توروخدا یکی یه عکس از این کابل Vga بذاره. نمیدونم باید چی بگیرم. لطفا کمک کنید
اون واسه ي ps3 و wii هست كه كابل vga ندارنببخشید یه سوال دیگه, من همین کابل Vga با تبدیل رو بگیرم کافیه ؟ چون یه جا دیدم یه وسیله ای بود اسمش هم Vga Box بود و قیمتش هم 40 تومن بود.
ببخشید یه سوال دیگه, من همین کابل Vga با تبدیل رو بگیرم کافیه ؟ چون یه جا دیدم یه وسیله ای بود اسمش هم Vga Box بود و قیمتش هم 40 تومن بود.
اخه مشکل اصلی اینه که بازیهای 360 همشون wide هستن، یعنی با ابعاد 16:9 در صورتی که این مانیتورها 3:4 هستن. پس یا باید یه مقدار از تصویر رو که از صفحه میزنه بیرون رو از دست داد یا با باندهای سیاه در بالا و پائین صفحه که بهش میگن Letterbox بازی کرد! معجزه که نمیشه کرد!!
خب تنظیمات رو درست کنی کشیده نمیشه البته میشه ولی قابل حس نیست 2-3 صفحه ی اخیر رو بخونی متوجه میشی!lخه من هنوز كابل vga رو نگرفتم تا امتحان كنم چه جوريه
ولي يادمه يه بار كه تو فروشگاه شادي بودم رو مانيتور صفحه مربع داشت sc da رو بازي ميكرد اصلا كشيده نميشد:confused:
آقا من امروز دارم میرم این کابل رو بخرم اگه میشه یه لطفی بکنید بگید کلا" چقدر خرجش میشه ؟ و اینکه خواستم بخرم بگم کابل 360 میخوام ؟ یا اینکه اسم جداگانه ای داره ؟
اگه میشه فوری لطفا" !
شما بگو کابل Vga برای Xbox360 میخوام . قیمتش هم فکر کنم 25 تا 30 هزار توان باشه . تنها مارکی هم که فکر میکنم در حال حاظر تو بازار یافت بشه مارک Real هست . ( البته کابل اصل مایکروسافت هم موجود هست اما قیمتش یک مقدار بالاتره ) . در ضمن يه تبديل دو سر مادگي هم باید بخری .
یکم سایه داره که به هیچ وجه دیده نمیشه...
كسي مدل و قيمت اين مانيتور benq رو ميدونه؟
![]()
توي پاساژ لباف يكي دوتا مغازه گذاشتن پشت ويترين
كيفيت خوبي داشت