روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

سلام بر همه
مدلش همونطور که گفتم اینه
SyncMaster 732N Plus و 17 اینچ
یه تجربه هم خودم بگم
من امروز رفتم منزل فامیل و شروع به بازی فوتبال کونامی کردم اول که روی مونیتور معمولی خودم این بازی رو و بقیه بازی ها رو انجام میدادم یه حس خاصی داشتم ولی وقتی اومروز رفتم و پشت اون ال سی دی نشستم دیدم واقعا این همه که از ال سی دی تعریف میکنند الکی و بی دلیل نبوده انصافا یه چیز دیگری هست هم از نظر بزرگی که یه حالت به خصوصی داره و دست ادم رو باز میکنه هم کیفیت اون رو وقتی با اون بازی فوتبال دیدم واقعا به اون پی بردم
انصافا میتونم بگم که یه جورایی حس کردم دارم روی ال سی دی ایکس باکس360 بازی میکنم کیفیت عالی بود میشد تمام جزییات پیراهن بازیکن ها مثل شماره پیراهن شورت اون ها رو هم به وضوح دید
یه دموی اچ دی هم از بازی ایکس باکس 360 به نام Gears of War دیدم که واقعا کیفیت عالی بود
در کل من به این نتیجه رسیدم که ال سی دی واقعا یه چیز دیگه ای هست مخصوصا اینکه اون فامیلومن میگفت که از وقتی ال سی دی گرفته نور کمتر روی مونیتور تاثیر منفی میزاره چون قبلا روزها نور روی مونیتورش اذیت میکرد
این هم یه تجربه
در کل بازی با سیستم قوی و ال سی دی میتونم بگم یه جورایی مثل بازی با کنسولهای نسل جدیده هر چند باز هم من به این نتیجه رسیدم که برای بازی هیچ چیز کنسول نمیشه چون دردسر نصب و این جور مسایل رو نداره ضمن اینکه گرفتن یک سیستم خوب که بتونه ناز ما رو به طور کلی برطرف کنه باز هم به 700 تا 800 هزار تومانی نیاز داره که باز هم میشه پول یک کنسول ولی خوبی که کامپیوتر داره اینه که بازیهاش رو میشه ارزونتر گرفت ولی این رو هم باید گفت که اصل بازیها بر روی کنسولها هست که این بر همه عیان است
این یک تجربه شخصی من بود در این 1 هفته ای که با یک سیستم به روز و ال سی دی از نزدیک برخورد کردم و به نکات ارزشمند بسیاری رسیدم و مهمتریت اون اینه که ادم باید به روز باشه
شرمنده همه دوستان هم هستیم

بچه ها من میخوام یه مانیتور viewsonic 19 بگیرم . توش هم کابل vga داره هم dvi مخواستم ببینم میشه با اون کابل dvi ایکس باکسو بهش وصل کرد . بعد کل viewsonic خوب هستش ؟؟؟

آقا يه سوال اگه مدل pre خروجي HDMI نداره پس چطور به HD TV وصل ميشه؟
سیمی دارد که وصل می شود پشت TV و البته 2 شاخه می شود از یک آداپتور مانندی روی سیم.یک شاخه برای TV های معمولی و یک شاخه برای HD TV ها...رنگ های اون فیشهایی که به TV معمولی می خورند قرمز ، زرد و سفید هستند.البته برای تنظیم کیفیت تصویر ابتدا باید آداپتور رو روی حالت HD یا TV بگذارید.

آقا يه سوال اگه مدل pre خروجي HDMI نداره پس چطور به HD TV وصل ميشه؟

با کابل component که بهش به صورت اشتباه میگن RGB که درستش Y'PbPr هست و الآن رو همه تلویزیونهای جدید هست. این کانکشن قابلیت انتقال تصویر HD رو تا رزولوشن 1080p داره.

تصمیم دارم که یه مانیتور واید خوب بگیرم . کسی از بین دوستان پیشنهاد خاصی داره که بتونه راهنماییم کنه ؟
خودم یک مدل از ال جی رو دیدم که 19 اینچ بود و بدم نیومد . LG L196WTQ
و یه سامسونگ که اون خوب سطحش پایینتر بود. Samsung 19" - 940BW
اگه گزینه های مناسبتری هستن تو مانیتورهای واید ، خوشحال می شم از نظراتتون بهره ببرم.

تصمیم دارم که یه مانیتور واید خوب بگیرم . کسی از بین دوستان پیشنهاد خاصی داره که بتونه راهنماییم کنه ؟
خودم یک مدل از ال جی رو دیدم که 19 اینچ بود و بدم نیومد . LG L196WTQ
و یه سامسونگ که اون خوب سطحش پایینتر بود. Samsung 19" - 940BW
اگه گزینه های مناسبتری هستن تو مانیتورهای واید ، خوشحال می شم از نظراتتون بهره ببرم.
توجه داشته باش که واید بیشتر به درد 360 میخوره و ممکنه دیگر اعضای
خانواده خوششون نیاد چون کشیده است و تصویر رو پهن میکنه من یکی
که از مونیتور های واید خوشم نمیاد

توجه داشته باش که واید بیشتر به درد 360 میخوره و ممکنه دیگر اعضای
خانواده خوششون نیاد چون کشیده است و تصویر رو پهن میکنه من یکی
که از مونیتور های واید خوشم نمیاد

ممنون بابت توجهی که دادین اما من ، قصد ندارم این مانیتور رو برای اعضای خانواده ام بگیرم که یه مانیتور دیگه هم در حال حاضر دارم و واید هم نیست. صرفا یک مدل واید مناسب مد نظرم بود.
در ضمن مانیتور واید برای پخش دی وی دی های واید خیلی مناسبه و صرفا کاربردش 360 نیست. و تعداد دی وی دی های واید اسکرینی هم که دارم خیلی زیاده.
مبحث سیاه شدن تصویر از کنار هم برای فرمت های فول اسکرین اگه اشتباه نکنم پیش می یاد.

جواب بدین دیگه ؟ من تاره عضو شدم کسی جواب نمیده ؟؟
راستی جایی میشناسید viewsonic داشته باشه ؟

عزیزم من تا اونجایی که اطلاع دارم شما باید به هر حال کابل vga مخصوص 360 بخری چون اونی که داخل خود مانیتور هست یک سرش به 360 نمیخوره از این رو باید مخصوص بخری اون vga که داخلش هست برای تلوزیون های سینمای خانوادگی هست که پشتش میخوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or