2032 رو چند فروختی چرا خیلی مانیتور عالی ای هست
دو ماه پیش خریدم 335 تومن بعدش شد 280 تومن... به همون قیمت آکش فروختم یعنی 280 تومن چون هم خود طرف می دونست که از وسیله هام چطور نگهداری می کنم و هم اینکه یه شرایطی با هم بستیم و اونم اینکه مانیتور CRT شو بردارم و بقیه شو دو ماهه بهم بده.. 26 ام ماه دیگه هم قسطش تموم میشه..
و یکمی در مورد اینکه چرا فروختمش و کلا در مورد مانیتور بگم...
من کسی هستم که هر دو نوعشو تجربه کردم و نظر خودم (این نظر شخصی خودمه.. نظر شما سر جای خودش محفوظ):
به نظر من مانیتورهای LCD اصلا به درد نمی خورن... چون مشکل کنتراست دارن.. نمونه همین مانیتور 2032... یخورده کج و راستی میشدی کنتراست تصویرش کم و زیاد میشد...
در مورد نماش:
از بالا روشن
از پایین کدر
از چپ و راست روشن...
خب این یعنی حال گیری.. فرضا من بخوام بشینم بازی کنم تصویر رو سیاه می بینم... یا باید نور بازی رو بیش از حد زیاد کنم که خب این میشه در گیری...
البته برای کسایی که مستقیم رو بروی مانیتور میشینن مشکلی نداره.... مثلا همون شخصی که ازم گرفت خیلی باهاش حال کرد اما من خصوصیات اخلاقیم فرق می کنه...
حالا به محض اینکه رفتم خونشون و DMC4 رو در حال بازی رو مانیتور CRT SyncMaster MB1795 دیدم نظرم به طور کلی عوض شد.. یعنی عاشق مانیتور CRT شدم... باور نمی کردم که یه همچین کیفیتی رو ارائه کنه...
اما یه مشکل بزرگ برای خیلیا و اونم اینکه صفحه از بالا و پایین سیاه میشه.. من با این مورد هیچ مشکلی ندارم بلکه حالم می کنم چون تصویر رو به صورت 16:9 یا به فرم سینمایی نشون میده اما برا خیلیا تحمل ناپذیره... اما در عوضش شما تصویری کاملا روشن و شفاف و کنتراست فوق العاده بالا و بدون مشکل دارین...
اما به این می گن Catch 22 .. یعنی اینکه 360 شما نیاز به یه مانیتور واید داره و LCD بهترین گزینه س اما مشکل کنتراست داره (البته مانیتورای LCD با کنتراست بالا و حرفه ای هم موجوده اما پولشم موجوده

از طرف دیگه مانیتور های CRT هیچ مشکلی ندارن به جز دو مستطیل مشکی و کوچیک بودن صفحه..
و تجربه خودمو در مورد تلوزیون بگم...
من رفتم 360 خودمو به یدونه از این تلوزیونای معمولی 21 اینج وصل کردم با همین کابل های کامپوزیت (سه فیشه).. تصویرش اونطوری هم که در موردش می گفتن بد نبود.. به نظرم قابل تحمل بود.. اگه فاصله ت به اندازه کافی باشه دیگه پیکسلای تلوزیون هم دیده نمیشه...خوب بود به نظرم. اصلا Gears of War رو قبل از اینکه کابل VGA بگیرم رو همین تلوزیون تمومش کردم..
تجربه ام در مورد کارت TV...
تصویر خیلی خیلی بد نبود اما از تلوزیون خیلی بدتر بود... بازم خیلی کم میشد تحملش کرد. به طور کلی با کارت تی وی اصلا پیشنهاد نمیشه..اینم از این...
در کل اگه تونستین تلوزیون واید بخرین خیلی بهتره.. اما اگه مانیتون نکشید LCD های ارزون قیمت رو بخرین و اگه از CRT تون راضی هستین بذارین همونجا بمونه و زیاد ولخرجی نکنین.
مرسی.