رونمایی از انحصاری جدید PS3 در مراسم VGA

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
چی میتونه باشه ؟ God of War 4 یا Smash Bros جدید ؟ تصویر زیر تبلیغ رونمایی از یک عنوان جدید برای کنسول PlayStation 3 در مراسم VGA امسال است که در میدان تایمز (تقاطع بسیار مشهور در منهتن نیویورک) گرفته شده است .

LdI2x.jpg

در عکس بالا کاملاً واضح نیست اما تصویر میگوید "انحصاری جدید PS3 که باور نخواهید کرد (جف کیلی مجری بنامه GTTV نیز این مهم را در تویتر خود تایید کرده است) . احتمالاً شاهد چیزی شبیه به رونمایی از GOW جدید خواهیم بود . VGA فستیوال بزرگی برای رونمایی اینچنینی خواهد بود اگرچه نسخه سوم GOW برای بار اول در E3 سال 2009 آنونس شد .

کاندیدای بعدی Smash Bros جدید است که البته کمی بعید بنظر میرسد .
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=453681
http://gamingbolt.com/spike-vgas-new-ps3-game-teased-ps3-exclusive-you-wont-believe

آخرین ویرایش:
تریلر که چیز بود قسمت نشد ببینم ولی اونجوری که کیوان نوشته بود قراره از انجین تریلر نشون بدن طبیعتاً نمی تونه انجین بازی یکی دو سال پیش باشه ! از اونجایی که اون تریلر فسقلی هایی که چند وقت پیش اومد و با زامبولی و اینا سر و کار داشت بعید به نظر میرسه RE 6 باشه چون فک نکنم CAPCOM بیاد اون موتور RE 5 رو تغییر خاصی بده برای بازی بعدش که نیاز به نشون دادن تریلر از انجینشون باشه ! :دی کلاً هر چی هست امیدوارم این بازی مجهول الهویه چیز خوبی باشه :دی

یه چیزی رو یادتون رفت بگید ! :دی Geoff Keighley وسط حرفاش میگه که نمایش بازی فقط به یه تیزر ختم نمیشه بلکه یه تریلر کامل هست که دنیا و کرکترهای بازی رو نشون میده ...
در مورد این حرفش :
It comes from an absolutely amazing developer
احتمال میدم یا از طرف سانتا مونیکا باشه یا گوریلا گیمز ! باید عنوان خیلی بزرگی باشه که Geoff در موردش گفته شوکه شده که چطور هیچ اطلاعاتی تا به حال ازش لیک نشده ! :دی

منم با آریا موافقمة اگه این سورپرایز در نهایت چیز بدرد بخوری نباشه واقعا از دم بیمار روانی هستن!:دی

البته من هنوز معتقدم نمایش پروژه های بعدی SM و ... اصلا اینقدر هیجان و هایپ نداره! حالا VGA نشد این E3 که داره میاد! مثلا اگه بخوان GoWIV رو نشون بدن هم باز بیمار روانی هستن!:دی (حالا GoW رو مثال زدم)

من فکر میکنم اینطور که این یارو صحبت کرده مثلا باید به چیز غول مثل همون HL3 انحصاری بشه تا این درجه از هیجان و هایپ قابل توجیه باشه!

پ.ن: هاف لایف 3
biggrin1.gif
!

من فکر میکنم اینطور که این یارو صحبت کرده مثلا باید به چیز غول مثل همون HL3 انحصاری بشه تا این درجه از هیجان و هایپ قابل توجیه باشه!
LOOOOOL
فکر کردنش هم کلی لول داره :دی حالا نمیدونم چطور از ذهنتون خطور کرده ؟!

LOOOOOL

منم فکر نمی کنم بتونه برای ps3 انحصاری بشه.فقط تنها دلیلی که می تونه این اتفاق بیفته psn و استیم هست که اونم دلیل قانع کننده ای به نظرم نیست.mgs5 هم بعیده.من که می گم ip جدیده ولی خب گرافیکش خیلی خوبه مثلا...

همم Halo نیست؟ :-?.

اینا دیگه خیلی دارن هایپش می کنند :دی، هیچ بازی ای اینقدر هایپ نداره خدایی :دی.
من اگه یه سال از عرضه گیرز گذشته بود گیرز 4 رو می گفتم قراره مولتی بشه.ولی خب بعیده اپیک بیاد و بعد چند ماه بازی بعدیش رو معرفی کنه.

همم Halo نیست؟ :-?.

