روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

درود
بچه ها یه نگاهی به عکس زیر بندازید!
wgtj5z.jpg

خوب همونطور که میبینید اسپیکر من نوع ورودیش از همون نوع عکس شماره 1 هستش در صورتی که اون سیمهای قرمز و سفید که مال کابل VGA هستند یه نوع دیگه هستند.(عکس شماره 2)
حالا من تبدیلی میخوام که باهاش اون قرمز و سفیده را یکی کنم و وارد اسپیکر کنم. ایا یه همچین چیزی هست؟ خواهشا راهنمایی کنید.
ممنون.

درود
بچه ها یه نگاهی به عکس زیر بندازید!
wgtj5z.jpg

خوب همونطور که میبینید اسپیکر من نوع ورودیش از همون نوع عکس شماره 1 هستش در صورتی که اون سیمهای قرمز و سفید که مال کابل VGA هستند یه نوع دیگه هستند.(عکس شماره 2)
حالا من تبدیلی میخوام که باهاش اون قرمز و سفیده را یکی کنم و وارد اسپیکر کنم. ایا یه همچین چیزی هست؟ خواهشا راهنمایی کنید.
ممنون.
بله عزیز جان
لوازم الکتریکی ها دارند.مادگی به مادگی.من خودم پیدا نکردم ولی دوتا تبدیل را سر هم کردم تا جور شد.قیمتش هم زیاد نیست.

دنبال مانيتور گشتم ولي چيز به درد بخوري پيدا نكردم
اگه مي شناسين چندتا مانيتور LCD وايد حدود 300 تومن معرفي كنيد اگه به بودجم مي خوره ترجيحا بالا 17" باشه
اگه مي شه چندتا سايت هم معرفي كنيد كه توش مقايسه مانيتور داشته باشه از همه مدل با همه مشخصات خارجكي هم باشه غمي نيست.
آقايون اساتيد هيچ راهي نيستش كه بشه از بلندگوي مانيتور براي 360 استفاده كرد؟؟ ( لطفا از همه ي سلول هاي خاكستري مغزتون استفاده كنيد ، ايراني جماعت نبايد تو هيچي كم بياره :cheesygri)
:((:((:(( :(( :((:((:(( :(( :((
:(( :(( :(( :(( :(( :(( :((
:((:((:(( :(( :((:((:(( :((:((:((
:(( :(( :(( :(( :((
:(( :(( :((:((:(( :(( :((

آخرین ویرایش:
بيا اينم سايت www.rayaneh.com
ولي با 300 تومن ميتوني يه 19 اينج بخري كه من شنيدم اين 19 ايندجهايه سامسونك HDCP سابورت نميكنه
ببخشيد فونتم خرابه

بيا اين خوبه 19
http://www.rayaneh.com/product-7519.aspx

و

اين

20 اينج

http://www.rayaneh.com/product-4907.aspx

هر دو HDCP SUPPORT ميكنند
اولا اصلا فونت خراب نيست من كه درست مي بينم
دوم دمت گرم حال دادي
سوما دوستان ديگه هم اگه مي تونن من رو در اين زمينه كمك كنند

درود.

من میخواستم ببینم میتونم Refresh Rate مانیتور رو تغییر بدم؟
َآخه همش رو 60 هرتز ثابته.
تو تنظیماتشم هیچ چیزی بره این نداره. (داشبورد 360 رو میگم)
مانیتورم هم CRTیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or