روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

یعنی چی قدیمیه Nomad_609 جان؟
باید چی داشته باشه که VGA رو ساپورت کنه میخوام ببینم میشه به ماله خودم وصل کرد:blushing:
امین جان من کی کلمه ی قدیمی رو به زبون آوردم در ضمن مانیتورت باید ورودی داشته باشه وگرنه باید با تبدیل به سیم مانیتورت وصل کنی ;)
[/
quote]

محمد (Nomad)جان فكر كنم بدوني ولي كار از محكم كاري عيب نميكنه !:cheesygri
ه روز بايد كوله بارتو ببندي 1 سفر بري طرف لاله زار و توپخونه(پاساژ لباف) و اونورا :horse: ، 1 جايي پيداش ميكني بالاخره !
خلاصه فكر نكنم پيدا كردنش خيلي كار سختي باشه عزيز:love: :love: :love:
تو پایتخت پیدا نمیکنم ؟

حالا من يه سوال دارم اين درايو hddvd براي xbox360 تو ايران اومده يا نه من ميخوام يكي بگيرم . كسي خبر داره .
البته ببخشيد به تاپيك ربطي نداره چون بحثش شده پرسيدم .

امین جان من کی کلمه ی قدیمی رو به زبون آوردم در ضمن مانیتورت باید ورودی داشته باشه وگرنه باید با تبدیل به سیم مانیتورت وصل کنی ;)

این که میگی چه شکلیه من هیچ اطلاعی ازش ندارم؟:blushing:

شما برای اینکه کابل VGA که برای X360 هست به مانیتورت بخوره همچین adapter لازم داری که معمولا 5دلار قیمتشه و توی خود پک کابل VGA باید باشه (پکی که خود مایکروسافت زده) و نیازی به خریدش نیست

این یک female به female ادپتر هست...برای HDTV هایی که ورودی VGA دارن ولی لازم نیست

اين 202 مطمعن باش توپه.
توي قسمته مشكلات رو ببين توي سخت افزار ركس ادرسش رو گذاشته.
عصره ارتباطات هم شد منبع:biggrin1:

:blushing:راست ميگي قبول دارم منبعم زيادي ت*** تخيليه!:-"
ولي مي خوام بدونم اين قيمت 350 - 360 رو از كجا آوردي ؟؟؟؟؟:confused:
منبعت معتبره ؟ مثل عصر ارتباط؟:cheesygri
تو پایتخت پیدا نمیکنم ؟

Maybe ! ولي فكر كنم همون جايي كه گفتم احتمال پيدا كردنش بيشتر باشه ;) البته فكر كنم ها !

اين page رو بخوني همه چيز مياد دستت !
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=381&page=60
اون تبديل هم همونيه كه واسه Nomad تو صفحه قبل گفتم ديگه !
امين جون هنوز jump in نكردي كه بابا ! :punish: :blushing: فقط منو تو مونديم ها !:(( :((
منم 70 - 80 تومني كم دارم هنوز ، واسم دعا كن !:love: :love:

آخرین ویرایش:
درسته میشه به پیسی وصل کرد اما اینکار نیاز به درایور داره (که پیدا کردنش زیاد سخت نیست) اما 2 تا مشکل داره:
1)اینکار از طرف مایکروسافت ساپورت نمیشه
2) برنامه ایی که بتونه HD-DVD یا حتی بلوری پخش کنه فعلا نیومده (غیر از اون هایی که با خود درایو ها یا کامپیوتر های دارای درایو میاد) تا توی پابلیک مردم بخرن (یا حتی download کنن)
3)منم امیدوارم که مایکروسافت یه کابل HDMI برای X360 بده اما یادمه یه جایی توی AVS Forum خوندم که مشکل اینه که X360 به صورت دیجیتال output نمیکنه..حالا درستو غلطی این خبرو مطمین نیستم و اونجام بحث سرش زیاد بود.فعلا که خبری نیست اما بدون HDMI هم مشکلی توی 1080p به وجود نمیاد (هر چند HDMI بهتره ) ولی اگه بعدا (که فعلا بعیده) استدیو ها تصمیم بگیرن توی دیسک flag برای چک کردن وجود HDCP بزارن اون موقع وجود HDMI لازم میشه (چون VGA باعث میشه فیلم downconvert شه) این مورد اخر البته تا 2011 احتمالا اتفاق نمیفته!

من دقیق یادم نیست اما یادمه بهترین رزولوشنی که میشد برای مانیتورهای که 4:3 هستن گزاشت 1280*1024 بود

همه مانیتور ها progressive هستن
عزیز پس چرا مانیتور من Progressive Scan رو ساپورت نمیکنه و مدلشم زیاد قدیمی نیست و اینه : LG FLATRON F700B .

