روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

این عکس از بازیه Dirt :

632atyv.jpg

اینم یه عکس از محیط داشبورد:

4r1hesw.jpg

پ.ن:پروفایل داداشمه ها!!:biggrin1:

forza رو ندارم والا اره یکم سمت راستش کش اومده البته اون قسمت مانیتور من مشکل داره چون در حالت معمولی و در ویندوز اونجای مانیتورم صفحه کشیده شده;)
اون عکس از داشبورد فکر کنم نشون میده کشیده نشده:confused:

دوستان من مانیتورم Lg T710bh هست. چطوری میتونم کنسولو بهش وصل کنم؟؟ ممنون میشم اگه کمک کنید.

شما كابل vga رو بگير با يه تبديل دو سر مادگي
این عکس از بازیه Dirt :

شما الان رو چه رزلوشني گذاشتين؟
و روي وايد گذاشتين يا نرمال؟

آخرین ویرایش:
امین خوبه ولی همچین ینموره کش اومده اما اگه از بقلا یکم تصویر رو بکشی فکر کنم خوب بشه ولی حتما یه Lcd بگیر کیفیتش خیلی محشره داشبوردت رو هم اگه آپدیت کنی کیفیت تصویر خیلی میره بالاتر .

شما الان رو چه رزلوشني گذاشتين؟
و روي وايد گذاشتين يا نرمال؟

روی یکی مونده فکر کنم 1368 در... بود:biggrin1:
وایده..

امین خوبه ولی همچین ینموره کش اومده اما اگه از بقلا یکم تصویر رو بکشی فکر کنم خوب بشه ولی حتما یه Lcd بگیر کیفیتش خیلی محشره داشبوردت رو هم اگه آپدیت کنی کیفیت تصویر خیلی میره بالاتر .

ولش کن زیاد تو چشم نیست:cheesygri داشبورد هم اپدیته!

خوب شما رو يه رزولشن ديگه هم امتحان كردي كه رزولشن وايد نباشه
مثلا 1280 در 1024
اونجوري شايد تصوير كشيده نشه

اخه مشکل اصلی اینه که بازیهای 360 همشون wide هستن، یعنی با ابعاد 16:9 در صورتی که این مانیتورها 3:4 هستن. پس یا باید یه مقدار از تصویر رو که از صفحه میزنه بیرون رو از دست داد یا با باندهای سیاه در بالا و پائین صفحه که بهش میگن Letterbox بازی کرد! معجزه که نمیشه کرد!!:-"

من زمانی که پشت مانیتورم رو نگاه میکنم جایی رو نمیبینم که بشه کابل رو بهش وصل کرد. مانیتورم مدلش Lg T710bh هست. میشه توضیح بدید چجوری وصلش کنم ؟ یا اینکه اصلا امکان وصل کردن وجود داره ؟

من زمانی که پشت مانیتورم رو نگاه میکنم جایی رو نمیبینم که بشه کابل رو بهش وصل کرد. مانیتورم مدلش Lg T710bh هست. میشه توضیح بدید چجوری وصلش کنم ؟ یا اینکه اصلا امکان وصل کردن وجود داره ؟

باید یه رابط بخری که بین کابل 360 و کابل مانیتورت بذاری. راحت هم پیدا میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or