hamid_barca
Loyal Member
آره داريم من خودم خريدم 6 تومنکارت گرافیکم dvi نداره تبدیل vga به dviداریم که باهاش این کارو بکنم ؟
اينم عكسش
آره داريم من خودم خريدم 6 تومنکارت گرافیکم dvi نداره تبدیل vga به dviداریم که باهاش این کارو بکنم ؟

واقعا" نمی فهمی چه حرفی میزنی یا فکر کردی طرفت چیزی نمی فهمد !؟
امین منظورش از کش اومدن اینست که چرا کل صفحه رو نمی گیرد و قسمت پایینی سمت چپ صفحه تورفتگی بیش از حد دارد.همونطور که گفتم مشکلش حل می شود.
مطمئنی تمام قوانین انجمن رو خونده ای ؟
به خاطر اینکه اکثرا نمی دونن که حتی اگه مانیتورش widescreen نیست بهتره تصویر در تنظیمات 360 روی wide screen بزارن تا نوار های سیاه از بین بره. البته اینطوری هم یکم کشیدگی در تصویر ایجاد می شه ولی قابل تحمله و اصلا اذیت نمی کنه!یادمه قبلا دوستان عکس از sc4 میزاشتن که صفحه کشیده میشد من توکفم چرا تو مانیتور من هیچ صفحه ای کشیده نمیشه تو چه هیچ بازی!
قانون شماره 7 رو یک بار دیگه مطالعه کنواقعا" نمی فهمی چه حرفی میزنی یا فکر کردی طرفت چیزی نمی فهمد !؟
امین منظورش از کش اومدن اینست که چرا کل صفحه رو نمی گیرد و قسمت پایینی سمت چپ صفحه تورفتگی بیش از حد دارد.همونطور که گفتم مشکلش حل می شود.
مطمئنی تمام قوانین انجمن رو خونده ای ؟
چون منظور امین اصلا اینی که می گی نبود!سلام
ببخشید یه سوال اینکه میگن اگه کنسول را به تلویزیون یا مانیتور وصل کنیم tv یا مانیتور خراب میشه راسته یا چرت و پرته ! ! ! ؟!؟!؟!
وقتی xbox به تلویزیون وصل کردی مثل لینه که ویدئو بهش وصل کردی اگه ویدئو خرابش می کنه پس ایکس باکس هم خرابش می کنه:biggrin1:بابا از اون نوشته گوشه پایین سمت چپ معلومه که یکم تصویر کشیده شده راستی مانیتورت چیه؟
عکست منو یاد scda انداخت امشب شروع کردم دارم بازی می کنم حال میده نصف شب بازی کنیش عجب چیز خوفیه آخر گیم پلیه![]()

امین ولی فکر کنم تصویرت کش اومده چون اصلا هیکل سم خیلی نافرمه عین چوب کبریت شده هیکلش خیلی توپرتره اگه می تونی از یه بازی ریسینک عکس بزار ببینیم چطوریه اگه اینجوری باشه که دیگه نیازی به مانیتور واید نداری .![]()
به خاطر اینکه اکثرا نمی دونن که حتی اگه مانیتورش widescreen نیست بهتره تصویر در تنظیمات 360 روی wide screen بزارن تا نوار های سیاه از بین بره. البته اینطوری هم یکم کشیدگی در تصویر ایجاد می شه ولی قابل تحمله و اصلا اذیت نمی کنه!

ایول امین از داشبورد بزار اگه آرم 360 به صورت دایره باشه مشکلی نداره ولی اگه بیضی باشه مشکل داره .باشه من یه عکس از dirt میزارم و یع عکس از محیط داشبورد فکر کنم اون موقع میشه فهمید که کش اومده یا نه!
من مانیتورم 720P رو ساپورت میکنه شاید از اون باشه؟