رقیب جدید وارد شد! آغاز فروش اینترنت 10 مگابیت توسط مخابرات!

الان 512 و1 مگ نامحدود مخابرات بدون دنگ وفنگ میده؟ کسی قیمت نامحدودشون رو میدونه بگه لطفا:-/
1 مگ نامحدود با همه قضایا یعنی مالیات اینا
شد 45هزار 500
بدون دنگ فنگ هم بهم دادن
بعد الان بهشون زنگ زدم میگم چرا سرعت کمه میگه سرعتتون که خوبه 60 :|

آقا فقط ده مگابیت حجم داره؟
ینی میشه یک مگ مثلن با حجم 4گیگ در ماه از مخابرات خرید؟
چون این قیمت های نامحدودش که بالاس 43هزارتومن!
دوست من پارس آنلاین 256kb داره ماهی دوگیگ میگیره،حدود12تومن میفته واسش.تازه سرعتش رو360kb هست !!!شباهم اکثر دانلودای سنگینشو انجام میده وراضیه.

اینترنت محدود اگه سرعتت 1 گیگ بر ثانیه هم باشه زجر آوره رسمن ! :d ... من قبلن واسه 1 مگ نامحدود 60 تومن میدادم خوب بود ماهی بالای 100 گیگ میگرفتم ، بعد کردنش 50 تومن بهتر شد :d ... الان شده 24 تومن ولی با 70-80 گیگ محدودیت ماهانه ، اصن یه چیز ضدحالیه :| ینی حاضرم رو اون 60 تومنی که قبلن میدادم 10 تومنم بذارم ولی باز نامحدود بشه :|:d .

اینترنت محدود اگه سرعتت 1 گیگ بر ثانیه هم باشه زجر آوره رسمن ! :d ... من قبلن واسه 1 مگ نامحدود 60 تومن میدادم خوب بود ماهی بالای 100 گیگ میگرفتم ، بعد کردنش 50 تومن بهتر شد :d ... الان شده 24 تومن ولی با 70-80 گیگ محدودیت ماهانه ، اصن یه چیز ضدحالیه :| ینی حاضرم رو اون 60 تومنی که قبلن میدادم 10 تومنم بذارم ولی باز نامحدود بشه :|:d .
به علت دانلود فیلم های اواتار و امضاتون اصلن باید اینترنتت رو قطع کنن :دی
کیفیت بالا داری به منم بده پلیز نیازمند یاری خاکستریت هستم :دی
.............................
من ماهی 50 میدم 20 گیگ سرعت 100 :| !!! پینگ معمولی ! رسما حس تجا*ز شدن بم دارم ! 40 نامحود صبانت هست اگه سرعتش 100 باشه میخرم اگه نباشه سرویس ماه بعد عوض میشه .
ولی باز هم امید هست تو این 4 سال پیشرفت صورت بگیره :)

دوستان جمیعا همگی هر کی از 50 تومن به بالا داره میده برا اینترنت حجمی، من پیشنهاد میکنم اگر اون قیمتتون سختتون نیست، همون رو یا ارزون ترش رو بزارید برای نامحدود. واقعا به صرفه هست.

داداش این حجمیش شبانم داره؟
من الان 1مگ مخابرات دارم ماهی 45تومن پیادم میکنن کوالیتی هم که در حد هویج.زنگم که میزنی به یارو میگی پینگم بده تیم اوت میده شبکه نویز داره سرعت کمه!یارو بعد از کمی تامل میگه نویز؟تیم اوت؟پینگ؟من که نمیدونم اینا چین ولی سرعتت که خوبه
130یه دیگه مشکلی نداره!:|:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or