رونمایی از انحصاری جدید PS3 در مراسم VGA

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
چی میتونه باشه ؟ God of War 4 یا Smash Bros جدید ؟ تصویر زیر تبلیغ رونمایی از یک عنوان جدید برای کنسول PlayStation 3 در مراسم VGA امسال است که در میدان تایمز (تقاطع بسیار مشهور در منهتن نیویورک) گرفته شده است .

LdI2x.jpg

در عکس بالا کاملاً واضح نیست اما تصویر میگوید "انحصاری جدید PS3 که باور نخواهید کرد (جف کیلی مجری بنامه GTTV نیز این مهم را در تویتر خود تایید کرده است) . احتمالاً شاهد چیزی شبیه به رونمایی از GOW جدید خواهیم بود . VGA فستیوال بزرگی برای رونمایی اینچنینی خواهد بود اگرچه نسخه سوم GOW برای بار اول در E3 سال 2009 آنونس شد .

کاندیدای بعدی Smash Bros جدید است که البته کمی بعید بنظر میرسد .
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=453681
http://gamingbolt.com/spike-vgas-new-ps3-game-teased-ps3-exclusive-you-wont-believe

آخرین ویرایش:
آریا اونوقت اون تریلر از انجین رو چه کنیم ؟! :biggrin1: یعنی برای ادامه ی portal 2 انجین رو بهینه کردن یا جدیدش کردن ؟! :biggrin1:
ای بابا ! :دی پس اینم پرید ! :دی شایدم Valve انجین جدید ساخته ! :دی

خب آریا مشکل اینجاست که زیاد نباید منتظر "متعجب شدن" باشی :biggrin1: مثلا تو E3 یهو خبر میاد یکی میخواد مگاترون رو کنه، یکی میخواد گیگاترون بترکونه :biggrin1: ولی آخرش هم چند تا بازی که همه انتظارش رو دارن رو میشه. اینجا هم به نظرم نباید انتظار یه چیز خیلی عجیب و شگفت انگیز داشته باشی، البته احتمالش هم هست واقعا یه چیزی باشه که دهن همه از تعجب باز بمونه ولی تجربه ثابت کرده تو این جور مواقع بهتره انتظاراتمون رو بیاریم پایین تر :biggrin1:
اون که آره ! :دی دیگه انقدر توی این سال ها منتظر بودیم و ناکام شدیم عادت کردیم ! :دی ولی این رو اگه ویدئوش رو ببینی خیلی بدجور هایپ میکنه ! اگه مشکل مغزی نداشته باشه باید یه خبری باشه که این طوری میگه ! :دی
اولش میگه Pretty Major
بعد میگه تبلیغش رو توی Times Square بعد از Thanksgiving (که فکر میکنم خیلی مهم باشه این بازه زمانی) نصب کردیم ! :دی
بعد میگه یه انحصاری PS3 هست که هیچ کسی نمیتونه باور کنه !
دوباره بعدش با غلظت خیلی زیاد عبارت Massive Announcement رو به کار میبره !!
باز میگه من هر روز کف میکنم که هنوز این بازی لو نرفته ! :دی
بعد هم دوباره میگه Absolute Mind Blowing !
و بعد Absolutely Amazing Developer !
در آخر هم میگه حرف من رو باور کنین که شوکه میشین بعد از دیدن بازی ! :دی

ولی بازم با تجربه ای که توی این مدت بدست آوردیم و مخصوصآ شماره اخیر Game Informer ، نباید منتظر چیزی باشیم که این همه هایپ در موردش به کار رفته ! :دی

این تیزر رو دیدم:dافتضاح هایپ میکنه.به قصد کشت یعنی:d
نمیدونم واقعا حدس زدن سختِ.امیدوارم اینهمه که خودمون رو به استرس میندازیم ارزش داشته باشه:d:|

اون که آره ! :دی دیگه انقدر توی این سال ها منتظر بودیم و ناکام شدیم عادت کردیم ! :دی ولی این رو اگه ویدئوش رو ببینی خیلی بدجور هایپ میکنه ! اگه مشکل مغزی نداشته باشه باید یه خبری باشه که این طوری میگه ! :دی
اولش میگه Pretty Major
بعد میگه تبلیغش رو توی Times Square بعد از Thanksgiving (که فکر میکنم خیلی مهم باشه این بازه زمانی) نصب کردیم ! :دی

ولی بازم با تجربه ای که توی این مدت بدست آوردیم و مخصوصآ شماره اخیر Game Informer ، نباید منتظر چیزی باشیم که این همه هایپ در موردش به کار رفته ! :دی
خب البته بستگی به اینم داره که خودمون از چی بیشتر متعجب میشیم :دی مثلا من خودم اگه یه بازی شوتر از Santa Monica ببینم شدیدا تعجب میکنم چون همه انتظار دارن شماره بعدی GoW یا یه به بازی HnS بسازه نه یه شوتر. یعنی میگم حتما نباید یه چیز مافوق تصور باشه :دی

مثل من منتظر بدترین ها باشید ,یک موقع تو ذوقتون نخوره.:d
با توجه به دارایی های سونی فقط SM و QD میتونند بازیی بسازند که Mind Blowing باشه.اونجور که روی کارکتر ها مانور داده شده احتمال داره کار جدیدی از QD باشه.

