رشته تحصیلی؟

• Thread starter Thread starter natani
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
توی ایران هم بیشتر این کلاسهای بازیسازی (اصولا اکثر کلاسهای مربوط به برنامه های کامپیوتری ) دُکان هستند. توی کشوری که صنعت نرم افزارش در حد برنامه حسابداری/انبارداری مونده و باید با برنامه های مجانی خارجی رقابت کرد، رشته کامپیوتر تقریبا آینده ای ندارد. 90 درصد همکلاسیهای من از ایران رفته اند و آن ده درصد هم که مانده اند دپرس شده اند و میخواهند بروند.

در رشته کامپیوتر بازیسازی و این چیزها یاد نمی دهند. برنامه سازی شاید، آن هم در حد Syntax و دستورات مختلف مثلا Cpp یا Java ولی بحثی مربوط به برنامه نویسی مربوط به بازیهای کامپیوتری خیر. مثلا باید در دو درس Multimedia و گرافیک کامپیوتری به این دو مساله پرداخت که گرافیک کامپیوتری درس فوق ـه و توش هم زیاد در این مورد بحث نمیشه، بیشتر در زمینه Visualization و این چیزها. Multimedia در درس دوره لیسانس اش در حد استانداردهای مختلف تصاویر و ویدئو و غیره. در Multimedia پیشرفته هم علاوه بر اینها میره روی مثلا پروتوکلهای streaming و اینها.

بیشتر از اینها توی کلاس لیسانس اگر بخوام بگم صدای همه در میاد، فوقش یک جلسه در مورد کارت گرافیک و ساختار و ... حرف بزنم. به قول یکی، توی درس Multimedia به بچه ها Powerpoint درس بدیم بهتره، هم آسونتره، هم بیشتر به درد بچه ها میخوره. که البته این کار رو بکنیم مدیر گروه کلمون رو میکنه.

خلاصه، اگر به امید بازیسازی میخواهید برید رشته کامپیوتر، سریع برگردید :biggrin1:
ضمن تایید حرف های شما نمونه ما فک کردیم سیستم عاملی که توی دانشگاه یاد میدن آفیسو اینجور چیزاس :biggrin1: ترم پیش ورداشتیم دیدیم یک چرندیاتی بیش نیست در مورد بن بست و از اینجور شعرا :biggrin1: به یارو گفتیم این عملیش چی میشه گفت چیزی نداره که بخوام به شما یاد بدم :biggrin1: الانم برنامه سازی پیشرفته 1 داریم میخونیم یکی تو داشنگاه میاد C یاد میده اون یکی پاسکال یاده میده یکی هم دلفی یکی هم ++C :biggrin1: خدا آیندمونو ختم بخیر کنه تو این رشته :biggrin1:دروسی داره مانند مبانی الکترونیک که من موندم این چه ارتباطی به رشته ما داره :biggrin1:

آخرین ویرایش:
در دكان بودن كلاس هاي بازي سازي كه شكي نيست.اما اينكه رشته دانشگاهي چي بريم توي ابهام مونده.
به نظرتون كلاس مربوط به بازي مثل 3d max و c++ رو بيرون بريم كلاس بهتر نيست؟اخه با اين حرف هايي كه شما زدين ادم تو رشته كامپيوتر پير ميشه.

عزیزم منظورم شما نبود شما که استاد ما هستید:smile: منظورم اونایی که می خوان به این رشته رو بیارن...
خوب منو نقل قول کرده بودی :دی

:biggrin1:
نه می خواد بره تو یوبی سافت مونتریال کار کنه..!
به نظرم علاقه شرطه تاحالا دو خط برنامه نویسی کردی؟!

-----------------------------+
راستی من به ساخت انیمیشن علاقه دارم حالا باید برم گرافیک؟ (نمیشه نرم گرافیک؟:biggrin1:)

زدیم منظورش با من بود..!:biggrin1:
هر وقت خواستی بزنی یه جای اینماتور برام خالی کنی:biggrin1:
یوبی سافت شعبه جدیدش رو تو ایران می زنه...!:biggrin1::laughing::cheesygri
Ubisoft Kahquile & BayernAhmad
من نفر دوم کشوری تو مسابقات برنامه نویسی بودم!
.................................+
انشاالله وقتی درسم تموم شد(هر چی باشه بچه جنوبی دیگه)
یوبی سافت رو قورت خواهیم داد!شاید خریدیمش!:biggrin1:
باتشکر

معیار دوستان برای انتخاب شما چی بوده؟؟؟؟؟؟
و رشته تحصیلی شما چی میباشد ؟
ممنون

بابا تو سرزمین دزدان دریایی میخوای از نرم افزار پول در بیاری ؟ :دی
آره دیگه(راه حلش رو هم دارم!)
لابد میخواد در بایره دیگه:biggrin1:

آفرین!
به احتمال هزار در صد منطقه یک تشریف دارین!!!
حالا مگه آرزو بر جوانان عیبه؟ من خودم آرزوم اینه که برم تو se مستخدم شم! حالا دیدیم مجاز شدیم تصمیم گرفتم برم بنامه نویسش شم!cheesygri
ولی واقعا چرا بازیای ما انقدر بد از آب درمیان...
نه منطقه 3 هستم:-"
آرزوهای بزرگ برای آدمای بزرگ!

