روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

کارت گرافیکم dvi نداره تبدیل vga به dviداریم که باهاش این کارو بکنم ؟
آره داريم من خودم خريدم 6 تومن

اينم عكسش
vga_dvi3.jpg

عذر می خوام می گم اگه من سوالم رو جای غلطی مطرح کردم کسی بهم بگه تا جای دیگه درجش کنم. چرا که من چند صفحه پیش از دوستانی که اطلاعات بیشتری قطعا نسبت به من دارن درخواست کردم که یک مانیتور واید خوب به بنده معرفی کنن و تنها کسی که جوابی داد ، اشاره ای به اینکه کدوم مدل مناسب تر هست ، نکردن . علی ایها الحال ، ممنون می شم اگه کسی می تونه ، راهنماییم کنه .

بابا از اون نوشته گوشه پایین سمت چپ معلومه که یکم تصویر کشیده شده راستی مانیتورت چیه؟
عکست منو یاد scda انداخت امشب شروع کردم دارم بازی می کنم حال میده نصف شب بازی کنیش عجب چیز خوفیه آخر گیم پلیه:ninja:

واقعا" نمی فهمی چه حرفی میزنی یا فکر کردی طرفت چیزی نمی فهمد !؟
امین منظورش از کش اومدن اینست که چرا کل صفحه رو نمی گیرد و قسمت پایینی سمت چپ صفحه تورفتگی بیش از حد دارد.همونطور که گفتم مشکلش حل می شود.
مطمئنی تمام قوانین انجمن رو خونده ای ؟

آقا شما نگهبان انجمنها هستید؟ من یکی دو تا پست ازت دیدم که به اینو اون گیر میدی. ایشون برحسب استنباطی که از سوال داشتن جواب دادن.
شما که اینقدر قوانین انجمنو بلدی اینا رو هم بخون:

قانون شماره 18) در صورت مشاهده هرگونه تخلف قوانین در انجمن ها از یک کاربر، در صورت تمایل با زدن بر روی دکمه "آگاه کردن مدیریت از تخلف" در پست کاربر، مدیر آن انجمن را با خبر سازید تا سریعا به موضوع رسیدگی شود.
قانون شماره 19) چنانچه نسبت به یک کاربر یا مدیر اعتراض و یا انتقادی دارید به وسیله پیام خصوصی ‌آنرا برای مدیران ارشد سایت ارسال نمایید، هرگونه تاپیک و ارسال اعتراض آمیز و یا انتقاد آمیز در رابطه با یک کاربر و یا مدیر بدون اخطار قبلی سریعا حذف و در صورت تکرار با آن کاربر برخورد خواهد شد.

این انجمن مدیر داره و وظایفش رو هم خوب بلده. شما اگه با پستی مشکل داری، روی علامت آگاه کردن مدیریت از تخلف کلیک کن و برای مدیریت توضیح بده. فکر نکنم وظیفه شما باشه بیای اینجا پست بزنی و اشکال بقیه رو بگیری. اگه هم میخوای یوزرها رو راهنمائی کنی بهشون خصوصی پست بده.

چند وقتیه بعضی ها که یوزر عادی هستن میان به پستهای بقیه گیر میدن و از کلماتی مثل (نمیفهمی یا مواظب باش یا به مدیرا گزارش میدم ...) استفاده میکنن. که اینجور حرفها اصلا جزو وظایف یه یوزر عادی نیست.
فکر کنم شما خودتم قوانینو یه خط در میون خوندی.

