نگفتید از کجا میتونم پیدا کنم ؟!!؟:confused:سلام
من یه کابل VGA خریدم ولی چون مانیتورم معمولیه نمیتونم وصلش کنم میخواستم بدونم این تبدیلا که که باهاش میشه کابل رو به مانیتور وصل کرد اسمش چیه ؟ از کجا بگیرم ؟ قیمتش چنده ؟ :confused::confused::confused:
HDMI اصلا به hd-dvd player نداره چون درایور اکسترنال hd-dvd از طریق usb به کنسول وصل می شه و در نهایت تصویر باید از طریق خود کنسول به tv منتقل شه و کنسول هم hdmi نداره.اشکان هنوز مشخص نشده که با Hd Dvd Player کابل Hdmi هم به فروش میرسه یا نه؟!
HDMI اصلا به hd-dvd player نداره چون درایور اکسترنال hd-dvd از طریق usb به کنسول وصل می شه و در نهایت تصویر باید از طریق خود کنسول به tv منتقل شه و کنسول هم hdmi نداره.
این لیست رزولوشن هایی است که 360 با کابل vga ساپرت می کنه:1-با كابله vga در صورتي كه مانيتورمون توانايي نمايش 1080 رو داشته باشه تا چه رزولوشني ميشه رفت؟(تا 1920*1080 ميره يا روي همون 768p ميمونه؟)
می تونی بدون اینکه به تصویر سایز مانیتور دست بزنی در قسمت Screen Format مدل WideScreen رو انتخاب کنی و با این کار خود دستگاه تصویر رو به طور کامل پر می کنه و دیگه خطوط سیاه در بالا و پایین نمایش داده نمی شه.2-accept ratio توي مانيتور ميشه تنظيم كرد ؟كه تصوير كشيده نشه يا حتما بايد بالا پايين مانيتورو سياه كنيم؟
ممنون ميشم يكي كمكم كنه
1) اگه مانیتور ساپورت کنه تا 1920*1080 میشه رفت. (معمولا مانیتورهای 24" )من يه بار زنگ زدم .كام ميگفت داره.الان رو نميدونم.
اقا ميشه يكي كه 360 رو به مانيتور وصل كرده به اين 2 تا سواله من كه توش شك دارم جواب بده؟(كسي كه وصل كرده نه از سايت اينا برام مطلب بذارين)
1-با كابله vga در صورتي كه مانيتورمون توانايي نمايش 1080 رو داشته باشه تا چه رزولوشني ميشه رفت؟(تا 1920*1080 ميره يا روي همون 768p ميمونه؟)
2-accept ratio توي مانيتور ميشه تنظيم كرد ؟كه تصوير كشيده نشه يا حتما بايد بالا پايين مانيتورو لسياه كنيم؟
نون ميشم يكي كمكم كنه
سلام.
میدونم ربطی بهم ندارن
اخه نمیدونم از کدوم تاپیک بود شنیدم که گفتن ms میخواد همراه HD DVD PLAYER کابل HDMI هم بفروشه!
نگفتید از کجا میتونم پیدا کنم ؟!!؟:confused:
درسته میشه به پیسی وصل کرد اما اینکار نیاز به درایور داره (که پیدا کردنش زیاد سخت نیست) اما 2 تا مشکل داره:درايو Hddvd ربطي به Xbox360 نداره يعني لازم نيست براي خريد Hddvd حتما Xbox360 داشته باشي . اگه اشتباه نكنم ميشه درايو Hddvd را به Pc وصل كرد و استفاده كنيد بدون نياز به Xbox360 !!
ولي اگه ميخواي بدوني كه كابل Hdmi داره يا نه؟ بايد بگم هنوز نداره و در كوتاه مدت ممكنه براش ساخته بشه
من دقیق یادم نیست اما یادمه بهترین رزولوشنی که میشد برای مانیتورهای که 4:3 هستن گزاشت 1280*1024 بودممنون اشكان جان)lich king-wakashi( اسما يكي ديگه :دي
خوشبختانه مانيتورم تا 1920*1440 رو داره.
فقط يه سول واسم باقي موند.مانيتوره من كه 16.9 نيست؟پس اگه روي وايد اسكرين بذارم صفحه كشيده نميشه؟(منظورم سياه شدن پايين نيست.منظورم اينه كه به صورته عمودي يه جوري دايره ها بيضي نميشن؟)
همه مانیتور ها progressive هستنمانيتور تصاويرشو به صورت progressive scan نشون ميده؟؟؟
ارزون تر از بنكيو 202 گير نمياري.
همون benq fp202w بهترين انتخابه با 360 تومن كه مفته با گارانتيه ايران نارا.برو توي بخشه سخت افزار ادرسش نوشته شده.