ركورد جهاني گينس در ساعات بازي كردن شكسته شد.

Techman

کاربر سایت
blops2-marathon-record-top630.jpg

ركورد جهاني گينس در ساعات بازي كردن شكسته شد.

فيلمي از شكسته شدن ركورد گينس منتشر شده است كه طي آن Okan Kaya استراليايي توانسته طي هفت روز متوالي 135 ساعت Call of Duty: Black Ops 2 بازي كند.
براساس قوانين گينس بازيباز ميتواند مابين هر ساعت بازي كردن 10 دقيقه به استراحت بپردازد كه اين طور كه مشخص شده است Okan Kaya با ذخيره كردن زمان استراحتش و استفاده از آن در موقع مناسب توانسته تا ركورد جهاني گينس را بشكند.
براساس گزارشات Yahoo ركورد دار قبلي گينس فردي كانادايي بوده كه توانسته به طور مداوم 120 ساعت سري بازي هاي Resistance را بازي كند.
اين ركورد Kaya افتخاري ديگري هم براي Call of Duty: Black Ops 2 به حساب مي آيد چرا كه قبل از آن اين بازي در روز اول فروشش توانست با فروش 500 ميليون دلار ركورد تاريخ را بشكند.

منبع

آخرین ویرایش:
خوب بیکاره دیگه . یه لوزر به تمام معنا ، از قیافشم معلومه :دی شوخی ، ای ول بهش :دی

از اسمش هم معلومه اهل ترکیه هست ، از اونا هر کاری بگی بر میاد .

آخرین ویرایش:
ایرانی ها وقتی مقابل کار یا چیزی قرار بگیرن که از عهده شون خارجه از این جمله ها استفاده میکنن. (چقدر بیکاره، مثلا).

دوست عزیز ربطی به این نداره که کسی بتونه انجام بده یانه موضوع اینه که خدا بنده اش عقل داده اگر بخاطر اینکاری که طرف انجام داده سکته میکرد بازم این حرفو میزدید

دوست عزیز ربطی به این نداره که کسی بتونه انجام بده یانه موضوع اینه که خدا بنده اش عقل داده اگر بخاطر اینکاری که طرف انجام داده سکته میکرد بازم این حرفو میزدید
هر کی یه طوری داره خودآزاری میکنه یکی با نخوردن و ننوشیدن یکی هم با نخوابیدن و جیگرکاری

از قیافه ی یارو مشخصه تصویر عمه ش جلوش پدیدار شده. :دی
بعد اون ماساژور ـه تو این 135 ساعت همراهیش کرده؟
از این امکانات باشه بروبکس اینجا هم همه رکورد میزنن خو. :دی

دهنش سرویس ایول...!!!
من میدونم الان چ وضعیه!! من خودم بیشترین رکوردم از ۱۱ صبح تا ۷:۳۰ صبح بوده ( منهای خوردن ناهرو شام ک حدوده ۳۰ دیقه،صبحونم نخوردم!) یعنی تا سر حد مرگ رفتم...داشتم فورزا میزدم...البته منم ماساژور داشتم میشد کاریش کرد!!:دی

Sent from my Nokia 1100 using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or