امین ولی فکر کنم تصویرت کش اومده چون اصلا هیکل سم خیلی نافرمه عین چوب کبریت شده هیکلش خیلی توپرتره اگه می تونی از یه بازی ریسینک عکس بزار ببینیم چطوریه اگه اینجوری باشه که دیگه نیازی به مانیتور واید نداری . :)

یادمه قبلا دوستان عکس از sc4 میزاشتن که صفحه کشیده میشد من توکفم چرا تو مانیتور من هیچ صفحه ای کشیده نمیشه تو چه هیچ بازی!
به خاطر اینکه اکثرا نمی دونن که حتی اگه مانیتورش widescreen نیست بهتره تصویر در تنظیمات 360 روی wide screen بزارن تا نوار های سیاه از بین بره. البته اینطوری هم یکم کشیدگی در تصویر ایجاد می شه ولی قابل تحمله و اصلا اذیت نمی کنه!
واقعا" نمی فهمی چه حرفی میزنی یا فکر کردی طرفت چیزی نمی فهمد !؟
امین منظورش از کش اومدن اینست که چرا کل صفحه رو نمی گیرد و قسمت پایینی سمت چپ صفحه تورفتگی بیش از حد دارد.همونطور که گفتم مشکلش حل می شود.
مطمئنی تمام قوانین انجمن رو خونده ای ؟
قانون شماره 7 رو یک بار دیگه مطالعه کن;) چون منظور امین اصلا اینی که می گی نبود!

سلام
ببخشید یه سوال اینکه میگن اگه کنسول را به تلویزیون یا مانیتور وصل کنیم tv یا مانیتور خراب میشه راسته یا چرت و پرته ! ! ! ؟!؟!؟!

چرت و پرت ترین حرفی که تو عمرم شنیدم :sick:وقتی xbox به تلویزیون وصل کردی مثل لینه که ویدئو بهش وصل کردی اگه ویدئو خرابش می کنه پس ایکس باکس هم خرابش می کنه:biggrin1:

بابا از اون نوشته گوشه پایین سمت چپ معلومه که یکم تصویر کشیده شده راستی مانیتورت چیه؟
عکست منو یاد scda انداخت امشب شروع کردم دارم بازی می کنم حال میده نصف شب بازی کنیش عجب چیز خوفیه آخر گیم پلیه:ninja:

گفتم که اون نوشته سمت چپ واسه اینکه من بد عکس گرفتم اون طوری افتاد مگه نه اصلا فرورفتگی نداره!(مانیتورم hansol 710D هست)
اره تهه بازیه:love:

امین ولی فکر کنم تصویرت کش اومده چون اصلا هیکل سم خیلی نافرمه عین چوب کبریت شده هیکلش خیلی توپرتره اگه می تونی از یه بازی ریسینک عکس بزار ببینیم چطوریه اگه اینجوری باشه که دیگه نیازی به مانیتور واید نداری . :)

باشه من یه عکس از dirt میزارم و یع عکس از محیط داشبورد فکر کنم اون موقع میشه فهمید که کش اومده یا نه!
به خاطر اینکه اکثرا نمی دونن که حتی اگه مانیتورش widescreen نیست بهتره تصویر در تنظیمات 360 روی wide screen بزارن تا نوار های سیاه از بین بره. البته اینطوری هم یکم کشیدگی در تصویر ایجاد می شه ولی قابل تحمله و اصلا اذیت نمی کنه!

من مانیتورم 720P رو ساپورت میکنه شاید از اون باشه؟:biggrin1:
پ.ن:چرت که نگفتم:-"

باشه من یه عکس از dirt میزارم و یع عکس از محیط داشبورد فکر کنم اون موقع میشه فهمید که کش اومده یا نه!
من مانیتورم 720P رو ساپورت میکنه شاید از اون باشه؟
ایول امین از داشبورد بزار اگه آرم 360 به صورت دایره باشه مشکلی نداره ولی اگه بیضی باشه مشکل داره . :)
نه نه بابا مال همه الان دیگه روزولشن 1280 در 720 رو ساپورت میکنه احتمالا به خاطر همون دلیلی هست که اشکان گفت گذاشتی رو Widescreen خودت گذاشتی رو همین دیگه یا روی نرمال هستش . البته اینم بگم اگه تصویر رو هم از اطراف بکشید مشکل کش اومدن صفحه هم تا حدودی حل میشه ولی زیاد نمیشه کشید چون اونوقت نشانگر های بازیها که کنار قرار دارن محو میشن . امین هر بازی ای که دایره داره ازش عکس بزار ریسینگ بهترین گزینه هستش . :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or