سلام
من یه lcd 20 اینچ benq دارم
تو 360 روی این ( resolution 720p(1280* 720 گذاشتم
وقتی بازی مثلا halo3 دو نفره اجرا مکنم تصویر که نصف میشه 2 تا کادر سیاه سمت راست و چپ
تصویر میان میشه این کادرا رو برداشت ؟
لطفا منو راهنمای کنی
مرسی بای

سلام
من می خوام یه LCD بگیرم.این مدل گیرم اومده .قسطیه :biggrin1:
می خوام بدونم خوبه یا نه؟
یه چیزیش که برام خیلی مهمه اینه که این قابلیت رو داره که هم کامپیوتر بهش بزنم هم 360 و خودش سویچه سر خود داشته باشه یعنی بشه هر دو سیستمو به یه مانیتور زد و بینه 360 و پی سی سویچ کرد ؟
L1960TR LG
قیمته قسطیش هم 330 تومنه.
ممنون
دوستان من از همین تبدیل ها دارماگه ازینام بگیریم بنظرم خوبه هم ارزونتره مخصوصا برای الیت دارا که کابل hdmi دارن :
![]()
![]()
http://www.google.com/products?q=hdmi+to+dvi+Adapter+changer+&btnG=Search+Products&show=dd
------
البته اگه گیر بیاد ! کسی ازینا تو بازار دیده ؟
حالا چرا LG و اونم با اين قيمت ! به نظر من تو اين رنج قيمت انتخاب هاي بهتري وجود داره .سلام
من می خوام یه LCD بگیرم.این مدل گیرم اومده .قسطیه :biggrin1:
می خوام بدونم خوبه یا نه؟
یه چیزیش که برام خیلی مهمه اینه که این قابلیت رو داره که هم کامپیوتر بهش بزنم هم 360 و خودش سویچه سر خود داشته باشه یعنی بشه هر دو سیستمو به یه مانیتور زد و بینه 360 و پی سی سویچ کرد ؟
L1960TR LG
قیمته قسطیش هم 330 تومنه.
ممنون
دوستان من از همین تبدیل ها دارم
از اون مشکیه
خیلی راحت می شه وصلش کرد به پورت dvi و اونو به hdmi تبدیل کرد
الان ps3 رو با همین به مانیتور وصل کردم
فکرکنم 10 تومان گرفتمش
دقیقا یادم نیست
موف باشید
این 5000 چیه:biggrin1:من یه کاتالوگ دارم زده بود همین مدلو کنتراستشو 3000 .بعد یه جا دیگه این کاتالگ رو دیدم ارتقا یافته بود به 5000 .مثله اینکه کیلویی.:confused:دوست عزيز من L1760TR رو دارم همون مدل فقط 17 اينچ هست واقعا عاليه كنتراستش هم 3000
كه روش زده ارتقا يافته به 5000 و 2 يلي ثانيه هم هست البته ميتوني مدلهاي وايد هم بگيري
این دفعه بسوزه پدر فقر!قسطیه اونم بدونه سود .3-4 تا انتخاب بیشتر ندارم.یکی 17 همین مدل و یکی 22 یه مدل فراسو و یه19 وایده فراسو و اخرم یه 19 وایده نمی دونم اسمش Emeg یا Emec یا هیچ کدوم بود.تازه اگه نجنبم اینم از دستم میره:biggrin1:حالا چرا LG و اونم با اين قيمت ! به نظر من تو اين رنج قيمت انتخاب هاي بهتري وجود داره .
اینا تو مایه ها 300-350 هستن؟اگه هستن مطمئنن 5 میلی ثانیه هستن وکنتراستشون 2000 هستش که واسه چشمم خوب نیست.مثل Samsung 2032BW يا 2232BW ، يه فروشگاه تو بازار رضا ( چهار راه ولي عصر) هست الان اسمشو يادم نيست ولي ته پاساژه ، قسطي هم اين مانيتور ها رو ميده
چه فرقی داره؟در ضمن اگه مدل GW اين مانيتور ها رو گير بياري بهتره .
مثل Samsung 2032BW يا 2232BW ، يه فروشگاه تو بازار رضا ( چهار راه ولي عصر) هست الان اسمشو يادم نيست ولي ته پاساژه ، قسطي هم اين مانيتور ها رو ميده
اینا تو مایه ها 300-350 هستن؟اگه هستن مطمئنن 5 میلی ثانیه هستن وکنتراستشون 2000 هستش که واسه چشمم خوب نیست.
LCD كمتر پدر چشم رو در مياره!:biggrin1:LCD برای چشم بهتره یا CRT ؟ چون من متاسفانه عینکی شدم :biggrin1: بسوزه پدره عشق:confused:
LG مشكلي نداره ، ولي ميگن كه " LCD فقط ********" ( يه وقت تبليغ نشه:biggrin1در ضمن ال جی مگه مشکلی داره؟
2ms هستن و ديناميك كنتراستشون هم 3000:1 هست300-350 هستن؟اگه هستن مطمئنن 5 میلی ثانیه هستن وکنتراستشون 2000
فرق زيادي نداره ، GW محافظ پنل داره كه BW نداره !چه فرقی داره؟
اين مانيتور دو تا ورودي داره يكي VGA و ديگري DVI ، و ميتوني هردو رو بهش وصل كني.بچه ها کسی اطلاع دقیق داره که 2032 خودش سویچ بین 360 و PC رو داشته باشه یا نه ؟ اصلا سر در نمیارم این سویچ چطوری انجام میشه ؟ میشه یکی تکنیکی توضیح بده ما هم بگیریم ؟![]()