عزیز پس چرا مانیتور من Progressive Scan رو ساپورت نمیکنه و مدلشم زیاد قدیمی نیست و اینه : LG FLATRON F700B .

دوست عزیز مانیتور ها همیشه Progressive هستند و interlaced کار نمیکنن.شیوه interlaced برای این اختراع شد که picture quality بالا بره بدون استفاده از bandwidth بیشتر..اما مانیتور ها (از 15" CRT های معمولی تا LCD 30") همه تصویرو به صورت progressive نشون میدن (همه خط های horizontal در یک زمان draw میشن) و حتی اگه input هم interlaced باشه خود دستگاه اونو upconvert میکنه به progressive (مثل اچدی تیوی)

While interlace can improve the resolution of still images, it can cause flicker and various kinds of distortion. Interlace is still used for most standard definition TVs, and the 1080i HDTV broadcast standard, but not for LCD, micromirror (DLP), or plasma displays, which are inherently progressive scan

PS: شما از کجا میدونی نمیکنه؟

این لیست رزولوشن هایی است که 360 با کابل vga ساپرت می کنه:
640x480
848x480
1024x768
1280x720
1280x1024
1360x768
1920x1080
حالا بسته به اینکه مانیتورت تا چه رزولوشنی رو ساپرت می کنه می تونی از اینا استفاده کنی.

می تونی بدون اینکه به تصویر سایز مانیتور دست بزنی در قسمت Screen Format مدل WideScreen رو انتخاب کنی و با این کار خود دستگاه تصویر رو به طور کامل پر می کنه و دیگه خطوط سیاه در بالا و پایین نمایش داده نمی شه.
البته تو اینجا : http://www.xbox.com/en-US/hardware/xbox360/highdefdetails.htm بالاترین رزلشنی که X360 برای بازی ساپورت میکنه رو 1360 در 768 اعلام کرده. همون 1080i
ولی اینجا : http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360vgahdcable/ بالاترین رزلشنو برای VGA HD AV Cable حتی تا 1080p هم گفته که البته من فکر میکنم (تقریبا مطمعنم) که 1080p فقط برای HD-DVD و کلا فیلم هستش. البته ممکنه دراینده بازیهایی با رزلشن 1080p (مثه بعضی بازیهای PS3 ) برای X360 ساخته بشه ولی در حال حاضر که بهترین بازی X360 از نظر مقدار رزلشن GEARS of WAR هست با رزلشن 1080i. http://www.xbox.com/en-US/games/g/gearsofwar/default.htm
البته اگه دقت کنین در قسمت سمت چپ لینک نوشته : All Xbox 360 games support high-definition resolutions up to 720p and 1080i
پس لااقل در حال حاضر X360 نهایتا تا 1080i بیشتر ساپورت نمیکنه.
والسلام ;) ;)

دوست عزیز مانیتور ها همیشه Progressive هستند و interlaced کار نمیکنن.شیوه interlaced برای این اختراع شد که picture quality بالا بره بدون استفاده از bandwidth بیشتر..اما مانیتور ها (از 15" CRT های معمولی تا LCD 30") همه تصویرو به صورت progressive نشون میدن (همه خط های horizontal در یک زمان draw میشن) و حتی اگه input هم interlaced باشه خود دستگاه اونو upconvert میکنه به progressive (مثل اچدی تیوی)

While interlace can improve the resolution of still images, it can cause flicker and various kinds of distortion. Interlace is still used for most standard definition TVs, and the 1080i HDTV broadcast standard, but not for LCD, micromirror (DLP), or plasma displays, which are inherently progressive scan

PS: شما از کجا میدونی نمیکنه؟
عزیزم من الان یه VGA BOX دارم (یه دستگاهه برای وصل کردن PS2 & XBOX به مانیتور.) بعد وقتی میخوام بازی GOD OF WAR رو که اتفاقا progressive رو ساپورت میکنه در مانیتورم بازی کنم نمیشه و صفحه سیاه میشه.

