روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

hi

سلام
من یه lcd 20 اینچ benq دارم
تو 360 روی این ( resolution 720p(1280* 720 گذاشتم
وقتی بازی مثلا halo3 دو نفره اجرا مکنم تصویر که نصف میشه 2 تا کادر سیاه سمت راست و چپ
تصویر میان میشه این کادرا رو برداشت ؟
لطفا منو راهنمای کنی
مرسی بای

سلام
من یه lcd 20 اینچ benq دارم
تو 360 روی این ( resolution 720p(1280* 720 گذاشتم
وقتی بازی مثلا halo3 دو نفره اجرا مکنم تصویر که نصف میشه 2 تا کادر سیاه سمت راست و چپ
تصویر میان میشه این کادرا رو برداشت ؟
لطفا منو راهنمای کنی
مرسی بای

اولا تمام رزولوشن ها رو امتحان کن بعد توی تنظیمات Display کنسولت تصویر رو روی حالت Wide بذار.فکر می کنم اینطوری مشکل حل بشه... ;)

سلام
من می خوام یه LCD بگیرم.این مدل گیرم اومده .قسطیه :biggrin1:
می خوام بدونم خوبه یا نه؟
یه چیزیش که برام خیلی مهمه اینه که این قابلیت رو داره که هم کامپیوتر بهش بزنم هم 360 و خودش سویچه سر خود داشته باشه یعنی بشه هر دو سیستمو به یه مانیتور زد و بینه 360 و پی سی سویچ کرد ؟
L1960TR LG
قیمته قسطیش هم 330 تومنه.
ممنون

سلام
یه چیزیش که برام خیلی مهمه اینه که این قابلیت رو داره که هم کامپیوتر بهش بزنم هم 360 و خودش سویچه سر خود داشته باشه یعنی بشه هر دو سیستمو به یه مانیتور زد و بینه 360 و پی سی سویچ کرد ؟
L1960TR LG
ممنون

دوست عزيز من L1760TR رو دارم همون مدل فقط 17 اينچ هست واقعا عاليه كنتراستش هم 3000

كه روش زده ارتقا يافته به 5000 و 2 يلي ثانيه هم هست البته ميتوني مدلهاي وايد هم بگيري.

اگه ازینام بگیریم بنظرم خوبه هم ارزونتره مخصوصا برای الیت دارا که کابل hdmi دارن :

DHAV54007.jpg

sureneeds_2003_505484742

http://www.google.com/products?q=hdmi+to+dvi+Adapter+changer+&btnG=Search+Products&show=dd

------

البته اگه گیر بیاد ! کسی ازینا تو بازار دیده ؟
دوستان من از همین تبدیل ها دارم
از اون مشکیه
خیلی راحت می شه وصلش کرد به پورت dvi و اونو به hdmi تبدیل کرد
الان ps3 رو با همین به مانیتور وصل کردم
فکرکنم 10 تومان گرفتمش
دقیقا یادم نیست
موف باشید

سلام
L1960TR LG
ممنون
حالا چرا LG و اونم با اين قيمت ! به نظر من تو اين رنج قيمت انتخاب هاي بهتري وجود داره .

مثل Samsung 2032BW يا 2232BW ، يه فروشگاه تو بازار رضا ( چهار راه ولي عصر) هست الان اسمشو يادم نيست ولي ته پاساژه ، قسطي هم اين مانيتور ها رو ميده

در ضمن اگه مدل GW اين مانيتور ها رو گير بياري بهتره .

