رونمایی از انحصاری جدید PS3 در مراسم VGA

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
چی میتونه باشه ؟ God of War 4 یا Smash Bros جدید ؟ تصویر زیر تبلیغ رونمایی از یک عنوان جدید برای کنسول PlayStation 3 در مراسم VGA امسال است که در میدان تایمز (تقاطع بسیار مشهور در منهتن نیویورک) گرفته شده است .

LdI2x.jpg

در عکس بالا کاملاً واضح نیست اما تصویر میگوید "انحصاری جدید PS3 که باور نخواهید کرد (جف کیلی مجری بنامه GTTV نیز این مهم را در تویتر خود تایید کرده است) . احتمالاً شاهد چیزی شبیه به رونمایی از GOW جدید خواهیم بود . VGA فستیوال بزرگی برای رونمایی اینچنینی خواهد بود اگرچه نسخه سوم GOW برای بار اول در E3 سال 2009 آنونس شد .

کاندیدای بعدی Smash Bros جدید است که البته کمی بعید بنظر میرسد .
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=453681
http://gamingbolt.com/spike-vgas-new-ps3-game-teased-ps3-exclusive-you-wont-believe

آخرین ویرایش:
منم با آریا موافقمة اگه این سورپرایز در نهایت چیز بدرد بخوری نباشه واقعا از دم بیمار روانی هستن!:دی

البته من هنوز معتقدم نمایش پروژه های بعدی SM و ... اصلا اینقدر هیجان و هایپ نداره! حالا VGA نشد این E3 که داره میاد! مثلا اگه بخوان GoWIV رو نشون بدن هم باز بیمار روانی هستن!:دی (حالا GoW رو مثال زدم)

من فکر میکنم اینطور که این یارو صحبت کرده مثلا باید به چیز غول مثل همون HL3 انحصاری بشه تا این درجه از هیجان و هایپ قابل توجیه باشه!
ماکان نظرات تخیلی نده :دی اگه یه ip جدید از سانتا (همون بحث اول شخص یا ow) باشه یا یه کیلزون عجیب غریب (کما اینکه گوریلا گفت داره روی کیلزون 4 کار میکنه ) که کلاً سبک و سیاق و دنیاش با این کیلزون های فعلی فرق بکنه می تونه همینقدر شوکه کننده باشه ! حتی AGENT هم با وجود اینکه من اعتقاد دارم خالی بندی ـی از طرف سونی بیش نبوده بخواد باشه بازم چیز شوکه کننده ایه با توجه به اینکه هیچی ازش ندیدیم :دی حالا تو این چیزا برات شوکه کننده نیست چرا بهونه دست ترول جماعت میدی ؟! :دی
ویرایش :
اینم اضافه کنم در دو صورت بازی شوکه کننده نخواهد بود :
1- انحصار زمانی :|
2- اختصاصی برای موو :-&

آخرین ویرایش:
اخه اومدن MGS5 و RE6 همچین شوکه کننده هم نیست که بگیم اصلا نمیشه ! ولی HL3 شوکه کننده نیست کلا یه چیز غیر ممکنه !
میدونم مثال زدی ولی مثالت بجا نبود :دی

برای من شوکه کننده هست از بس شایعه درست کردن براش. تو VGA پارسال هم یه عکسی نشون دادن خیلی ها گفتند رزیدنت اویل 6 هست البته مشخص بود که نیست چون اون موقع خیلی زود بود هنوز. از بس و وعده و وعید دادن یه عکسی اومد تو کمیک کان زیرش نوشته بود 15 سپتامبر بعد باز 15 سپتامبر یه ویدئو نشون دادن اول تایید کردن که رزیدنت اویل 6 هست باز بعد گفتن نه فیک بوده.

چند تا احتمال داره
گاد 4 باشه
یه بازی دیگه از سانتا مونیکا
بازی جدید رویای کوانتومی
اویل6 انحصاری
متال گیر انحصاری(5 نباشه یه چی باشه که عین رایزینگ از شکم خودشون در بیارن)
بازی جدید ready at down
بازی معروف agent
بازی جدید بانجی انحصاری زمانی ps3:d

ناراحت نشین ها ولی نظر شخصیتون که چی شوکتوم میکنه چی نمیکنه رو بذارین کنار!!
چند درصد از شماها با south park شوکه شدین؟ 0.5% !!!
ولی اگه برین تو gameinformer اکثرا راضی هستن معرفیش!!!
نمیگم چیزه بدی واسه ما قراره باشه ولی نیمه دیگه رو هم در نظر بگیرین.
اصلا شاید یه چیز از ریشه ژاپنی باشه که 5% تو سایت ازش خوششون میاد!!

اومدن اون دو تا به صورت انحصاری کاملآ شوکه کننده هست ! :دی ولی خب احتمالش نزدیک به صفره !

