رشته تحصیلی؟

• Thread starter Thread starter natani
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شما نقل قول اساتید خودتون را نقل قول کن
فک نکنم شما فوق خونده باشی؟ خوندی؟؟؟؟ فک کنم از پایه قویت میکنن که رفتی لیسانس لنگ نرنی
C را کاملا به ما یاد دادن
اگر برنامه نویسی و ریاضیات خوب بلد باشی طرح الگوریتم کار ساده ای میباشد
همین بس که نمیفهمیدن 6-=2+8-! میگفتن نمیشه!
آقا جون بیا با تو پروفایلم بحرفیم،اینجا جاش نیست!
باتشکر

من هم 27 سالمه .. پارسال فوق لیسانس نرم افزار و IT از دانشگاه تهران گرفتم، امسال هم دارم میرم بلاد کــفر.
الان هم هفته ای دو روز، جزو اون "یک مشت استاد دانشگاه" ام.
ممنون از توضیح واضحاتتون، بنده مطمئناً خیلی خوب میدونم چی توی دانشگاه یاد میدن. چون هم پشت صندلی بودم و هم پای تخته :smile:

پ.ن : ربط حرفهای شما به سخنان خودم اصلاً مشخص نبود.

دوست عزیز فکر کنم شما دیگه انتخاب رشتت رو کردی و بد نباشه این تاپیک هم بسته بشه. جالبیه این تاپیک اینکه شما از دیگران می خوای بهت راهنمایی کنن بعد هر کی اینجا پست می ده شما براش توضیح میدی که چی به چیه!!

لپ کلام هم از این 3 صفحه من بهت بگم و بقیشم تصمیم با خودته که تو این 3 صفحه فکر کنم مشخص شده.
شما رشتت هر چی هست یا به هر چی علاقه داری یا هر کجا اول شدی، یه طرفه قضیه هست. اون یه جین استاد هم بگذاریم کنار حرف پارسیا این بود که:
1- رشته بازی سازی در ایران به صورت تحصیلات دانشگاهی نداریم!
2- در رشته مهندسی نرم افزار در دانشگاه های ایران شما همان قدر در مورد بازی سازی چیز یاد می گیری که در رشته مهندسی پزشکی یاد می گیری. (به طور خلاصه هیچی)
درس مبانی برنامه نویسی و برنامه نویسی پیشرفته که تو دانشگاه درس می دن رو ظرف 3 ماه تو آموزشگاه ها می شه یاد گرفت، حتی بهتر!

رشته مهندسی شبکه هم در دوره کارشناسی نداریم.

پ.ن: اگر فکر می کنی که باز لازمه این تاپیک باز بمونه دلیلش رو برام pm کن تا در صورت منطقی بودن باز بشه دوباره.

با تشکر

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or