s
البته تو اینجا : http://www.xbox.com/en-US/hardware/xbox360/highdefdetails.htm بالاترین رزلشنی که X360 برای بازی ساپورت میکنه رو 1360 در 768 اعلام کرده. همون 1080i
این صحبت های شما به چیزی که من نوشتم هیچ ربطی نداشت!
ولی در مورد صحبت های شما بگم که 1360x768 ربطی به 1080i نداره! این 1360x768 ماکزیموم رزولوشنی بود که می شد در مانیتور از طریق VGA Cable گرفت ولی با این آپدیت جدید مایکروسافت که همین چند وقت پیش اومد این محدودیت هم از بین رفت و تا رزولوشن 1920x1080 (در صورتی که مانیتورتون ساپرت کنه می تونین رزولوشن رو بالا ببرید.) در صورتی هم که می خواستید به HDTV وصل کنید وضع فرق می کنه و مستقیما می شه 720p یا 1080i رو انتخاب کرد.
اون رزولوشن هایی که می بینی من نوشتم همون موقع از روی داشبورد کنسول که به مانیتور وصل بود داشتم می خوندم و می نوشتم!
ولی اینجا : http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360vgahdcable/ بالاترین رزلشنو برای VGA HD AV Cable حتی تا 1080p هم گفته که البته من فکر میکنم (تقریبا مطمعنم) که 1080p فقط برای HD-DVD و کلا فیلم هستش.
این گفته شما درسته و منم در پست صفحه قبلم این موضوع رو بیان کرده بودم که 1080p در 360 فعلا فقط برای فیلم های HD-DVD هست.

در ضمن مانیتوری که progressive نباشه نداریم. شما حتی می تونید در مانیتور با بالا بردن refresh rate از وضوح تصویر بالاتر از tv هم برخوردار بشید.

s
این صحبت های شما به چیزی که من نوشتم هیچ ربطی نداشت!
ولی در مورد صحبت های شما بگم که 1360x768 ربطی به 1080i نداره! این 1360x768 ماکزیموم رزولوشنی بود که می شد در مانیتور از طریق VGA Cable گرفت ولی با این آپدیت جدید مایکروسافت که همین چند وقت پیش اومد این محدودیت هم از بین رفت و تا رزولوشن 1920x1080 (در صورتی که مانیتورتون ساپرت کنه می تونین رزولوشن رو بالا ببرید.) در صورتی هم که می خواستید به HDTV وصل کنید وضع فرق می کنه و مستقیما می شه 720p یا 1080i رو انتخاب کرد.
اون رزولوشن هایی که می بینی من نوشتم همون موقع از روی داشبورد کنسول که به مانیتور وصل بود داشتم می خوندم و می نوشتم!

این گفته شما درسته و منم در پست صفحه قبلم این موضوع رو بیان کرده بودم که 1080p در 360 فعلا فقط برای فیلم های HD-DVD هست.

در ضمن مانیتوری که progressive نباشه نداریم. شما حتی می تونید در مانیتور با بالا بردن refresh rate از وضوح تصویر بالاتر از tv هم برخوردار بشید.
ببخشید دوست عزیز : چرا صحبتای من به چیزی که شما نوشته بودین هیچ ربطی نداشت ؟؟ (خدا رحم کنه!! با همه کل کل با مدیر سایتم کل کل ;) ;) ) من فکر میکردم که X360 نمیتونه
رزلشن 1920x1080 رو ساپورت کنه که البته حرف من طبق گفته سایت رسمی X360 کاملا درست بود ولی من درست از اپدیت جدید مایکروسافت خبر نداشتم. خیلی ممنون که مطلعم کردین :love: :love: . در ضمن 1360x768 در مانیتور تقریبا معادل 1080i در HDTV ه و همچنین 1920x1080تقریبا معادل1080p (البته فقط از نظر مقدار رزلشن نه progressive) پس بیربط حرف نزدم. با تشکر ;) ;)

آخرین ویرایش:
ببخشید دوست عزیز : چرا صحبتای من به چیزی که شما نوشته بودین هیچ ربطی نداشت ؟؟ (خدا رحم کنه!! با همه کل کل با مدیر سایتم کل کل ;) ;) ) من فکر میکردم که X360 نمیتونه
رزلشن 1920x1080 رو ساپورت کنه که البته حرف من طبق گفته سایت رسمی X360 کاملا درست بود ولی من درست از اپدیت جدید مایکروسافت خبر نداشتم. خیلی ممنون که مطلعم کردین :love: :love: . در ضمن 1360x768 در مانیتور تقریبا معادل 1080i در HDTV ه و همچنین 1920x1080تقریبا معادل1080p (البته فقط از نظر مقدار رزلشن نه progressive) پس بیربط حرف نزدم. با تشکر ;) ;)

نمیشه بگی 2 تا رزولشن با هم یکین!. 1080i هم رزولشنش 1920*1080 هست تفاوت اینه که تصویر 1080i به صورت interlaced هست..اینکه به نظر بعضی ها 1366*768 بهتر به چشم میاد اینه که تعداد خط های horizontal به صورت progressive در 1366*768 بیشتر از 1080i هست (768 نسبت به 540)
1080p هم که progressive هست و بهترین رزولشن ممکن! تعداد پیکسل در صفحه فرقی با 1080i نداره این طریقه نمایش هست که این 2رو جدا میکنه.
برای مثال سری اول HD-DVD پلیرهای توشیبا (DA1) رزولوشن 1080p رو ساپورت نمیکرد و فقط میتونست 1080i رو outputکنه..دلیلشونم این بود که وقتی تصویر 1080i به تلیویزون 1080p وارد میشه خود به خود 1080p میشه چون تیوی اونو upscale میکنه و تعداد پیکسل ها هم یکسانه و توی رزولوشن تغیری داده نمیشه..(البته خیلی ها با این حرف مخالفن)