من کوچکترین شوکی هم نمیخورم :دی همین الانش هم 80 درصد ps3 فنها تو این اعتقادن که mgs5 انحصاری میمونه 1:دی
از طرفی این دوتا بازی از قبل سابقه هم داشتند و زیاد چیز عجیبی اتفاق نخواهد افتاد که بخوایم بگیم شوکه کننده بوده ! شاید فقط کمی عجیب باشه :دی
شوکه کننده به چیزی میگم مثل gears که یدفعه بگن واسه ps3 هم میاد :دی حالا شماره های بعدش :دی

ناراحت نشین ها ولی نظر شخصیتون که چی شوکتوم میکنه چی نمیکنه رو بذارین کنار!!
چند درصد از شماها با south park شوکه شدین؟ 0.5% !!!
ولی اگه برین تو gameinformer اکثرا راضی هستن معرفیش!!!
نمیگم چیزه بدی واسه ما قراره باشه ولی نیمه دیگه رو هم در نظر بگیرین.
اگه این خط آخر باشه که سایت از هیجان میره رو هوا :دی نره من خودم میبرمش :دی
ژاپنی اسمش بد دررفته وگرنه ما همه حال می کنیم
biggrin1.gif
پرچم بالاس :دی

آخرین ویرایش:
یا راکستاره(Agent یا RDR جدید)یا یک Crash ساخت ناتی داگ:d
Agent و موافقم اما Crash اصلا!!

---------- نوشته در 06:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:11 PM ارسال شده بود ----------

اگه این خط آخر باشه که سایت از هیجان میره رو هوا :دی نره من خودم میبرمش :دی
ژاپنی اسمش بد دررفته وگرنه ما همه حال می کنیم:دی

---------- نوشته در 06:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:12 PM ارسال شده بود ----------

بیخیال MGS4 و evil 6 بشین!:ذی

یه عنوان که قابلیت Cross-Play رو استفاده میکنه و بین PC و Ps3 مشترک خواهد بود. :d

{ویدیو رو که دیدم کلا به قول دوستان دیگه می خواست خودکشی کنه}

نمیتونه Doom باشه؟

دوستان اگه دقت كرده باشيد رابطه Valve با سوني خيلي خوب شده يعني طي اون كنفرانس كه كپل:d اومد اومد عذر خواهي كرد و گفت از اين به بعد رابطمون رو با سوني بيشتر خواهيم كرد ميشه نتيجه گرفت كه :

با توجه به اينكه همه ميگند بازي واقعا شوكه كننده و عجيب هست و بهد از شنيدن سكته ناقص خواهيد زد پس به احتمال 60 درصد ميتونه اين بازي Half -Life 3 باشه:d

دوستان اگه دقت كرده باشيد رابطه Valve با سوني خيلي خوب شده يعني طي اون كنفرانس كه كپل:d اومد اومد عذر خواهي كرد و گفت از اين به بعد رابطمون رو با سوني بيشتر خواهيم كرد ميشه نتيجه گرفت كه :

با توجه به اينكه همه ميگند بازي واقعا شوكه كننده و عجيب هست و بهد از شنيدن سكته ناقص خواهيد زد پس به احتمال 60 درصد ميتونه اين بازي Half -Life 3 باشه:d
اینی که میگی فرض محال ـه :دی سونی و ps3 که هیچ 360 هم به صورت انحصاری پذیرای HL3 نخواهد بود :دی این HL فقط یه جایگاه داره اونم روی PC ـه در درجه ی بعد یه فکری هم به حال نسخه های کنسولیش خواهد شد :دی
چه ميدونم شايد Valve ميخواد با اين بازي جواب تمام بد دهني و فحش هايي كه به PS3 و سوني رو داده بده اونم با بزرگترين Ip ايش:d ( يادمون نره بدترين فحش و توهين ها رو همين كپل به سوني و PS3 كرده بود و در جايي خونده بودم كه سعي كنيد بجاي خريد PS3 ، بريد يه نينتندو 64 بخريد صفاش بيشتره:d )

شايد ميخواد با اينكار يه اداي ديني بكنه به فن هاي PS3 ايي مثل ما يا شايد هم انحصاري زماني/:)
دینی نداره که بخواد ادا کنه ! :دی همون پورتال 2 و حضورش توی کنفرانس سونی از سرشون هم زیاد بود :دی عذرخواهی هم که کرد استیم هم که OK کرد دیگه مگه بنده خدا بدهکاره :دی

آخرین ویرایش:
ژاپنی اسمش بد دررفته وگرنه ما همه حال می کنیم:دی
جانم؟! اسم ژاپنی بد در رفته؟! بیخیال باو، مگه میشه طرف گیمر باشه، مخصوصا گیمر قدیمی، بعد به صنعت بازی سازی تو این کشور شک کنه؟!
بازیاشون مثه جنساشون حرف نداره... ;)
البته به شرط اینکه English Language هم ساپورت کنن :دی

اینی که میگی فرض محال ـه :دی سونی و ps3 که هیچ 360 هم به صورت انحصاری پذیرای HL3 نخواهد بود :دی این HL فقط یه جایگاه داره اونم روی PC ـه در درجه ی بعد یه فکری هم به حال نسخه های کنسولیش خواهد شد :دی

چه ميدونم شايد Valve ميخواد با اين بازي جواب تمام بد دهني و فحش هايي كه به PS3 و سوني رو داده بده اونم با بزرگترين Ip ايش:d ( يادمون نره بدترين فحش و توهين ها رو همين كپل به سوني و PS3 كرده بود و در جايي خونده بودم كه سعي كنيد بجاي خريد PS3 ، بريد يه نينتندو 64 بخريد صفاش بيشتره:d )

شايد ميخواد با اينكار يه اداي ديني بكنه به فن هاي PS3 ايي مثل ما يا شايد هم انحصاري زماني/:)

چند وقت پیش شایعه شده بود(شایعه که چه عرض کنم:دی) Santa Monica داره روی یه شوتر سوم شخص کار میکنه.الان من یه حس عجیب غریبی دارم که اون بازی(و همینطور این بازی) Syphon F!lter ـه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or