یهو بزنه SC6 انحصاری PS3 باشه :دی به همون اندازه که میگن خبرش شگفت انگیز هست :دی به جون خودم از یوبی سافت همچین حرکتی بر میاد :دی
ولی با کامنتی که سینا این بالا داد موافقم، به نظر خودم هر چی هست مربوط به Santa Monica میشه، اونم یه بازی کاملا متفاوت با GoW.
الان این خبر را که ماله چند روزه پیش را یه مطالعه بکن :دی
Should Splinter Cell 6 stay Xbox exclusive?
یعنی یه تفاوت هست وحشتناک بعد یوبی سافت برحسب کدوم امید یا روحیه و حماقته محضی :دی بیاد SC6 را انحصاری برای ps3 بسازه ؟!:دی رسما گور خودش و بازی را کنده که اینطوری :دی

سانتا شوتر بسازه تا آخر عمر بهش لعنت میفرستم :d
من یک بازی تو سبک GOW میخوام :d این گوریل بره شوتر بسازه :d چیکار به سانتای بدبخت دارن ؟ :d

ولی من احتمال میدم سرکار باشیم :d

حالا که پست دادیم آرزومون رو هم بگیم :d
سونی IP محبوب دل ها Crash رو پس گرفته باشه :d (عمرا :d )
این آخر نسلی بیان خوشحالمون کنند و Kingdom Hearts III رو معرفی کنند :d گرچه این قیافش به TGS میخوره نه اینجا :d که عمرا این نسل دیگه بیادش :d

باز میگه من هر روز کف میکنم که هنوز این بازی لو نرفته ! :biggrin1:
من که ویدئو رو ندیدم ولی اگه این جمله رو گفته احتمالا منظورش اینه که یه بازی third party هست که عنوان جدیدش انحصاری شده و خود جف هم کف کرده چرا تا الان لو نرفته :d

الان این خبر را که ماله چند روزه پیش را یه مطالعه بکن :دی
Should Splinter Cell 6 stay Xbox exclusive?
یعنی یه تفاوت هست وحشتناک بعد یوبی سافت برحسب کدوم امید یا روحیه و حماقته محضی :دی بیاد SC6 را انحصاری برای ps3 بسازه ؟!:دی رسما گور خودش و بازی را کنده که اینطوری :دی
بابا بیشتر جنبه شوخی داشت اون چیزی که گفتم :دی تو همون کامنت هم گفتم که به نظر خودم بازی جدید رو Santa Monica میسازه :دی

تو بلاگ پلی استیشن یه چیزایی نوشته . نوشته 400 هزار نسخه Little big planet از جمعه سیاه به اینور فروش رفته بعدم اینو نوشته :
expect a big surprise from Santa in a few weeks
الان اینجا چه آرایه ادبی به کار رفته ؟:دی منظورش بابانوئله یا سوپرایز سانتا مونیکای خودمون ؟:دی

اولش میگه Pretty Major

من فکر می کنم ip جدید باشه.چون این همه تبلیغات هم برای معرفیش لازمه.اما مثلا به یه گرافیک خوف.شاید 8 days یا the getaway باشه.با این اوصاف که این بازی آخری OW هم هست و می تونه به موضوع هم ربط داشته باشه.البته اون بازی دوم آی پی جدید نیست ولی خوب نیاز به معرفی داره.

من الان این ویدیوی Geoff Keighley رو دیدم ... نه مثل اینکه واقعا یه خبرایی هست !! اینجوری که این داره خودشو جر میده خیلی باید مهم باشه ! مگه اینکه سادیسم داشته باشه :d

آخه گفتم یا باید یه بازی در حد HL3 باشه که بخواد اینقدر تبلیغ کنه یا اینکه یه بازی که این همه تبلیغ رو بطلبه.ینی در حد یه بازی نا شناخته که بخواد براش تبلیغ کنی.
من که بیشتر از همه به بازی جدید سانتا مونیکا مشکوکم و اولویتم همونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or