روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

هوراااااااااااا
اقا پدرام بازگشت:biggrin1:
خوشامد میگووییم

حالا مگه من نبودم چی شد که از برگشتنم اینقدر خوشحالی ... ؟ :biggrin1:

سلام
من بين اين 2تلويزيون موندم:
1- LA22S81
رزولوشن 1366x768
has HDMI port
aspect ratio 16:9

LG M228WA-2
1680x1050
has DVI port, no HDMI
aspect ratio 16:10
فك كنم HDCP نداره.

هردو 22اينچ هستن و كامپوننت و كامپوزيت دارن و همينطور قيمت يكساني دارن (حدود 350 هستن)

نكته ديگه اينكه سامسونگه يه تلويزيونه كه قابليت مونيتور داره ولي ال جي يه مونيتوره كه قابليت تلويزون داره.

نكته ديگه اينكه نصبت طول به عرض توي ال جي 16:10 هست، يعني تصوير يا كش مياد يا بايد نوار سياه بالاي تصوير بذاره (اگه اين امكان رو داشته باشه)

خوب،
مشكل اينه كه خروجي 360 بيشتر به صورت 720p هستش و روي اولي كه رزولوشن اولي بهش نزديك تره، تو تئوري گرافيك كامپيوتري بايد تصوير بهتري بده چون upscale كمتري روش رخ ميده.

من اين تلويزون رو براي 360 و PS2 ميخوام و گاها كه يكي از بچه ها بهم PS3 بده، اونو هم بهش وصل كنم.

به نظر شما كدوم بهتره.

من پیشنهاد می کنم 2053Bw بگیری آیدین.LG زیاد مارک جالبی نیست.رزولوشنش هم همینه.کنتراستشم که 8000:1 هست.
اینم مشخصاتش :

Code:
http://www.samservice.com/products/BW2053/spec/

پدرام جون خوب شد برگشتی وگرنه کسی نبود جواب ما رو بده (حالا گردنت بار نشه ها:cheesygri)
من بین تی 1900 و 2053 و 2253 گیر کردم
بین 20 اینچ و 22اینچ چه اختلافی هست یعنی توی بهتر نشون دادن گرافیک بازی این 2 اینچ کاری هم میکنه یا اصلا ربطی ندارن
قیمت 2053 چنده و باید چه کابلی رو بگیرم و وصلش کنم به ایکس 360

پدرام جون خوب شد برگشتی وگرنه کسی نبود جواب ما رو بده (حالا گردنت بار نشه ها:cheesygri)
من بین تی 1900 و 2053 و 2253 گیر کردم
بین 20 اینچ و 22اینچ چه اختلافی هست یعنی توی بهتر نشون دادن گرافیک بازی این 2 اینچ کاری هم میکنه یا اصلا ربطی ندارن
قیمت 2053 چنده و باید چه کابلی رو بگیرم و وصلش کنم به ایکس 360

20 و 22 یکی هست رزولوشنشون...
همون 2053Bw بگیری فکر کنم خوب باشه...
قیمتشم 270-280 به بالاست.

پدرام جان یه سول دارم ازت
میتونی یه کم بیشتر در مورد کنتراست تصویر و تفاوتشون (مثلا 1:8000 با 1:2000) و همچنین مدت پاسخگویی تصویر و نقششون تو کیفت بازی توضیح بدی تا من و یک سری از بچه ها بیشتر روشن بشیم و همینطور راهنمایی باشه برای دوستانی که میخوان مانیتور یا تلویزیون بخرن ؟
ممنون

پدرام جان یه سول دارم ازت
میتونی یه کم بیشتر در مورد کنتراست تصویر و تفاوتشون (مثلا 1:8000 با 1:2000) و همچنین مدت پاسخگویی تصویر و نقششون تو کیفت بازی توضیح بدی تا من و یک سری از بچه ها بیشتر روشن بشیم و همینطور راهنمایی باشه برای دوستانی که میخوان مانیتور یا تلویزیون بخرن ؟
ممنون

نگاه کن هرچی این کنتراست بیشتر باشه جزئیات و رنگ های توی تصویر دقیق تر و زیباتر هستن.دیگه خودت فاصله بین این 2 کنتراست رو ببین و تصور کن چقدر کیفیت تصویری که T1900 میده بهتر از 1953 یا 2053 یا 2253 هست.
در مورد زمان پاسخ گویی هم دقیق نمی دونم اما فکر می کنم زمانی هست که مانیتور در برابر عمل شما عکس العمل نشون میده.

