رونمایی از انحصاری جدید PS3 در مراسم VGA

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
چی میتونه باشه ؟ God of War 4 یا Smash Bros جدید ؟ تصویر زیر تبلیغ رونمایی از یک عنوان جدید برای کنسول PlayStation 3 در مراسم VGA امسال است که در میدان تایمز (تقاطع بسیار مشهور در منهتن نیویورک) گرفته شده است .

LdI2x.jpg

در عکس بالا کاملاً واضح نیست اما تصویر میگوید "انحصاری جدید PS3 که باور نخواهید کرد (جف کیلی مجری بنامه GTTV نیز این مهم را در تویتر خود تایید کرده است) . احتمالاً شاهد چیزی شبیه به رونمایی از GOW جدید خواهیم بود . VGA فستیوال بزرگی برای رونمایی اینچنینی خواهد بود اگرچه نسخه سوم GOW برای بار اول در E3 سال 2009 آنونس شد .

کاندیدای بعدی Smash Bros جدید است که البته کمی بعید بنظر میرسد .
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=453681
http://gamingbolt.com/spike-vgas-new-ps3-game-teased-ps3-exclusive-you-wont-believe

آخرین ویرایش:
یهو بزنه SC6 انحصاری PS3 باشه :دی به همون اندازه که میگن خبرش شگفت انگیز هست :دی به جون خودم از یوبی سافت همچین حرکتی بر میاد :دی
ولی با کامنتی که سینا این بالا داد موافقم، به نظر خودم هر چی هست مربوط به Santa Monica میشه، اونم یه بازی کاملا متفاوت با GoW.

نه پَ حتما باید FF انونس کنن تا جنابعالی تایید کنید که اینا ادم حسابین !!

اول دو تا نفس عمیق بکش، بعد یه لیوان اب سرد بخور (آب سرد معجزه میکنه). حالا دوباره برو پست من رو بخون!

هر کسی که چهار کلمه سواد انگلیسی داشته باشه و صحبت های این یارو رو گوش کرده باشه باید به عقل طرف شک کنه که مثلا داره برای GoW جدید خودکشی میکنه! البته اینکه معنی پست من رو متوجه نمیشید مساله ای هست که متقیما به IQ خودتون مربوط میشه چون من ندیدم کس دیگه ای هم با این پست مشکل داشته باشه.

اگه یه ip جدید از سانتا (همون بحث اول شخص یا ow) باشه یا یه کیلزون عجیب غریب (کما اینکه گوریلا گفت داره روی کیلزون 4 کار میکنه ) که کلاً سبک و سیاق و دنیاش با این کیلزون های فعلی فرق بکنه می تونه همینقدر شوکه کننده باشه ! حتی AGENT هم با وجود اینکه من اعتقاد دارم خالی بندی ـی از طرف سونی بیش نبوده بخواد باشه بازم چیز شوکه کننده ایه با توجه به اینکه هیچی ازش ندیدیم :biggrin1: حالا تو این چیزا برات شوکه کننده نیست چرا بهونه دست ترول جماعت میدی ؟!

احسان بهوونه دست ترول جماعت نمیدم!:دی اصلا هم منظورم این نیست که اینایی که تو میگی جالب نیستن! اما بحث این هست که KZ4 و یا GoWIV نمیتونه در این حد که این یارو دست و پا میزنه هیجان داشته باشه! بازی های خلی خوبی هستن (حالا بگذریم که ایده های خودت عمرا عملی نمیشه!:دی) اما مثلا کدوم گیمری رو دیدی که وقتی KZ4 معرفی شد باورش نشه و با خودش بگه: "هی پسر! من عمرا حدس نمیزدم این بازی رو سونی بخواد معرفی کنه!" هممون میدونیم دیر یا زود KZ4 و GoWIV و چه میدونم UC4 و ... معرفی میشن!به قولی دیر و زود داره اما سوخت وسوز نداره!