دوستان من از همین تبدیل ها دارم
از اون مشکیه
خیلی راحت می شه وصلش کرد به پورت dvi و اونو به hdmi تبدیل کرد
الان ps3 رو با همین به مانیتور وصل کردم
فکرکنم 10 تومان گرفتمش
دقیقا یادم نیست
موف باشید

کجا گرفتی ؟
اگه میفروشی من خریدارم :biggrin1:

یه چیزه دیگه مانیتوره LCD برای چشم بهتره یا CRT ؟ چون من متاسفانه عینکی شدم :biggrin1: بسوزه پدره عشق:confused:
دوست عزيز من L1760TR رو دارم همون مدل فقط 17 اينچ هست واقعا عاليه كنتراستش هم 3000

كه روش زده ارتقا يافته به 5000 و 2 يلي ثانيه هم هست البته ميتوني مدلهاي وايد هم بگيري
این 5000 چیه:biggrin1:من یه کاتالوگ دارم زده بود همین مدلو کنتراستشو 3000 .بعد یه جا دیگه این کاتالگ رو دیدم ارتقا یافته بود به 5000 .مثله اینکه کیلویی.:confused:
ماله شما میشه 2تا سیستم بهش زد و بینشون سویچ کرد؟
حالا چرا LG و اونم با اين قيمت ! به نظر من تو اين رنج قيمت انتخاب هاي بهتري وجود داره .
این دفعه بسوزه پدر فقر!قسطیه اونم بدونه سود .3-4 تا انتخاب بیشتر ندارم.یکی 17 همین مدل و یکی 22 یه مدل فراسو و یه19 وایده فراسو و اخرم یه 19 وایده نمی دونم اسمش Emeg یا Emec یا هیچ کدوم بود.تازه اگه نجنبم اینم از دستم میره:biggrin1:
در ضمن ال جی مگه مشکلی داره؟

مثل Samsung 2032BW يا 2232BW ، يه فروشگاه تو بازار رضا ( چهار راه ولي عصر) هست الان اسمشو يادم نيست ولي ته پاساژه ، قسطي هم اين مانيتور ها رو ميده
اینا تو مایه ها 300-350 هستن؟اگه هستن مطمئنن 5 میلی ثانیه هستن وکنتراستشون 2000 هستش که واسه چشمم خوب نیست.

در ضمن اگه مدل GW اين مانيتور ها رو گير بياري بهتره .
چه فرقی داره؟

اینا تو مایه ها 300-350 هستن؟اگه هستن مطمئنن 5 میلی ثانیه هستن وکنتراستشون 2000 هستش که واسه چشمم خوب نیست.

اینام 2ms هستن کنترستشونم 3000 و بهترین مدل ها برای 360 و ps3 بازی کردن بنظر من ...

LCD برای چشم بهتره یا CRT ؟ چون من متاسفانه عینکی شدم :biggrin1: بسوزه پدره عشق:confused:
LCD كمتر پدر چشم رو در مياره!:biggrin1:

در ضمن ال جی مگه مشکلی داره؟
LG مشكلي نداره ، ولي ميگن كه " LCD فقط ********" ( يه وقت تبليغ نشه:biggrin1:) !

300-350 هستن؟اگه هستن مطمئنن 5 میلی ثانیه هستن وکنتراستشون 2000
2ms هستن و ديناميك كنتراستشون هم 3000:1 هست

چه فرقی داره؟
فرق زيادي نداره ، GW محافظ پنل داره كه BW نداره !

بچه ها کسی اطلاع دقیق داره که 2032 خودش سویچ بین 360 و PC رو داشته باشه یا نه ؟ اصلا سر در نمیارم این سویچ چطوری انجام میشه ؟ میشه یکی تکنیکی توضیح بده ما هم بگیریم ؟;)

بچه ها کسی اطلاع دقیق داره که 2032 خودش سویچ بین 360 و PC رو داشته باشه یا نه ؟ اصلا سر در نمیارم این سویچ چطوری انجام میشه ؟ میشه یکی تکنیکی توضیح بده ما هم بگیریم ؟;)
اين مانيتور دو تا ورودي داره يكي VGA و ديگري DVI ، و ميتوني هردو رو بهش وصل كني.

براي سويييييچ كردن هم ، مانيتور يه دكمه به نام Source داره كه ميتوني با اون سوييييييچ كني!

براي سويييييچ كردن هم ، مانيتور يه دكمه به نام Source داره كه ميتوني با اون سوييييييچ كني!
اونوقت این دکمه کدوم قسمتش قرار داره ؟;)
واقعا دمت گرم.. خیالمو راحت کردی. الان دیگه می تونم با خیال راحت بخرمش..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or