رعایت نکات امنیتی دیسک بازی در Xbox Live

شما از بازی ایمیج تهیه میکنید برای اینکه با برنامه abgx پچ کنی و بعد اونو رایت کنی . اموزشش ( هم توی لینک زیر هست ، اگه میتونی خودت انجام بده اگه نه که برو از مغازه دار بازی پچ شده بگیر! http://forum.bazicenter.com/thread54783/

---------- نوشته در 10:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:16 AM ارسال شده بود ----------

سلام من بازی cod bo رو با abgx 1.0.6 چک کردم ، فقط اگه اساتید محترم ی نگاه به عکس بندازنو بگن ایا مشکلی داره برای لایو یا نه ممنون میشم .
Untitled.png

کسی نیست اینجانبو از خماری لایو در بیاره ؟

شما از بازی ایمیج تهیه میکنید برای اینکه با برنامه abgx پچ کنی و بعد اونو رایت کنی . اموزشش ( هم توی لینک زیر هست ، اگه میتونی خودت انجام بده اگه نه که برو از مغازه دار بازی پچ شده بگیر! http://forum.bazicenter.com/thread54783/

---------- نوشته در 10:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:16 AM ارسال شده بود ----------

سلام من بازی cod bo رو با abgx 1.0.6 چک کردم ، فقط اگه اساتید محترم ی نگاه به عکس بندازنو بگن ایا مشکلی داره برای لایو یا نه ممنون میشم .
Untitled.png

کسی نیست اینجانبو از خماری لایو در بیاره ؟

نه مشکلی نداره میتونی استفاده کنی تو لایو

ببین دوست عزیز شما با برنامه abgx بازیهارو چک میکنی که ببینی امنیت دارن یا نه حالا برای اینکه abgx نتیجه بهتری بهت بده شما از بازی ایمیج میگیری و اونو در برنامه قرار میدی بعد از تنظیمات لازم میتونی چک کنی ببینی بازی سالم هست یا نه و اگه سالم بود اونو رایت میکنی برای بازیهای xgd3 روش burner max با dvd9 وربانیم و ap2.5 روش معمولی . ی نگاه به لینک زیر بنداز روش استفاده از abgx به طور کامل توضیح داده شده :

http://forum.bazicenter.com/thread23814/

آخرین ویرایش:
من دو تا سواله دیگه داشتم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:
1:الان من cd رو می زارم تو کامپیوتر و ای بی جی رو باز می کنم،تنظیمات رو انجام می دم بعد لانچ می کنم و ارور میده!!!
2:بعد از چک کردن باید بازی رو رایت کرد؟

من دو تا سواله دیگه داشتم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:
1:الان من cd رو می زارم تو کامپیوتر و ای بی جی رو باز می کنم،تنظیمات رو انجام می دم بعد لانچ می کنم و ارور میده!!!
2:بعد از چک کردن باید بازی رو رایت کرد؟

1- شما نباید سی دی رو پچ کنی که اول از بازی ایمیج بگیر، ایمیج رو پچ کن و بعد برنر مکس بزن. (او مرحله ی ایمیج گرفتن حتما یا باید از دیسک اورجینال باشه و یا ایمیج 100% رو از اینترنت دانلود کن.
2- بله.

خب اینکه همون اورجبنال خریدنه!!!!!

نه داداش کی گفت که این همون اورجینال خریدنه؟ شما از تو اینترنت می ری ایمیج 100% بازی رو پیدا می کنی و بعد دانلود می کنی و بعد پچ می کنی و سپس به وسیله ی آموزشهایی که در همین سایت قرار گرفته شده با دیسک خام ورباتیم به روش برنر مکس رایت می زنی.
من کی گفتم برو اورجینال بخر؟ اگه دنبال دردسر نمی گردی برو از یکی از این سایتا بخر. این یا این یا این

آقا من از این چیزا که شما گفتید هیچی نفهمیدم می خواستم ببینم اگه این بازی ها که مخصوص live هست آماده بخریم خودش ایمن هست دیگه نباید کاری بکنیم؟

آقا من از این چیزا که شما گفتید هیچی نفهمیدم می خواستم ببینم اگه این بازی ها که مخصوص live هست آماده بخریم خودش ایمن هست دیگه نباید کاری بکنیم؟
بستگی داره از کجا بخری از خود فروشنده بپرسی بهت میگه

آخرین ویرایش:
دوستان این DMI و SS که unverified میشه مشکلی داره؟ چرا زرد میشه ؟ بیشتر بازیام همه سبز میشه.
میتونم تو لایو بازی کنم؟

bj46apm6tg1jzgj3cqco.jpg

تنظیمات ABGX رو بذار رو Autofix Level 3 و مجددا ایمیج رو چک. آنلاین هم باید باشی تا دیسک رو برات اصلاح کنه.اگر هم دیسک هست که باید دوباره ایمیج بگیری . اصلاح کنی و رایت بزنی

اینجوری امنیت نداره

تنظیمات ABGX رو بذار رو Autofix Level 3 و مجددا ایمیج رو چک. آنلاین هم باید باشی تا دیسک رو برات اصلاح کنه.اگر هم دیسک هست که باید دوباره ایمیج بگیری . اصلاح کنی و رایت بزنی

اینجوری امنیت نداره

خیلی ممنون
اون فروشنده ای که ازش گرفتم گفت مشکلی نداره. خوب شد پرسیدم :d
آفلاین بازی کنم مشکلی که نداره ؟ چون دیگه امکانات رایت دوباره ندارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or