رقیب جدید وارد شد! آغاز فروش اینترنت 10 مگابیت توسط مخابرات!

اَو :d اون الان بازیگر سینما حساب میشه!
مگه نشنیدی یه عده میگن ملاک حال افراد هستش گذشته مهم نیست:))

=============================================
تو ایران پول داشته باشی از اروپا بهتر میتونی زندگی کنی فقط باید خفن پولدار باشی
بیخود که نیست میگن ایران ازادترین کشور دنیاست:))
گاهی باخودم فکر میکنم کاشکی بابام از این کارخونه دارا بود چکارا که نمیکردم:d این افر 390 تومنی میگرفتم 24 ساعت دانلود میکردم هی هارد میخریدم دانلود میکردم انقدر ادامه میدادم تا به قولی دانلود دانمان پاره شود:)) ببین یعنی تو چه ارزو موندم ! ( چقدر رو دلم مونده که تا انجام ندم اصلا فکر آزاد نمیشه با پول میشه چه کارای دیگه ای کرد)
الان ماهی 20 میدم 512 نامحدود 24 ساعت 5 گیگ بکشه خودش میگیره(باور کن من انقدر که دارم دانلود میکنم اگه این اینترنت 10 مگ بدن دستم تضمین بدن هیچ وقت ازم نمیگیرن همه هاردام خالی میکنم دانلودم ماهی چند گیگ :| ولی اینجوری با این شرایط همش تشنه میمونم از ترس قطع شدن از ترس افزایش قیمت از کمی سرعت و...)
باو این طوری که همش هارد پر میکنی! :)
مثلا تو خارج هیچکی نمیره فرت فرت دانلود کنه!
سرعت که زیاد شد، همه چی OnLine میشه! حتی دیدن فیلم!
میره سایت، همونجا میزنه آنلاین نگاش میکنه میره!

باو این طوری که همش هارد پر میکنی! :)
مثلا تو خارج هیچکی نمیره فرت فرت دانلود کنه!
سرعت که زیاد شد، همه چی OnLine میشه! حتی دیدن فیلم!
میره سایت، همونجا میزنه آنلاین نگاش میکنه میره!
اره دقیقا
سرعت که بالا باشه وقتی فیلمی چیزی بخوایم نگاه کنیم انگار تو هارد خودمه مگه مرض دارم مثل دیوونه ها بکشم تو هارد خودم یه vip خوب از یه سایت میگیری خارجی بعد هر وقت عشقت کشید هر فیلمی هر ویدیو هر ******:d در هر زمینه ای یا هر شخصیتی یه سرچ میکنی نگاه میکنی تمام. فقط بازی هستش که مجبوری دانلود بکنی فعلا
سرعت دسترسی به هاردم و اون سرور روی اینترنت یکی میشه در واقع اون هاردم همون هارده یعنی هارد من مثل همون هارده هارد من همونه که اونه در واقع همون آمپی تریپ تیلینه:|:|:d

واقعا چقد مسئولین دارن خدمت میکنن!!! 390 تومان در ماه ... موندم خودشون بیان تو جامعه زندگی کنن میتونن چنین پولی و سر ماه بدن!؟
الان هم که همه ی تعرفه های نامحدود مخابرات و برداشتن و منم مجبور شدم از اون تخلیه کنم!!!
بقیه طرحاشم که به درد عمشون میخوره!! محدودیت حجمی و نمیدونم بدون دانلود شبانه!!!!!!!!
اینا میخوان وضع نت و خوب کنن مرد باشن بیان از ضریب 1 به 8 و 1 به 10 مسخره و از بین ببرن تا یکم وضع نت بهتر شه!!

جالبه اون نامحدودشم باز سقف داره
يعني تقريبا روزي ١٣ گيگ
من الان با ١ مگ روزي ٦-٧ گيگ دانلود دارم
بدرد نميخوره كه
تازه با اين قيمت
به جاي اين كار ٤ مگ و ٦ مگ بدن نامحدود با قيمت معقول تر

Sent from my iPhone using Tapatalk

امروز خبر رسید گفتن تا کمتر از 100 روز دیگه پهنای باند 60% قویتر میشه و به 100 گیگ میرسه!
البته بازم خیلی کمه! باید اینقدر پهنای باند و زیرساختا خوب بشه که پینگ وضعیت خوبی پیدا کنه!

امروز خبر رسید گفتن تا کمتر از 100 روز دیگه پهنای باند 60% قویتر میشه و به 100 گیگ میرسه!
البته بازم خیلی کمه! باید اینقدر پهنای باند و زیرساختا خوب بشه که پینگ وضعیت خوبی پیدا کنه!

