اینجای کارو دارید اشتباه میرید دیگه
اینکه من و خیلی از دوستان دیگه هنوز هم پیگیر PS2 هستیم دلیلش این نیست تنها کنسول بازی که دسترسی داریم همین PS2 هست و به همین خاطر
مجبور به استفاده ازش هستیم... (نود و نه درصد بچه ها حتی سیستم های خیلی خوب و درحدی هم دارن که بازی های بروز هم براحتی میشه باهاشون بازی کرد)
دلیلش خیلی پیچیده تر و جالب تره...
خیلیا حال و هوای بازی های قدیمی تر و خود کنسول اون زمان رو میپسندن (ربطی به سن هم نداره جدا از سن) یا اصلا خیلی بازیای خوبی روی همین کنسول قدیمی موجوده که داستان و حتی گیم پلیش با بازی های امروزی رقابت میکنه (حتی برتری داره!) برای همینه که هنوز هم جای خودشون رو برای ما دارن.
و شبیه ساز؟! به اسمش دقت کن، شاید کلی ویژگی پر زرق و برق مثل upscale و AA و... داشته باشه ولی میتونی مطمعن باشی توی 99% درصد مواقع به کنسول اصلی توی زمینه تجربه بازی و پشتیبانی نمیرسه. خوب از اسمش هم مشخصه "
شبیه ساز" یعنی چی؟ یعنی یه برنامه ای که سعی میکنه سخت افزار و نرم افزار اصلی رو شبیه سازی کنه، به این معنی نیست کاملا مشابه هست یا بهتره، همین الان چندتا بازی میخوای بگم که توی شبیه ساز کار نمیکنن؟ نمونش بازی the suffering توی یه مرحلهش شبیه ساز گیر میکنه، چند ماهه این باگ رو من گزارش کردم و هنوز هم فیکس نشده، پس تجربه بی مشکل و بهتر بهت نمیده لزوما و به سخت افزار اصلی نمیرسه.
و یکمم داری کم لطفی میکنه به برنامه هایی مثل FMCB و OPL... من از FMCB خیلی استفاده نکردم تابحال چون کنسولم اسلیم سری 90K هست ولی واقعیت تابحال به این ایرادات و مشکلاتی که میگی توی OPL برنخوردم! یعنی بعضی مشکلات ریز هست ولی نه چیزایی که بخوام کل کنسول رو بزارم کنار بخاطرش... بهتر بگم این روزا واقعا خوب و استیبل هست.
و در آخر یچیز دیگه هم بگم، با این حرف شما هر کنسولی قدیمی میشه رو ما باید کلا بزاریم کنار... پس چرا هنوز حتی جامعه مودینگ فعال برای چیزایی مثل NES, GameBoy و... هم داریم؟ با اینکه حتی قدیمی ترن؟ هنوز که هنوزه مردم براشون برنامه/بازی مینویسن و خیلیا هم از بازی کردن باهاشون لذت میبرن... از این چی میفهمیم؟
کیفیت و لذت بازی همیشه به گرافیک و یا اینکه چقدر جدیده نیست، به اون حس خوبی و لذتیه که بهت میده اونه که مهمه.
من خودم بشخصه دیگه اصلا نمیتونم مثل قدیم با PS2 بازی کنم، ولی هنوز که هنوزه ازش خوشم میاد و جاش توی قلبم محفوظه.