اینکه HL3 انحصاری PS3 بشه عملا احتمالش صفره اما همچین حرکاتی هست که فک همه رو میندازه و عمرا هیچ کس باورش نشه! ترول جماعت هم هرچی بگی فقط میخواد حرف خودش رو بزنه و اصولا کامنت هاش برای احدی اهمیت نداره! هر چی میخواد بگه بگه!:دی

احسان بهوونه دست ترول جماعت نمیدم!:دی اصلا هم منظورم این نیست که اینایی که تو میگی جالب نیستن! اما بحث این هست که KZ4 و یا GoWIV نمیتونه در این حد که این یارو دست و پا میزنه هیجان داشته باشه! بازی های خلی خوبی هستن (حالا بگذریم که ایده های خودت عمرا عملی نمیشه!:دی) اما مثلا کدوم گیمری رو دیدی که وقتی KZ4 معرفی شد باورش نشه و با خودش بگه: "هی پسر! من عمرا حدس نمیزدم این بازی رو سونی بخواد معرفی کنه!" هممون میدونیم دیر یا زود KZ4 و GoWIV و چه میدونم UC4 و ... معرفی میشن!به قولی دیر و زود داره اما سوخت وسوز نداره!

اینکه HL3 انحصاری PS3 بشه عملا احتمالش صفره اما همچین حرکاتی هست که فک همه رو میندازه و عمرا هیچ کس باورش نشه! ترول جماعت هم هرچی بگی فقط میخواد حرف خودش رو بزنه و اصولا کامنت هاش برای احدی اهمیت نداره! هر چی میخواد بگه بگه!:دی

معلومه کسی با شنیدن اسم اونها هیجان زده نمیشه :دی چون بقول خودت بالاخره میان ولی اینکه مثلاً گاو بزنه تو خط داستان یکی دیگه به جز کریتوس و کلاً تم کار عوض بشه یا شرکت ها بازیهای متفاوت از چیزی که الان ساختن رو ارائه بدن باعث تعجب ـه :دی البته می دونم ایده های خودمم کمی تا قسمتی تخیلی میزد :دی
ولی خب جو دادن اساس کاره :دی
احسان من که شخصا شک ندارم هایپ بیمورد هست! منتظر معرفی هیچ عنوان تخیلی هم نیستم! فقط امیدوارم تهش حداقل ضد حال نباشه چون از ان اول ترد گفتم، نظرم این هست که این بازی تهش یه ضد حال اساسی میشه که از در عقب همه رو سورپرایز میکنه!
biggrin1.gif

فقط امیدوارم یه چیز خوب نشون بدن! سورپرایز و اینا بخوره تو سرشون!
biggrin1.gif
این هایپ شده بلای جون همه :دی از یه طرف امیدی با این همه جو دادن ندارم از یه طرف از اونجایی که آنچارتد 3 توی VGA پارسال رونمایی شد امیدوارم میکنه که شاید امسال هم بتونن به ملت حال بدن :دی
فقط امیدوارم آخرش به مثال تو ختم نشه از اگزوز بزنه و از موتور بیاد بیرون :دی

آخرین ویرایش:
احسان من که شخصا شک ندارم هایپ بیمورد هست! منتظر معرفی هیچ عنوان تخیلی هم نیستم! فقط امیدوارم تهش حداقل ضد حال نباشه چون از ان اول ترد گفتم، نظرم این هست که این بازی تهش یه ضد حال اساسی میشه که از در عقب همه رو سورپرایز میکنه!:دی

