رعایت نکات امنیتی دیسک بازی در Xbox Live

دوستان سلام...
یه سوالی داشتم که ممکنه قبلا پرسیده شده باشه ولی من زیاد نگشتم...
این دیسک های جدید اگه درست رایت شده باشن وقتی Image بگیریم حجمشون باید چقدر باشه...؟
و اگه درست نباشه (یعنی همون 97% رایت شده باشه) اونوقت حجمش چقدر هست...؟
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم...
موفق باشید...

نکته های آخر: برای بازی کردن در حالت آفلاین کنسول نیازی نیست هیچ کدام از این موارد امنیتی دیسک را بررسی کنید و بدون کوچکترین توجه به آن می توانید دیسک بازی را قرار داده و از آن لذت ببرید.
مایکروسافت توانایی ثبت و بررسی موارد امنیتی دیسک را در حالت آفلاین ندارد و حتی بعدها، بعد از آنلاین شدن نمی تواند موارد آفلاین گذشته را همچون آنلاین بررسی کند.

در مورد نصب بودن بازی های non-Stealth در هارد و آنلاین شدن در LIVE، هیچ مشکلی وجود ندارد و تا الان هیچ گونه اطلاعاتی مبنی بر تجسس و تفحص مایکروسافت در هارد کنسول برای بررسی بازی ها وجود ندارد و از این نظر جای هیچ نگرانی نمی باشد.
اگر میخواهید حساسیت زیــاد بــه خـرج دهــید می توانید قبل از آنلاین شدن، بازی های non-Stealth را از هارد کنسول خود پاک نمایید.
با سلام. می خواستم بدونم این نکته در مورد بازی های جدید هم صادق هست ؟ مثلا من call of duty : black ops پچ نشده رو در دستگاهم که lt2+ بود گذاشتم و disc is not supported داد. ایا ممکنه که به صورت آفلاین فلگ شده باشه دستگاه ؟ و در کل چه بازی هایی در حالت آفلاین ممکنه که دستگاه رو فلگ کنن ؟! با تشکر (شرمنده اگه سئوال ابتدایی و تکراری بود)

سلام دوستان من امروز بازی cod black ops و modern warfare 3 را که تو دستگاه گذشتم پیقام disk not supported میادش ایا پچ جدید می خواد
ولی بقیه بازیها اجرا میشه با تشکر از دوستان

سلام دوستان من امروز بازی cod black ops و modern warfare 3 را که تو دستگاه گذشتم پیقام disk not supported میادش ایا پچ جدید می خواد
ولی بقیه بازیها اجرا میشه با تشکر از دوستان
منم مشکل شما رو دارم. تا اونجایی که فهمیدم باید دوباره پچ بشن. واینکه احتمالا دستگاهمون فلگ شده :(
http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=728912

دوستان کسی نبود جواب ما رو بده...؟!

این دیسک های جدید اگه درست رایت شده باشن وقتی Image بگیریم حجمشون باید چقدر باشه...؟

من دیروز cod black ops online زدم بعد امروز که خاستم باز بازی کنم erorr: disk is un supported دیگه نمیشه بازی های pes12 به بالا بازی کرد حتی افلاین میشه بگین چه بلایی سر دسگام اومده ؟ خیلی ضروری:((

دوستان سلام...
یه سوالی داشتم که ممکنه قبلا پرسیده شده باشه ولی من زیاد نگشتم...
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم...
موفق باشید...

اگه 100% باشه 8.13GB (8.738.846.720 bytes)

اگه 97% باشه 7.96GB (8.547.991.552 bytes)

سلام من بازی cod bo رو با abgx 1.0.6 چک کردم ، فقط اگه اساتید محترم ی نگاه به عکس بندازنو بگن ایا مشکلی داره برای لایو یا نه ممنون میشم .
Untitled.png

---------- نوشته در 08:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:38 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید یه سوال درباره agx360: من cd بازی رو می زارم اما فایلی برای اجرا نداره؟؟؟؟)x

شما از بازی image تهیه کردی ؟ اگه نه با clone cd یه Image از بازی تهیه کن بعد با abgx چک کن !

ببخشید یه سوال درباره agx360: من cd بازی رو می زارم اما فایلی برای اجرا نداره؟؟؟؟)x

شا برای چی دیسک رو قرار دادی واسه برداشتن ایمیج یا برای تست با ای بی جی ایکیس

رایانه دیسک ها رو نمیشناسه هیچ وقت وبه عنوان یک دیسک ویدیو پخش میکنه یمنویسی باید درون دستگاه ایکس باکس بندازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or