خلاصه اینکه تنها فرق 1080i و 1080p در interlaced و progressive بودن هست که همین interlaced بودن bandwidth رو پایین میاره به طوری که میشه تصویر رو broadcast کرد

چون بازی های X360 همه 720p هستن برای همین upconvert کردن اونا به 1080i یا 1080p تغیر محسوسی در کیفیت نسبت به 720p یا 768p نمیده..اما نمیشه بگی 1366*768 با 1080i یا 1080p یکی هست.از نظر content توی frame فیلم یا باری تصویر توی frame هایکسانه اما sharp بودن یا بزرگی frame فرق میکنه

کی بیاد ترجمه کن
تصویر در رزولوشن 1080p به صورت progressive پردازش میشه ولی در 1080i به صورت interlaced( خط های horizontal تصویر به صورت یکی در میون draw میشن بعد سری بعد) عکس زیر فرق بین interlaced با progressive نشون میده:

Interlace10hz.gif

interlaced بودن باعث میشه پهنای باند کمتری برای broadcast یا ارسال تصاویر به خونه های مردم از توی cable یا over the air لازم باشه..برای همین channel های HD یا از 1080i استفاده میکنن یا720p ..پهنای باند کنونی برای broadcast تیوی به صورت 1080p کافی نیست (در اینده صد در صد به اونجام میرسن)

آخرین ویرایش:
نمیشه بگی 2 تا رزولشن با هم یکین!. 1080i هم رزولشنش 1920*1080 هست تفاوت اینه که تصویر 1080i به صورت interlaced هست..اینکه به نظر بعضی ها 1366*768 بهتر به چشم میاد اینه که تعداد خط های horizontal به صورت progressive در 1366*768 بیشتر از 1080i هست (768 نسبت به 540)
1080p هم که progressive هست و بهترین رزولشن ممکن! تعداد پیکسل در صفحه فرقی با 1080i نداره این طریقه نمایش هست که این 2رو جدا میکنه.
برای مثال سری اول HD-DVD پلیرهای توشیبا (DA1) رزولوشن 1080p رو ساپورت نمیکرد و فقط میتونست 1080i رو outputکنه..دلیلشونم این بود که وقتی تصویر 1080i به تلیویزون 1080p وارد میشه خود به خود 1080p میشه چون تیوی اونو upscale میکنه و تعداد پیکسل ها هم یکسانه و توی رزولوشن تغیری داده نمیشه..(البته خیلی ها با این حرف مخالفن)

خلاصه اینکه تنها فرق 1080i و 1080p در interlaced و progressive بودن هست که همین interlaced بودن bandwidth رو پایین میاره به طوری که میشه تصویر رو broadcast کرد

چون بازی های X360 همه 720p هستن برای همین upconvert کردن اونا به 1080i یا 1080p تغیر محسوسی در کیفیت نسبت به 720p یا 768p نمیده..اما نمیشه بگی 1366*768 با 1080i یا 1080p یکی هست.از نظر content توی frame فیلم یا باری تصویر توی frame هایکسانه اما sharp بودن یا بزرگی frame فرق میکنه

تصویر در رزولوشن 1080p به صورت progressive پردازش میشه ولی در 1080i به صورت interlaced( خط های horizontal تصویر به صورت یکی در میون draw میشن بعد سری بعد) عکس زیر فرق بین interlaced با progressive نشون میده:

Interlace10hz.gif

interlaced بودن باعث میشه پهنای باند کمتری برای broadcast یا ارسال تصاویر به خونه های مردم از توی cable یا over the air لازم باشه..برای همین channel های HD یا از 1080i استفاده میکنن یا720p ..پهنای باند کنونی برای broadcast تیوی به صورت 1080p کافی نیست (در اینده صد در صد به اونجام میرسن)
اخه عزیز الان همه HDTV هایی که تو بازار هست و 1080i هستن رزلشنشون 1366*768ه و همچنین اونایی که 1080p هستن (که تعدادشونم زیاد نیست) رزلشنشون 1920*1080. البته حرف شما کاملا درسته و 1080i & 1080p رزولشنشون یکیه و فرقشون فقط در interlaced و progressive بودنشونه.
ولی خب پس چرا این HDTV ها رزلشناشون با هم متفاوته ؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or