کسی نمیدونست؟:confused:
اصلا همچین چیزی هست که من دنبالشم:-"

شما اگر مانیتورت CRT هست که باید یه همچین تبدیلی بخری که PS/KVM Switch اسمشه :

ccs10353_compucessory_2_port_ps_b3863.jpg

نمی دونم راحت گیر بیاد اما جاهایی که CD و DVD رایت می کنن من دیدم استفاده می کنن.
اما اگر LCD داری که هم DVI و هم Analog داره می تونی یه کابل DVI بخری برای استفاده PC و برای XBox360 هم از VGA استفاده کنی.بعد هم برای سوئیچ کردن بینشون از کلید Source روی مانیتور استفاده کنی.

مرسي پدرام جان
ولي اگه دقت كني، هردوي انتخاب هاي من كه بينشون 2به شك بودم، تلويزون بودن، اگه ميشه يه تلويزيون معرفي كن يا يكي از اون 2تايي كه گفتم.

فك كنم سامسونگه رو بگيرم.

سلام..

انگار یه مبدلی به چشمم خورده بود تو همین تاپیک که کابل دو سر HDMI رو به DVI تبدیل می کرد.. می خواستم بدونم مبدلی هست که کابل HDMI رو به آنالوگ تبدیل کنه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنین.. خیلی دنبالشم.

شما اگر مانیتورت CRT هست که باید یه همچین تبدیلی بخری که PS/KVM Switch اسمشه :
راستی پدرام جان قیمت این مبدل چنده ؟ باعث افت کیفیت که نمیشه ؟

آخرین ویرایش:
مرسي پدرام جان
ولي اگه دقت كني، هردوي انتخاب هاي من كه بينشون 2به شك بودم، تلويزون بودن، اگه ميشه يه تلويزيون معرفي كن يا يكي از اون 2تايي كه گفتم.

فك كنم سامسونگه رو بگيرم.

ببخشید من قبلا به نظرم اومد توی پستت اسم مانیتور هم دیده بودم به همین دلیل پیشنهاد دادم.من اون اولی رو پیشنهاد میدم.خودمون تو مغازه داریم و از همه نظر هم خوبه. ;)

سلام..

انگار یه مبدلی به چشمم خورده بود تو همین تاپیک که کابل دو سر HDMI رو به DVI تبدیل می کرد.. می خواستم بدونم مبدلی هست که کابل HDMI رو به آنالوگ تبدیل کنه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنین.. خیلی دنبالشم.

راستی پدرام جان قیمت این مبدل چنده ؟ باعث افت کیفیت که نمیشه ؟

این تبدیل PS/KVM رو قیمت ندارم.فکر می کنم زیر 10-15 هزار تومان باشه.باید زیاد دنبالش بگردی.

این تبدیل PS/KVM رو قیمت ندارم.فکر می کنم زیر 10-15 هزار تومان باشه.باید زیاد دنبالش بگردی.
مرسی.. باعث افت کیفیت که نمیشه ؟ ;)

پدرام جان راهی وجود داره که بشه کابل HDMI رو به CRT متصل کرد ؟

مثلا کابل HDMI To DVI یا کابل HDMI TO HDMI و .. ؟
ممنونم.:love:

مرسی.. باعث افت کیفیت که نمیشه ؟ ;)

پدرام جان راهی وجود داره که بشه کابل HDMI رو به CRT متصل کرد ؟

مثلا کابل HDMI To DVI یا کابل HDMI TO HDMI و .. ؟
ممنونم.:love:

نمی دونم که افت کیفیت داشته باشه یا نه.من افت کیفیتی ندیدم...

از این تبدیل می تونی استفاده کنی :

DVI_VGA_ADAPTER.jpg

dvivga.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or