برای ساخت بازی هم همینطور هست باید اینقدر اینکار بشه تا یه بازی ساز درست حسابی از کار در بیاد ژاپن اون همه تلاش کرد و بازیها آرکید ساخت آلان ستارهای مثل میکامی،میاموتو،ساکاگوچی،کوجیما،ایتاگاکی داره خوب همه اینا یه شبه این اسم رو پیدا نکردن که..!!!منظورم از این همه حرف این بود که نباید به کلی چیزی رو از بین برد و جلوشو گرفت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or