رفع مشکل اتصال به PlayStation Network (تذکر، پست اول را بخوانید)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سوال

سلام امین خوبی شناختی منو نیکنامم من نیدونم چه گیری کردیم این وسط که یه تفریح داریم اونم اینجوری جلوشو میبندن :((

دوستان یه نگاهی بکنین من العان تونستم کانکت بشم شماها هم یه نظری بندازین ببینین میتونین وصل بشین

من که از ظهر تا الان هر کار میکنم به PSN وصل نمیشم .
فقط میتونم با Download Maneger و Internet Browser کار کنم

PSN اصلا Sign in نمیشه
:biggrin1:

دوست عزیز میتونی وصل بشی البته خیلی بیشتر از قبل طول میکشه

ولی در مورد MW2 بعد از اینکه با هزار بدبختی تو لابی وارد Match میشی دوباره بعد از مدتی Sign Out میشی که مساوی هستش با خارج شدن از بازی ;)

سلام امین خوبی شناختی منو نیکنامم من نیدونم چه گیری کردیم این وسط که یه تفریح داریم اونم اینجوری جلوشو میبندن :((
سلام نیکنام جان. نمی دونم والا به ما چه ربطی داره که جلوی همه چیز رو میگیرن.:((

در ایام فوق ، از یک هفته قبل تا یک هفته بعدش نمیتونید به PSN وصل بشید
بنا به دلایلی .... که خودتون میدونید :biggrin1:

دهه ی اول ماه محرم ، عاشورا ، تاسوعا ، دهه ی فجر ، 12 بهمن و 22 بهمن ، چهازشنبه سوری ، اولین روز عید و و و و ....... یه چندتا مناسبت هم خودتون لابلاش بزارید دیگه . :biggrin1:

نتیجه گیری میکنم که تا سال آینده خبری از PSN نیست :biggrin1:

سلام من یه مشکل دیگه دارم یکی از بچه ها bbc 2 داشت یوزر و پس داد من با یوزر اون وصل شدم یازی از جعبه دانلودش برداشتم دانلودش کردم الان که می خواهم بازی کنم ارور the game protcion invalide می ده مشکل چیه؟

در ایام فوق ، از یک هفته قبل تا یک هفته بعدش نمیتونید به PSN وصل بشید
بنا به دلایلی .... که خودتون میدونید :biggrin1:

دهه ی اول ماه محرم ، عاشورا ، تاسوعا ، دهه ی فجر ، 12 بهمن و 22 بهمن ، چهازشنبه سوری ، اولین روز عید و و و و ....... یه چندتا مناسبت هم خودتون لابلاش بزارید دیگه . :biggrin1:

نتیجه گیری میکنم که تا سال آینده خبری از PSN نیست :biggrin1:
احتمالا تا سالها این مشکل خواهد بود . خدایا زودتر امام زمان بیایید :love:

ای بابا اگه امام زمان هم بیاید کارمون درست نمی شه :laughing:فقط مگر...

دوستان من با بدبختی وصل میشم به PSN ولی به سرور EA نمیشه:cheesygri عجب حکایتی شده ها! آخه 16 چیز چه ربطی به PSN داره!! کلا هرجایی که بشه 2 تا ایرانی با هم صحبت کنن ممنوعه!:laughing:
شکر کنین که اینجارو نگرفتن ازمون

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or