سلام من بازی cod bo رو با abgx 1.0.6 چک کردم ، فقط اگه اساتید محترم ی نگاه به عکس بندازنو بگن ایا مشکلی داره برای لایو یا نه ممنون میشم .
کسی نیست اینجانبو از خماری لایو در بیاره ؟
شما از بازی ایمیج تهیه میکنید برای اینکه با برنامه abgx پچ کنی و بعد اونو رایت کنی . اموزشش ( هم توی لینک زیر هست ، اگه میتونی خودت انجام بده اگه نه که برو از مغازه دار بازی پچ شده بگیر! http://forum.bazicenter.com/thread54783/
---------- نوشته در 10:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:16 AM ارسال شده بود ----------
سلام من بازی cod bo رو با abgx 1.0.6 چک کردم ، فقط اگه اساتید محترم ی نگاه به عکس بندازنو بگن ایا مشکلی داره برای لایو یا نه ممنون میشم .
کسی نیست اینجانبو از خماری لایو در بیاره ؟
نه مشکلی نداره میتونی استفاده کنی تو لایو
من دو تا سواله دیگه داشتم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:
1:الان من cd رو می زارم تو کامپیوتر و ای بی جی رو باز می کنم،تنظیمات رو انجام می دم بعد لانچ می کنم و ارور میده!!!
2:بعد از چک کردن باید بازی رو رایت کرد؟
خب اینکه همون اورجبنال خریدنه!!!!!
بستگی داره از کجا بخری از خود فروشنده بپرسی بهت میگهآقا من از این چیزا که شما گفتید هیچی نفهمیدم می خواستم ببینم اگه این بازی ها که مخصوص live هست آماده بخریم خودش ایمن هست دیگه نباید کاری بکنیم؟
دوستان این DMI و SS که unverified میشه مشکلی داره؟ چرا زرد میشه ؟ بیشتر بازیام همه سبز میشه.
میتونم تو لایو بازی کنم؟
تنظیمات ABGX رو بذار رو Autofix Level 3 و مجددا ایمیج رو چک. آنلاین هم باید باشی تا دیسک رو برات اصلاح کنه.اگر هم دیسک هست که باید دوباره ایمیج بگیری . اصلاح کنی و رایت بزنی
اینجوری امنیت نداره
برای آنلاین بازی کردن مشکل داره! اما برای آفلاین خیرخیلی ممنون
اون فروشنده ای که ازش گرفتم گفت مشکلی نداره. خوب شد پرسیدم :d
آفلاین بازی کنم مشکلی که نداره ؟ چون دیگه امکانات رایت دوباره ندارم