amin200200
کاربر سایت
یعنی در صورت استفاده از روش دوم حتما نیاز به مموری کارت هستش و بدون اون نمیتونم OPL رو اجرا کنم مثلا از روی خود فلشی که بازی ها رو روش کپی میکنم ؟؟ باز هم ممنون از شما
نه به روشی که من بشناسم... (منظورم از مموری کارت همون سیو PS2 هست)یعنی در صورت استفاده از روش دوم حتما نیاز به مموری کارت هستش و بدون اون نمیتونم OPL رو اجرا کنم مثلا از روی خود فلشی که بازی ها رو روش کپی میکنم ؟؟ باز هم ممنون از شما
آشنام با اولی، یه لانچر اختصاصی داخلی مودچیپ هستبا درود
نرم افزار هایی که داریم بدین شکل هستش :
View attachment 325412View attachment 325413View attachment 325414
سلام من یکی مموری سوخته گرفتمروش ساخت MX4SIO برای پلی استیشن 2 بصورت آسان
View attachment 234570
View attachment 234551
قطعات مورد نیاز
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مقاومت 470 اهم
View attachment 234552
مقاومت 47 اهم
View attachment 234553
دیود نورانی (LED) بهتره 2 میلی متری باشه که هم کوچیکه و هم مصرف برقش پایینه (حتی میشه از SMD های نورانی هم استفاده کرد)
View attachment 234554
View attachment 234578
View attachment 234555
مموری کارت معیوب یا سوخته پلی استیشن 1 یا 2 (بهتر است قطعات روی برد رو بدین با هیتر جدا کنن)
View attachment 234556
اگه به معنای واقعی بیچاش کاملا هرزه که بشکونش... (یا یچیز بنداز زیرش بکش بیرون یجوری)سلام من یکی مموری سوخته گرفتم
پیچ هاش خیلی هرزه و نمی تونم بازش کنم موندم چی کار کنم که بتونم بازش کنم.
هیلترهم ندارم چطور مقاومت های روش رو جدا کنم.
حله شکوندماگه به معنای واقعی بیچاش کاملا هرزه که بشکونش... (یا یچیز بنداز زیرش بکش بیرون یجوری)
و اگه هویه نداری کارت خیلی سخت میشه... میتونی از سیخ استفاده کنی (هربار داغ کنی) ولی خیلی سخت تر میشه...
توی تنظیمات bdm ست کردیش روی MX4SIO؟من به مشکل خوردم mx4sio رو درست کردم اما متاسفانه بلد نیستم ازش استفاده کنم.
حتی opl bdmرو اجرا کردم اما نه تنظیمات رو سیو می کنه نه اجراش میکنه
از این اطمینان دارم که کار میکنه چون با ule mx4sio وارد مموری شدم حتی فولدر ها هم باز می شد
با همه ی نسخه های opl سازگار نیست فرصت مناسب نسخه opl که خودم ججواب گرفتم نگاه میکنم بهت میگم تو تنظیمات هم باید mx باید فعال باشهمن به مشکل خوردم mx4sio رو درست کردم اما متاسفانه بلد نیستم ازش استفاده کنم.
حتی opl bdmرو اجرا کردم اما نه تنظیمات رو سیو می کنه نه اجراش میکنه
از این اطمینان دارم که کار میکنه چون با ule mx4sio وارد مموری شدم حتی فولدر ها هم باز می شد
اره ست کردم اما موقع که میخوام سیو کنم سیو نمیشه و همش اون دایره میچرخه.توی تنظیمات bdm ست کردیش روی MX4SIO؟
درست خاطرم باشه یه زمانی MX4SIO مشکل داشت با سیو کردن البته فکر کنم فیکس شداره ست کردم اما موقع که میخوام سیو کنم سیو نمیشه و همش اون دایره میچرخه.
نسخه آخر باید اوکی باشه، OPL ساپورت رسمی داره ازش دیگه (البته من چک نکردم آخرین نسخه رو)با همه ی نسخه های opl سازگار نیست فرصت مناسب نسخه opl که خودم ججواب گرفتم نگاه میکنم بهت میگم تو تنظیمات هم باید mx باید فعال باشه
صرف نسخه اخر بودن ایجاب نمیکنه حتما ساپورت کنه چون تو سایت رسمی هم اشاره کردن سازگاری با کدوم نسخه ها داره این روشدرست خاطرم باشه یه زمانی MX4SIO مشکل داشت با سیو کردن البته فکر کنم فیکس شد
بدون سیو میتونی از MX4SIO استفاده کنی و وارد بازی بشی؟
نسخه آخر باید اوکی باشه، OPL ساپورت رسمی داره ازش دیگه (البته من چک نکردم آخرین نسخه رو)
آخرین نسخه از نظر بنده نسخه گیتهابهصرف نسخه اخر بودن ایجاب نمیکنه حتما ساپورت کنه چون تو سایت رسمی هم اشاره کردن سازگاری با کدوم نسخه ها داره این روش