amirali2387
کاربر سایت
آها مرسی ... حالا روی چه تعداد بازی موثره این روش؟خوبه دوست عزیز فقط موقع لحیم سیم هویه رو زیاد روی پلاتینهای خشاب نگه ندار چرا که ممکن پایه های داخل رو کج کنه.از روغن لحیم استفاده کن.
آها مرسی ... حالا روی چه تعداد بازی موثره این روش؟خوبه دوست عزیز فقط موقع لحیم سیم هویه رو زیاد روی پلاتینهای خشاب نگه ندار چرا که ممکن پایه های داخل رو کج کنه.از روغن لحیم استفاده کن.
هر چندتا که دوست داری دوست عزیز محدودیت ندارهآها مرسی ... حالا روی چه تعداد بازی موثره این روش؟
سلام امیر دوست گرامی بله از روی رنگ ها میشه. و اگه مولتی متر داری چه بهترمن همه رو لحیم کردم فقط الان اون مقاومت 47 اهم رو چطوری تشخیص بدم از روی برد یه پاور خراب که یه عالمه مقاومت کوچیک داره از رو رنگ ها میشه
ممنون هر چی گشتم پیداش نکردم باید سفارش بدم اینترنتی چون دور و بر من گیر نمی یادامیر جان اون مقاومتی که نشون دادی 4.7 اهم بود.مقاومت 47 اهم زرد/بنفش/سیاه/طلایی دوست عزیزView attachment 234491
ممنون هر چی گشتم پیداش نکردم باید سفارش بدم اینترنتی چون دور و بر من گیر نمی یاد
خواهش میکنم دوست گرامیمقاومت 47 اهم 1/2 واتممنون هر چی گشتم پیداش نکردم باید سفارش بدم اینترنتی چون دور و بر من گیر نمی یاد
خواهش میکنم دوست گرامی برای شما زده 47 اهم ولی با خواندن رنگ درست نیست .مقاومت 47 اهم 1/2 واتاگ سایت خوبی پیدا کردی معرفی کن ...من احتمالا فردا یا جمعه باید سفارش بدم
سیم افشان ۰.۲۵ باید بگیریم؟خواهش میکنم دوست گرامی برای شما زده 47 اهم ولی با خواندن رنگ درست نیست .مقاومت 47 اهم 1/2 وات
این سایت مورد اعتماد و فعال هست؟خواهش میکنم دوست گرامی برای شما زده 47 اهم ولی با خواندن رنگ درست نیست .مقاومت 47 اهم 1/2 وات
تو اصفهانه میتونی باهاشون تماس بگیری امیر جاناین سایت مورد اعتماد و فعال هست؟