پدرام قیمتش چنده جنس خوبشه؟ این همینی هست که ایکس باکس رو به مانیتور وصل میکنه
کابل اپتیکال هم اوردی؟
نخیر هم من خودم این کار رو کردم .اسم کابل VGA هست و قیمتش 20 تومن هست و به طور مستقین به مانیتور متصل میشه و هیچ گونه رابطی نداره
سلام به همگی و خسته نباشید .
یه سئوال اساسی داشتم
من یه ایکس باکس 360 پرمیوم دارم که خروجی HDMI نداره .
میخواستم اینو به مونیتور 1931 BF+ سامسونگ وصل کنم . مشکل اینه که خروجی HDMI نداره که با تبدیل به ورودی DVI وصلش کنم.
از طرفی کابل وی جی ای خریدن و هی کندن و درآوردن فیش هم دردسره هم به پورت مونیتور صدمه میزنه .
حالا دنبال چی هستم ؟ یه سری سوئیچ هست که 2 تا ورودی وی جی ای میگیره و یه خروجی میده به مانیتور به اسم KMV switch که اونم قیمتش 14-24 هستش و کیفیتش بالا و پایین داره میتونم این سوئیچ رو بگیرم و یه کابل وی جی ای رو هم از 40 تا 60 تومن هزینه ام میشه . اولا کیفیتشو تست نکردم دوما قیمتش خیلی بالاست.
دوما میشه دنبال یه سیم دو سر ماده وی جی ای پیدا کنم که ندیدم این چنین چیزی باشه و باز دستی عوض کنم
سوما باید بگردم دنبال یه تبدیل که کمپوننت رو تبدیل به دی وی آی بکنه (اگر باشه !) یا کمپوننت رو بگیره و از یه طرف هم ورودی وی جی ای داشته باشه از اون طرف 1 خروجی بده (نمیدونم هست و قیمت چقدره )
چهارما یه کارت تی وی بگیرم رو کامپیوتر نصب کنم . قیمت از 20 به بالا که اصلا از کیفیتش مطمئن نیستم و البته کامپیوترم هم اینجوری باید روشن باشه .
یکی به من کمک کنه ارزون ترین و موثر ترین راه رو معرفی کنه

شما باید کابل VGA بخرید.![]()
خوب پس شد روش اول. این کابل وی جی ای قیمتش چنده ؟ چه مارکیش رو بگیریم؟ حتما باید مایکروسافت باشه ؟ از کجا بگیرم؟ اینجا کسی دست دو نداره؟
کامپیوترم خروجی دی وی آی نداره به مانیتور وصل کنم . 3 راه دارم
1 هی سیم رو بکنم وصل کنم که اونجوری دهن پورت ها سرویس میشه
2-یه KMV سوئیچ بگیرم. از کی و کجا و کیفیت چی میشه ؟
3- یه کابلی پیدا کنم که اون پورت رو از پشت مانیتور بیاره جلو هی اونو تغییر بدم .
چه کنم؟
سلام نمی ونم که سوالم خارج از بحث هستیا نه ولی من 1 سوا داشتم
اینکه من دسترسی به تلوزیون hd ندارم و مجبورم که از مانیتور کامپیوترم به جای تلوزیون استفاده کنم حالا می خواستم بدونم که با مانیتور lg flatron L1720B و کارت گرافیک nvidea geforce 7300 gts این کار رو بکنم؟آخرین کیفیت مانیتور 1280در1024 هست.

سلام آقا من تا فردا یه مانیتور سامسونگ 2053 BWمیگیرم یه سوال داشتم: 360 اونجور که تو منوش دیدم 4 تا وضوح تصویر داره 480P 720P 1080I 1080Pحالا من این مانیتور رو که گرفتم باید 360 رو روی کدوم گزینه بزارم؟ چون رزولوشن این مانیتور یه چیزی بین 720Pو1080P هست؟؟؟؟؟
بعد این خطوط سیاه که بالا و پایین مانیتور میوفته باید چیکارشون کرد که از بین برن و تمام صفحه بشه؟(من خیلی نگران این موضوع هستم)
من کابل HDMI TO DVI اهواز قیمت کردم 65 تومن البته اصل مایکروسافت بود(همین که یک سرش HDMIو سر دیگرش DVI و فیش سفید و قرمز صدا هست) حالا خوب گفته یا گرونه بعد کابل های ارزون تری هم هست مارک های دیگه؟ کیفیتشون مثل این کابله یا کمتره؟؟
ببخشید سوالام زیاد شد