اینا دیگه خیلی دارن هایپش می کنند :دی، هیچ بازی ای اینقدر هایپ نداره خدایی :دی.

تریلری که نشون دادن به بازیهای فضایی نمیخوره. هر چی هست تو مایه های رزیدنت اویل هست من که میگم The Walking Dead هست.

آخرین ویرایش:
LOOOOOL

من بیشتر فکر میکنم چطور به ذهن شما خطور میکنه که منظور من انحصاری شدن HL3 بود!

من میگم با این شدت هایپی که شده فقط اگه یه بازی بزرگ مثل HL3 انحصاری PS3 بشه میتونه در این حد شوکه کننده باشه. یا مثلا MGS5! یا چه میدونم RE6! منظورم کاملا روشنه و هر کسی تعبیر دیگه ای میکنه ایراد از خودشه.

من بیشتر فکر میکنم چطور به ذهن شما خطور میکنه که منظور من انحصاری شدن HL3 بود!
من میگم با این شدت هایپی که شده فقط اگه یه بازی بزرگ مثل HL3 انحصاری PS3 بشه میتونه در این حد شوکه کننده باشه. یا مثلا MGS5! یا چه میدونم RE6! منظورم کاملا روشنه و هر کسی تعبیر دیگه ای میکنه ایراد از خودشه.
اخه اومدن MGS5 و RE6 همچین شوکه کننده هم نیست که بگیم اصلا نمیشه ! ولی HL3 شوکه کننده نیست کلا یه چیز غیر ممکنه !
میدونم مثال زدی ولی مثالت بجا نبود :دی

البته من هنوز معتقدم نمایش پروژه های بعدی SM و ... اصلا اینقدر هیجان و هایپ نداره! حالا VGA نشد این E3 که داره میاد! مثلا اگه بخوان GoWIV رو نشون بدن هم باز بیمار روانی هستن!:دی (حالا GoW رو مثال زدم)
آب زرشک !!
نه پَ حتما باید FF انونس کنن تا جنابعالی تایید کنید که اینا ادم حسابین !!

البته من هنوز معتقدم نمایش پروژه های بعدی SM و ... اصلا اینقدر هیجان و هایپ نداره! حالا VGA نشد این E3 که داره میاد! مثلا اگه بخوان GoWIV رو نشون بدن هم باز بیمار روانی هستن!:biggrin1: (حالا GoW رو مثال زدم)
موافقم ! حالا شاید نظر بقیه متفاوت باشه ولی من دنباله GoW یا حتی یه بازی کاملآ جدید از استودیوهای زیرمجموعه سونی رو شوکه کننده نمیدونم* چون چیزایی هستن که در هر صورت اتفاق می افتن. چیزی که به قول ایشون ملت رو متحیر میکنه و هیچ کسی باور نمیکنه و خودش توی شوک هست که چطوری هنوز لو نرفته و ... باید یه چیزی جدا از اینا باشه ! مگر اینکه واقعآ روانی باشه و داره الکی هایپ میکنه ! :دی

*مگر اینکه یه چیزی تو مایه های همون Super Smash Bros مخصوص سونی باشه که اونم شایعه هاش اومده و چیزی نیست که کسی ندونه ! شایدم مثلآ یه بازی RPG با حضور شخصیت های سونی هست که اون برای من خیلی شوکه کننده هست ! :دی

اخه اومدن MGS5 و RE6 همچین شوکه کننده هم نیست که بگیم اصلا نمیشه ! ولی HL3 شوکه کننده نیست کلا یه چیز غیر ممکنه !
اومدن اون دو تا به صورت انحصاری کاملآ شوکه کننده هست ! :دی ولی خب احتمالش نزدیک به صفره !

اونقدر hype کردن که اگه نمی گفتن بازی خواهد بود من فکر می کردم قرار ps4 رونمایی بشه:d............
دقیقآ ! :دی این یارو البته سابقه زیادی توی هایپ کردن داره ولی من تا حالا ندیده بودم یه بازی رو این طوری هایپ کنن !

وقتی میگه یک جوری از محیط صحبت میکنه انگار بازی open-World هستش .

من هم میگم منتظر یک بازی open-world باشن دوستان زیاد خودشون رو خسته نکنن بازی 100% خطی نیست جوری میگه کاراکتر ها رو هم میبینیم که دیگه به نظر من 100% بازی open-world هستش .

حالا کیه خدای open-world ? کدام استیدو خدایی هستش .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or