رقیب جدید وارد شد! آغاز فروش اینترنت 10 مگابیت توسط مخابرات!

خاک تو سرشون کنم با این تعرفه گذاشتن!
مثلا من میخوام بدونم کی میره با 38500 حجم 4 گیگ میخره اما حاضر نیست 4 هزار تومن بذاره روش و 8 گیگ نگیره! :|
سرعت دانلود میشه 10 ضربدر 128 کیلوبایت مساوی 1280 کیلوبایت که اگه واقعی در نظر بگیریم با توجه به ترافیک و... بین 850 تا 1000 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنی.
من الان با نت 512 الی 1 مگ میتونم 250 کیلوبایت دانلود کنم این با 10 مگابایت بین 850 الی 1 مگ خیلی سرعت کمه:|
برا 10 مگ باید سرعت حداقل 1 مگ باشه چون همیشه سرعت دانلود تقسیم بر 4 هست.

من الان با نت 512 الی 1 مگ میتونم 250 کیلوبایت دانلود کنم این با 10 مگابایت بین 850 الی 1 مگ خیلی سرعت کمه:|
برا 10 مگ باید سرعت حداقل 1 مگ باشه چون همیشه سرعت دانلود تقسیم بر 4 هست.

اون سرعت اسمی خطتتون هست. ولی روی 2مگ بسته شده!
والا 512 کیلوبیت که 250 تا سرعت نمیده.! اینم از برکات محدودیت در ارائه سرعت هست.که این جوری دورش می زنن. همین کارا باعث میشه وضعیت اینطوری بشه‌, که کاربر فکر می کنه که 10 مگابیت باید 2مگابایت دانلود بده. :-o

اون سرعت اسمی خطتتون هست. ولی روی 2مگ بسته شده!
والا 512 کیلوبیت که 250 تا سرعت نمیده.! اینم از برکات محدودیت در ارائه سرعت هست.که این جوری دورش می زنن. همین کارا باعث میشه وضعیت اینطوری بشه‌, که کاربر فکر می کنه که 10 مگابیت باید 2مگابایت دانلود بده. :-o

عزیزم 10 مگ وقتی بین 4 نفر شیر کنن نفری 6 مگ دانلود واقعی میرسه زنگ بزن خود مخابرات بپرس

سر در نمیارید کارشناسی نکنید خخخخخخخخخخخخ

به علت دانلود فیلم های اواتار و امضاتون اصلن باید اینترنتت رو قطع کنن :دی
کیفیت بالا داری به منم بده پلیز نیازمند یاری خاکستریت هستم :دی

اَو :d اون الان بازیگر سینما حساب میشه!
مگه نشنیدی یه عده میگن ملاک حال افراد هستش گذشته مهم نیست:))

=============================================
تو ایران پول داشته باشی از اروپا بهتر میتونی زندگی کنی فقط باید خفن پولدار باشی
بیخود که نیست میگن ایران ازادترین کشور دنیاست:))
گاهی باخودم فکر میکنم کاشکی بابام از این کارخونه دارا بود چکارا که نمیکردم:d این افر 390 تومنی میگرفتم 24 ساعت دانلود میکردم هی هارد میخریدم دانلود میکردم انقدر ادامه میدادم تا به قولی دانلود دانمان پاره شود:)) ببین یعنی تو چه ارزو موندم ! ( چقدر رو دلم مونده که تا انجام ندم اصلا فکر آزاد نمیشه با پول میشه چه کارای دیگه ای کرد)
الان ماهی 20 میدم 512 نامحدود 24 ساعت 5 گیگ بکشه خودش میگیره(باور کن من انقدر که دارم دانلود میکنم اگه این اینترنت 10 مگ بدن دستم تضمین بدن هیچ وقت ازم نمیگیرن همه هاردام خالی میکنم دانلودم ماهی چند گیگ :| ولی اینجوری با این شرایط همش تشنه میمونم از ترس قطع شدن از ترس افزایش قیمت از کمی سرعت و...)

الان کاربران خانگی بیشتر از ادارات غیره هستن نیازشون بیشتر و توان پرداخت هزینه های بالا رو ندارن مخابرات باید حداکثر 100 هزار تومن قیمت نهایی 10 مگ نامحدود برا خونه بذار
بدون محدودیت بدون دستکاری بستن پورت و غیره دوستان زنگ بزنن مخابرات بگن همگی

چه تعرفه های عجیبی داره! از 8 گیگ پریده 400 گیگ :))
نه به اون شوری شوری نه به این بی نمکی ..
8 گیگ تو یک ماه اونم واسه این سرعت که اصلا منطقی نیست
400 گیگ هم هر کی تونست تو یک ماه تمومش کنه باید بش مدال داد .

چه تعرفه های عجیبی داره! از 8 گیگ پریده 400 گیگ :))
نه به اون شوری شوری نه به این بی نمکی ..
8 گیگ تو یک ماه اونم واسه این سرعت که اصلا منطقی نیست
400 گیگ هم هر کی تونست تو یک ماه تمومش کنه باید بش مدال داد .

البته واسه خوره های دانلود مثل خودم :d ، که 400 تا چیزی نیست !! =))
الان با 1 مگ ماهی 150 رو میگیرم ! :>

آخرین ویرایش:
عزیزم 10 مگ وقتی بین 4 نفر شیر کنن نفری 6 مگ دانلود واقعی میرسه زنگ بزن خود مخابرات بپرس
دوست عزیز ، یک مقدار بیشتر توضیح بده ! شما واحد ها رو نمیگی بایت هست ، بیت هست ! فرض کنیم بجای 4 نفر به یه نفر بدن ! اونوقت سرعت دانلود 10 مگابیت چقدر میشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or