Lord Stark
کاربر سایت
ممنونم از شمامشکلت با Update کردن چیه ؟ بگو تا راه حلش رو بگم خدمتت .
مشکل اینجاست که تا امروز 3بار گذاشتم اپدیت بشه هربار وسط کار ارور میده درحالی که قبلا اینطوری نبود
امروزهم که اینترنت کلا منهدم شده
ممنونم از شمامشکلت با Update کردن چیه ؟ بگو تا راه حلش رو بگم خدمتت .
اینترنت که درسته . Firmware رو میخوای Update کنی دیگه ؟ خوب از طریق بازی و PS3 نکن . Download کن بریز رو فلش . اگر باز هم ارور میده از طریق منو ریکاوری میتونی Update کنی .ممنونم از شما
مشکل اینجاست که تا امروز 3بار گذاشتم اپدیت بشه هربار وسط کار ارور میده درحالی که قبلا اینطوری نبود
امروزهم که اینترنت کلا منهدم شده
اینترنت که درسته . Firmware رو میخوای Update کنی دیگه ؟ خوب از طریق بازی و PS3 نکن . Download کن بریز رو فلش . اگر باز هم ارور میده از طریق منو ریکاوری میتونی Update کنی .
فک میکنم اشکال از اکانتت باشه ! اکانتت چیه ؟ EU ? US ? ... ؟سلام من یه مشکل دیگه دارم یکی از بچه ها bbc 2 داشت یوزر و پس داد من با یوزر اون وصل شدم یازی از جعبه دانلودش برداشتم دانلودش کردم الان که می خواهم بازی کنم ارور the game protcion invalide می ده مشکل چیه؟
عذر میخوام دیر جواب دادم ، یادم رفت بیام تاپیک رو ببینم .من شما رو تحسین میکنم بخاطر کمکتون
اگرممکنه لینک دانلودش رو بدید دانلود کنم بریزم رو فلش قبلا هم یه بار از امضای یکی از بچهای سایت دان کردم رو فلش
PSN هیچ مشکلی نداره و مثل همیشه سالمه ، هر شب داریم با بچه های ایرانی 16 نفری MW2 بازی می کنیم .آره یه هفته ای هست که به خاطر یه سری ادم بیکار بسته شده!
عنوان تاپیک رو مشاهده فرمودید ؟ : رفع مشکل اتصال به PlayStation Networkمن گفتم PSN مشکل داره؟!
منظورم این بود که کلا ISP های ایرانی این مشکل رو دارن
به کشوری که انتخاب کردی بستگی داره .دعوا واسه چیه؟:biggrin1:
من الان یکی 2شبه میخوام کانکت شک میگه Playstation network is undergoing maintenance
دارن PSN رو تعمیر میکنن؟ کسی همچین مشکلی داره؟