روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

آقا ما یه مانیتور LG SMART FLAT t710pu داریم می تونم دستگاه رو به این مانیتور وصل کنم؟ اگه می تونم به چه کابلی نیاز دارم؟ اگه میشهلطفا راهنمایی کنید

آقا ما یه مانیتور LG SMART FLAT t710pu داریم می تونم دستگاه رو به این مانیتور وصل کنم؟ اگه می تونم به چه کابلی نیاز دارم؟ اگه میشهلطفا راهنمایی کنید

بله می تونی با یه کابل VGA و تبدیل مادگی-مادگی این کار رو انجام بدی.

مانیتور سامسونگ 2032Bw و سامسونگ 1932Bw این دو تا مانیتور wide screen هستن؟
من الان رو سامسونگ mb17960 با کابل vga از ایکس باکس 360 دارم استفاده می کنم اگه مانیتور 1932bw بگیرم باید یه کابل دیگه بگیرم؟چون گفتین ورودی DHMI داره و dvi ???

مانیتور سامسونگ 2032Bw و سامسونگ 1932Bw این دو تا مانیتور wide screen هستن؟
من الان رو سامسونگ mb17960 با کابل vga از ایکس باکس 360 دارم استفاده می کنم اگه مانیتور 1932bw بگیرم باید یه کابل دیگه بگیرم؟چون گفتین ورودی DHMI داره و dvi ???

بله هر دو wide هستن, اولیش 20 اینچ و دومی 19 اینچ

با همین کابل vga هم میتونی بهش وصل کنی
در ضمن این مانیتور ورودی vga و dvi داره و hdmi هم نداره

مونيتور ها HDMI port ندارن، شما بايد از كابل HDMI to DVI استفاده كني.
چرا عزیز چه سری مانیتورا پورت HDMI هم دارند. البته خیلی کم هستند. من یه مدل بنکیو دیدم دو سه مدل هم سامسونگ و سونی که HDMI داشت که البته قیمتش در حدی هست که آدم ترجیح می ده وقتی داره اون همه پول میده به جاش یه HDTV بخره. البته از این مانیتور ها نمی دونم تو ایرانم پیدا میشه یا نه:biggrin1:

آخرین ویرایش:
چرا عزیز چه سری مانیتورا پورت HDMI هم دارند. البته خیلی کم هستند. من یه مدل بنکیو دیدم دو سه مدل هم سامسونگ و سونی که HDMI داشت که البته قیمتش در حدی هست که آدم ترجیح می ده وقتی داره اون همه پول به جاش یه HDTV بخره. البته از این مانیتور ها نمی دونم تو ایرانم پیدا میشه یا نه:biggrin1:

متشكرم كه اين رو گفتين، نميدونستم كه مونيتوري هم هست كه پورت HDMI داشته باشه، من هدفم مدلايي بود كه ايشون مد نظرشون هست كه بخره كه اونا اين پورت رو ندارن.

حالا من یه سوال می کنم
اگه بخوای 360 رو به مانیتور وصل کنی از طریق DVI ، مانیتور حتما باید HDCP ساپورت کنه یا اینکه فقط جای DVI داشته باشه کافیه؟؟ یا اینکه هر مانیتوری که DVI داره HDCP ساپورت می کنه؟؟
من کلا این قضیه رو نفهمیدم بی زحمت درست و دقیق توضیح بدین

حالا من یه سوال می کنم
اگه بخوای 360 رو به مانیتور وصل کنی از طریق DVI ، مانیتور حتما باید HDCP ساپورت کنه یا اینکه فقط جای DVI داشته باشه کافیه؟؟ یا اینکه هر مانیتوری که DVI داره HDCP ساپورت می کنه؟؟
من کلا این قضیه رو نفهمیدم بی زحمت درست و دقیق توضیح بدین

مگه ایکس باکس 360 به پورت dvi هم وصل می شه!!!؟:confused::تا اونجا که من پرسیدم نمی شه فقط پلی 3 می شه!!!؟:confused: حالا اگه من درست یا اشتبا می گم بگین چون الان خودمم موندم.
اگه وصل بشه که خیلی خوبه چون کیفیت بهتری می ده DVI .
ممنون از کسایی که جواب پست قبلیمو دادن در کل 2032BW به درد 360 نمی خوره چون 1600 در 1000 بیشتر ساپورت نمی کنه این که شد همین مانیتور خودم که مدل MB17960 هست اینم همین قدر ساپورت می کنه!!!!؟اصلا فرقی می کنه من عوض کنم یا نه؟؟؟

مگه ایکس باکس 360 به پورت dvi هم وصل می شه!!!؟:confused::تا اونجا که من پرسیدم نمی شه فقط پلی 3 می شه!!!؟:confused: حالا اگه من درست یا اشتبا می گم بگین چون الان خودمم موندم.
اگه وصل بشه که خیلی خوبه چون کیفیت بهتری می ده DVI .
ممنون از کسایی که جواب پست قبلیمو دادن در کل 2032BW به درد 360 نمی خوره چون 1600 در 1000 بیشتر ساپورت نمی کنه این که شد همین مانیتور خودم که مدل MB17960 هست اینم همین قدر ساپورت می کنه!!!!؟اصلا فرقی می کنه من عوض کنم یا نه؟؟؟

بله XBox 360 به DVI هم می خوره.با کابل HDMI To DVI که قیمتش 20-25 هزار تومان هست.

سلام ميخوام 360 تمو به مانيتور LCDسامسونگ مدل BF1740وصل کنم با کابل HDMI to DVIيا VGA cable.
کدوم بهتره ؟ بعد اینکه من اسپيکر هامو به کجا بايد وصل کنم تا صدا هم داشته باشم؟ يک هدست عالی هم ميخوام بخرم که اونم نميدونم به کجا بايد وصل کنم.!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or