فقط امیدوارم یه چیز خوب نشون بدن! سورپرایز و اینا بخوره تو سرشون!:دی

جانم؟! اسم ژاپنی بد در رفته؟! بیخیال باو، مگه میشه طرف گیمر باشه، مخصوصا گیمر قدیمی، بعد به صنعت بازی سازی تو این کشور شک کنه؟!
بازیاشون مثه جنساشون حرف نداره... ;)
البته به شرط اینکه English Language هم ساپورت کنن :دی
من کاملا موافقم:دی
آره همینطوره
باور کن:دی یه Tekken انحصاری داد یه نمره 4 گرفت همه اومدن صنعت گیم ژاپن و بردن زیر سوال! IGN که 8 داد دیگه صحبتی نشد...فقط Tekken نیست حالا:دی خیلی بازی هارو الکی کوبیدن

---------- نوشته در 10:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:25 PM ارسال شده بود ----------

SMAG
Super Massive Action Game- Play Online With 456 Players :دی.
=)) فری دمت دینامیت! SMAG :))

http://www.thegx.net/news/1857/geoff-fans-of-wheatley-will-not-want-to-miss-vgas/
دنباله Portal 2 انحصاری برای PS3 ؟! :دی هم سازنده ـش خیلی بزرگه هم خود بازی ! البته احتمالش خیلی کمه ولی باز من با یه همچین چیزی خیلی بیشتر متعجب میشم تا GoW IV یا یه بازی از First Party های سونی !

منظورم اینجور بازیهاست
large_19758_4582224497751.jpg
arcana-heart-3-ps3-game-japanese-version.jpg
چند درصد اینارو بازی میکنین؟
خب وقتی این طوری در مورد بازی میگه ، مطمئنآ باید چیزی باشه که مخاطب زیاد داره ! :دی همون South Park هم یه سری به جاهایی مثل Neogaf بزنین میبینین 90%ـشون بعد از معرفی بازی فقط آه و ناله کردن و عکس العملشون حتی از بازیسنتر هم بدتر بود ! چون انتظار یه چیز خیلی خاص رو داشتن.

http://www.thegx.net/news/1857/geoff-fans-of-wheatley-will-not-want-to-miss-vgas/
دنباله Portal 2 انحصاری برای PS3 ؟! :دی هم سازنده ـش خیلی بزرگه هم خود بازی ! البته احتمالش خیلی کمه ولی باز من با یه همچین چیزی خیلی بیشتر متعجب میشم تا GoW IV یا یه بازی از First Party های سونی !

خب وقتی این طوری در مورد بازی میگه ، مطمئنآ باید چیزی باشه که مخاطب زیاد داره ! :دی همون South Park هم یه سری به جاهایی مثل Neogaf بزنین میبینین 90%ـشون بعد از معرفی بازی فقط آه و ناله کردن و عکس العملشون حتی از بازیسنتر هم بدتر بود ! چون انتظار یه چیز خیلی خاص رو داشتن.
آریا اونوقت اون تریلر از انجین رو چه کنیم ؟! :دی یعنی برای ادامه ی portal 2 انجین رو بهینه کردن یا جدیدش کردن ؟! :دی
منظورم اینجور بازیهاست
large_19758_4582224497751.jpg
arcana-heart-3-ps3-game-japanese-version.jpg
چند درصد اینارو بازی میکنین؟
عکس ها نمیاد :دی ولی اگه از اون بازیای دهه 80-90 ژاپنی هم باشه باز استقبال میکنم :دی (چی دارم میگم ؟! اون موقع که خدا بودن الان به فنا رفتن :دی)

خب آریا مشکل اینجاست که زیاد نباید منتظر "متعجب شدن" باشی :دی مثلا تو E3 یهو خبر میاد یکی میخواد مگاترون رو کنه، یکی میخواد گیگاترون بترکونه :دی ولی آخرش هم چند تا بازی که همه انتظارش رو دارن رو میشه. اینجا هم به نظرم نباید انتظار یه چیز خیلی عجیب و شگفت انگیز داشته باشی، البته احتمالش هم هست واقعا یه چیزی باشه که دهن همه از تعجب باز بمونه ولی تجربه ثابت کرده تو این جور مواقع بهتره انتظاراتمون رو بیاریم پایین تر :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or