گفتن که میگن ولی بعید هست یک دفعه 60 درصد پهنای باند زیاد بشه ! اگر هم بشه شک نکن 1 درصد روی پینگ هیچ کس تفاوتی ایجاد نمی کنه . این قدر پهنای باند کم اوردن که میخوان نامحدود رو وردارن ! با این افزایش سرعت و برداشتن نت نامحدود هیچی حل نمیشه ! کشوری که 80 میلیون جمعیت داره فقط 2 میلیون کاربر ثابت ADSL داره که همشون هم ممکنه ماهیانه تمدید نکن ( مقایسه کنید با کشور های دیگه که با جمعیت کمتر توی منطقه کاربر بیشتر دارن. البته این دورغ رو هم باور نکنید که ما بیشترین کاربر رو توی منطقه داریم آخه اگه یک نفر توی سال یک بار هم با موبایلش به نت کانکت بشه آمارشو جزو کاربر های دائم حساب میکنن و به همین صورت اعداد تخ... ی تخیلی برای ضریب نفوذ اعلام میکنن) . معلومه با این وضعیت نمیتونن پهنای باند بالا بخرن و مجبورن با ظرفیت کمتر بگیرن و محدودش کنن که سود داشته باشه ! تا کابل نوری نیاد هیچی حل بشو نیست ! کلا اگه بچه های بازی سنتر هم توی وزارت ( قطع ) ارتباطات سمت داشتن حالا وضع خیلی بهتر بود تا اینی که هست ! افغان ها هم 3 پله تو جدول طبق آخرین رده بندی از لحاظ سرعت جلو زدن ! :|

والا حرف شما درستم باشه فکر کن اینترنت و گرونتر کنن!! هرچند شک دارم اینکارارو کنن!! مگه وزیر جدید نگفته بود که پهنای باند و افزایش دادیم!؟ شما شاهدش بودی؟! و یه چیز دیگه این بود که اولین روز های کاریش اومد گفت فیبر نوری و به منازل میاریم!! بعد یکی دیگه از مسئولین اومد گفت هزینه اش زیاد میشه پس همون کابل مسی و ارتقا میدیم!!! تا این حد وضع خراب!!

افغان ها هم 3 پله تو جدول طبق آخرین رده بندی از لحاظ سرعت جلو زدن ! :|
رفیق امروز معاون ارتباطات فکر کنم.. گفت که ما از عراق و مصر تو فیبرنوری عقب تریم.. احتمالا روش نشده اسم افغانستان و بیاره!!
امیدوارم این پست های اینجا و جاهای دیگه رو ببینن یه کم خجالت بکشن!

چی شد 10 مگ نامحدود من میخوام تو این صفحه مخابرات نزده کیا گرفتن بگن؟
مخابرات استان تهران - اینترنت پرسرعت (ADSL)
صفحه که فروش 10 مگ نامحدود مخابرات هست بدید

در این طرح که اکنون در نمایشگاه تلکام نیز ثبت نام آن آغاز شده است متقاضیان می توانند از اینترنت 10 مگابیتی در دو نوع نامحدود و حجمی استفاده کنند.

در این طرح که اکنون در نمایشگاه تلکام نیز ثبت نام آن آغاز شده است متقاضیان می توانند از اینترنت 10 مگابیتی در دو نوع نامحدود و حجمی استفاده کنند.

الان تلکام نیستم که از سایتش یا تلفنی چجوری 10 مگ نامحدود ثبت کنم
ارزون نمییشه همه بیاید زنگ بزنیم بگیم

بچه ها این 10 مگ نامحدود مخابرات چی شد پس؟
چی شد 10 مگ نامحدود من میخوام تو این صفحه مخابرات نزده کیا گرفتن بگن؟
مخابرات استان تهران - اینترنت پرسرعت (ADSL)
صفحه که فروش 10 مگ نامحدود مخابرات هست بدید
10 مگ برای شرکت ها و واحد ها تجاری میدن ... شما نهایت تا 2 مگ میتونی بگیری ... سرعتش 250 هست بد نیست

10 مگ برای شرکت ها و واحد ها تجاری میدن ... شما نهایت تا 2 مگ میتونی بگیری ... سرعتش 250 هست بد نیست
من 10 مگ نامحدود میخوام دادش نامحدود برا خونه با قیمت مناسب باید زنگ بزنید الان ساپورت کنن این موضوع رو اداره چه بدرد ما میخوره اخه

سرعت دانلود من از 250-300 رسید فیکس رو 128 بعد از دانلود B:TS ! همشون دزدن!شاتل هم سردستشون هست!:|

شناسه کاربری شاتلتو بگو من دارم میل میدم بیایید بترکونیمشون از اول تا اخر ماه همینطور دانلود کن تا دل میخواد هر چی گفتن دعوا کن باهاشون قبول نکن حرفاشونو حرف خودتو بزن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or