روش ساخت MX4SIO برای پلی استیشن 2 بصورت آسان

نمیدونم هزینه ش چقدر میشه ولی تو دیوار نگاه کن مموری زیاد میزارن من خودم دوبار خریدم هر کدوم ۱۰۰ تومن مموری پلی ۱ بگیری بهتره راحت تر درست میشه
آره درست میگی..

به هر حال مثل خوره افتاده به جونم که یه MX4SIO درست کنم..

• Like
Reactions: mqg1387
آقا راهی نیست که برای ساخت MX4SIO دنبال مموری کارت سوخته نگردیم؟

یا اصلا از مموری استفاده نکنیم؟

دوستان مطلع،ممنون میشم ما رو در جریان بزارید.. ❤
چرا @vendor این کارو کرده...
میشه بدون مموری هم ساخت ولی من پیشنهاد میدم از مموری استفاده کنی، اونطور خیلی قشنگ تر و مطمعن تر میشه (کیس هم داری دیگه خیالت راحته)

• Like
Reactions: mqg1387
چرا @vendor این کارو کرده...
میشه بدون مموری هم ساخت ولی من پیشنهاد میدم از مموری استفاده کنی، اونطور خیلی قشنگ تر و مطمعن تر میشه (کیس هم داری دیگه خیالت راحته)

آره خب..فکر میکنم ترجیحا دنبال مموری ps1 بگردم یا بخرم بهتر باشه..

رفته رو مخم.. 😅

آقا سعید کم پیدایی؟

آره خب..فکر میکنم ترجیحا دنبال مموری ps1 بگردم یا بخرم بهتر باشه..

رفته رو مخم.. 😅

آقا سعید کم پیدایی؟
هستم، چندروز یبار تاپیک هارو چک میکنم به امید فعالیت دوستان ولی دوستان دیگه خیلی مانور نمی‌دن روی Ps2 دیگه
خودمم یکم سرم شلوغه نمیتونم مثل قدیم فعالیت کنم...

هستم، چندروز یبار تاپیک هارو چک میکنم به امید فعالیت دوستان ولی دوستان دیگه خیلی مانور نمی‌دن روی Ps2 دیگه
خودمم یکم سرم شلوغه نمیتونم مثل قدیم فعالیت کنم...
آقا ما که رو عهدمون با ps2 هستیم.. 😅

دست از سر و کله اش برنمیداریم.. 👌🏻

انشاءالله یه سری مطالب آماده کردم که بزارم تاپیک..

امروز گفتم کمی از وقتمو بذارم روی ایشون، برای لحیم کاری به شکلی که من انجام دادم پیش برید چون دیدم اکثرا حتی نمونه های خارجی (جز شرکتی ها) کثیف و بد کار کردن. هم کارتون تمیز در میاد هم اینکه مشکلی برای اتصالات نخواهید داشت
_20231115_130346.JPG
_20231115_130213.JPG

آخرین ویرایش:
امروز گفتم کمی از وقتمو بذارم روی ایشون، برای لحیم کاری به شکلی که من انجام دادم پیش برید چون دیدم اکثرا حتی نمونه های خارجی (جز شرکتی ها) کثیف و بد کار کردن. هم کارتون تمیز در میاد هم اینکه مشکلی برای اتصالات نخواهید داشت
View attachment 318840
View attachment 318841
عالی، شما دیگه لحیم کاری رو فول هستید 😅
از ریز و تمیز بودن لحیم هاتون مشخصه...
البته یکاری چه انگار نکردید (و شایدم کردید من نمی‌بینم) اینه که بهتره یه خط عمیق پایین اتصال های برد به پایینش بندازید تا از شورت احتمالی جلوگیری کنید... احتمالش کمه (علل خصوص اگه هرچی اون پایینه برداشته باشید) ولی بکنید بهتره.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Aghahadi
عالی، شما دیگه لحیم کاری رو فول هستید 😅
از ریز و تمیز بودن رحیم هاتون مشخصه...
البته یکاری چه انگار نکردید (و شایدم کردید من نمی‌بینم) اینه که بهتره یه خط عمیق پایین اتصال های برد به پایینش بندازید تا از شورت احتمالی جلوگیری کنید... احتمالش کمه (علل خصوص اگه هرچی اون پایینه برداشته باشید) ولی بکنید بهتره.
قربونت، این مدل برد فقط یک IC داره، با در آوردنش نیاز به هیچکار دیگه نیست و تنها یک مدار چاپی ازش باقی می مونه و اون قسمت مدار ic رو هم پوشوندم

قربونت، این مدل برد فقط یک IC داره، با در آوردنش نیاز به هیچکار دیگه نیست و تنها یک مدار چاپی ازش باقی می مونه
آهان، اوکیه پس، فکر کنم شما از مموری PS1 استفاده کردید که انگار خیلی ساده تره، من از PS2 استفاده کردم، اون قطعه ریز بیشتر داشت و منم فقط یه هویه داشتم، پس جدا کردن همه شون سخت بود، فقط IC رو جدا کردم (تا اسلات مموری بهتر جا بگیره) و بعد یه خط عمیق انداختم تا از شورت نکردن هم خیالم راحت شه...

آهان، اوکیه پس، فکر کنم شما از مموری PS1 استفاده کردید که انگار خیلی ساده تره، من از PS2 استفاده کردم، اون قطعه ریز بیشتر داشت و منم فقط یه هویه داشتم، پس جدا کردن همه شون سخت بود، فقط IC رو جدا کردم (تا اسلات مموری بهتر جا بگیره) و بعد یه خط عمیق انداختم تا از شورت نکردن هم خیالم راحت شه...
به همین ترتیب پیش بریم این کنسول افسانه ای ps2 ما هم یه جونی میگیره..😅😄
و بالاخره سرِ پا میشه..

هر دفعه میبینم این گفتگو ها رو،به حیات ps2 بیشتر امیدوار میشم..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or