MR.MARIO
کاربر سایت
نمیدونم هزینه ش چقدر میشه ولی تو دیوار نگاه کن مموری زیاد میزارن من خودم دوبار خریدم هر کدوم ۱۰۰ تومن مموری پلی ۱ بگیری بهتره راحت تر درست میشهگرون در میاد؟؟
نمیدونم هزینه ش چقدر میشه ولی تو دیوار نگاه کن مموری زیاد میزارن من خودم دوبار خریدم هر کدوم ۱۰۰ تومن مموری پلی ۱ بگیری بهتره راحت تر درست میشهگرون در میاد؟؟
آره درست میگی..نمیدونم هزینه ش چقدر میشه ولی تو دیوار نگاه کن مموری زیاد میزارن من خودم دوبار خریدم هر کدوم ۱۰۰ تومن مموری پلی ۱ بگیری بهتره راحت تر درست میشه
درست کن چیز خوبیهآره درست میگی..
به هر حال مثل خوره افتاده به جونم که یه MX4SIO درست کنم..
چرا @vendor این کارو کرده...آقا راهی نیست که برای ساخت MX4SIO دنبال مموری کارت سوخته نگردیم؟
یا اصلا از مموری استفاده نکنیم؟
دوستان مطلع،ممنون میشم ما رو در جریان بزارید.. ❤
هستم، چندروز یبار تاپیک هارو چک میکنم به امید فعالیت دوستان ولی دوستان دیگه خیلی مانور نمیدن روی Ps2 دیگهآره خب..فکر میکنم ترجیحا دنبال مموری ps1 بگردم یا بخرم بهتر باشه..
رفته رو مخم..
آقا سعید کم پیدایی؟
آقا ما که رو عهدمون با ps2 هستیم..هستم، چندروز یبار تاپیک هارو چک میکنم به امید فعالیت دوستان ولی دوستان دیگه خیلی مانور نمیدن روی Ps2 دیگه
خودمم یکم سرم شلوغه نمیتونم مثل قدیم فعالیت کنم...
بهبهآقا ما که رو عهدمون با ps2 هستیم..
دست از سر و کله اش برنمیداریم..
انشاءالله یه سری مطالب آماده کردم که بزارم تاپیک..
عالی، شما دیگه لحیم کاری رو فول هستیدامروز گفتم کمی از وقتمو بذارم روی ایشون، برای لحیم کاری به شکلی که من انجام دادم پیش برید چون دیدم اکثرا حتی نمونه های خارجی (جز شرکتی ها) کثیف و بد کار کردن. هم کارتون تمیز در میاد هم اینکه مشکلی برای اتصالات نخواهید داشت
View attachment 318840
View attachment 318841
قربونت، این مدل برد فقط یک IC داره، با در آوردنش نیاز به هیچکار دیگه نیست و تنها یک مدار چاپی ازش باقی می مونه و اون قسمت مدار ic رو هم پوشوندمعالی، شما دیگه لحیم کاری رو فول هستید
از ریز و تمیز بودن رحیم هاتون مشخصه...
البته یکاری چه انگار نکردید (و شایدم کردید من نمیبینم) اینه که بهتره یه خط عمیق پایین اتصال های برد به پایینش بندازید تا از شورت احتمالی جلوگیری کنید... احتمالش کمه (علل خصوص اگه هرچی اون پایینه برداشته باشید) ولی بکنید بهتره.
آهان، اوکیه پس، فکر کنم شما از مموری PS1 استفاده کردید که انگار خیلی ساده تره، من از PS2 استفاده کردم، اون قطعه ریز بیشتر داشت و منم فقط یه هویه داشتم، پس جدا کردن همه شون سخت بود، فقط IC رو جدا کردم (تا اسلات مموری بهتر جا بگیره) و بعد یه خط عمیق انداختم تا از شورت نکردن هم خیالم راحت شه...قربونت، این مدل برد فقط یک IC داره، با در آوردنش نیاز به هیچکار دیگه نیست و تنها یک مدار چاپی ازش باقی می مونه
به همین ترتیب پیش بریم این کنسول افسانه ای ps2 ما هم یه جونی میگیره..آهان، اوکیه پس، فکر کنم شما از مموری PS1 استفاده کردید که انگار خیلی ساده تره، من از PS2 استفاده کردم، اون قطعه ریز بیشتر داشت و منم فقط یه هویه داشتم، پس جدا کردن همه شون سخت بود، فقط IC رو جدا کردم (تا اسلات مموری بهتر جا بگیره) و بعد یه خط عمیق انداختم تا از شورت نکردن هم خیالم راحت شه...
Ps2 هیچ وقت نمیمیره همیشه زنده ستبه همین ترتیب پیش بریم این کنسول افسانه ای ps2 ما هم یه جونی میگیره..
و بالاخره سرِ پا میشه..
هر دفعه میبینم این گفتگو ها رو،به حیات ps2 بیشتر امیدوار میشم..