1.5 میلیون در آمد بالایی نیست...!!!متوسطه!
الان همه چی گرون شده!
ما الان فقیریم!
فرزندم، من دانشجو ترم 4 رشته IT هستم از شما بیشتر برنامه نویسی کردم :)
شاید!معلوم نیست! ربطی نداره....!:biggrin1:
برای هيچ رشته اي نميشه حداقل و حداکثر درآمد تعيين کرد هر چقدر توانا تر باشی بيشتر ميگيری هر چقدر پارتيت کلفت تر باشه بيشتر تر ميگيری:دی
بستگی به خودت داره! ببین چقدر استعداد داری،چقدر پشکار وخلاقیت!
مردم دارند با گل پول درمیارن! میلیو میلیون!
ما آخر الان چند ساله نفهمیدیم شما نرم افزاری یا IT :biggrin1:
به دوستان توصیه میشه درونه رشته کامپیوتر پا نگذارن :biggrin1: فرمولات و دروساتی داره که به درده بازی که هیچ نمیخوره بلای خانمان سوز هم هست این رشته کلآ آدمو پیر میکنه :) مخصوصا فیزیک الکترو مغناطیسش :biggrin1: شما برید همون مجتمع فنی بازی سازی یاد بگیرید این رشته شمارو پیر میکنه :biggrin1: هنوز شروع نکرده نوشتن برج هانوی سپرده شده به ما :biggrin1:
من مهندسی پزشکی رو دارم تموم می کنم! از اون که سختر نیست؟ هست؟ کلی ریاضیات و فیزیکجات داره
توی ایران هم بیشتر این کلاسهای بازیسازی (اصولا اکثر کلاسهای مربوط به برنامه های کامپیوتری ) دُکان هستند. توی کشوری که صنعت نرم افزارش در حد برنامه حسابداری/انبارداری مونده و باید با برنامه های مجانی خارجی رقابت کرد، رشته کامپیوتر تقریبا آینده ای ندارد. 90 درصد همکلاسیهای من از ایران رفته اند و آن ده درصد هم که مانده اند دپرس شده اند و میخواهند بروند.

در رشته کامپیوتر بازیسازی و این چیزها یاد نمی دهند. برنامه سازی شاید، آن هم در حد Syntax و دستورات مختلف مثلا Cpp یا Java ولی بحثی مربوط به برنامه نویسی مربوط به بازیهای کامپیوتری خیر. مثلا باید در دو درس Multimedia و گرافیک کامپیوتری به این دو مساله پرداخت که گرافیک کامپیوتری درس فوق ـه و توش هم زیاد در این مورد بحث نمیشه، بیشتر در زمینه Visualization و این چیزها. Multimedia در درس دوره لیسانس اش در حد استانداردهای مختلف تصاویر و ویدئو و غیره. در Multimedia پیشرفته هم علاوه بر اینها میره روی مثلا پروتوکلهای streaming و اینها.

بیشتر از اینها توی کلاس لیسانس اگر بخوام بگم صدای همه در میاد، فوقش یک جلسه در مورد کارت گرافیک و ساختار و ... حرف بزنم. به قول یکی، توی درس Multimedia به بچه ها Powerpoint درس بدیم بهتره، هم آسونتره، هم بیشتر به درد بچه ها میخوره. که البته این کار رو بکنیم مدیر گروه کلمون رو میکنه.

خلاصه، اگر به امید بازیسازی میخواهید برید رشته کامپیوتر، سریع برگردید :biggrin1:

خلاصه اینکه:
من دارم لیسانس مهندسی پزشکیمو میگیرم!(الان 20 سالمه!) فکر میکنید تو دانشگاه چی بهت یاد میدن؟ یه مشت استاد میان بصورت کلاسیک وار بهت درس میدن! مهم خودتی!مهم خودتی و مهم خودتی! بستگی بخودته!نمیشه به دروس دانشگاهی اکتفا کرد!
باتشکر

معیار دوستان برای انتخاب شما چی بوده؟؟؟؟؟؟
و رشته تحصیلی شما چی میباشد ؟
ممنون

معیار کدام دوستان؟
رشتم تو دبیرستان ریاضی فیزیک بوده
تو مسابقات برنامه نویسی شرکت کرده بودم!

Last edited by a moderator:
من مهندسی پزشکی رو دارم تموم می کنم! از اون که سختر نیست؟ هست؟ کلی ریاضیات و فیزیکجات داره
رشته شما پر از زیست و از این جور چرندیات هست که کلی حفط کردنی میریزن در مغز آدم
شما که میگی نفر دوم مسابقات شدی باید بدونی کامپیوتر فقط فقط ریاضی و اگر بلنگی تو ریاضی این رشته را باید بزاری کنار
شب و روز باید با معادلات برنامه نویسی و ریاضی سرو کله بزنی

معیار کدام دوستان؟
رشتم تو دبیرستان ریاضی فیزیک بوده
تو مسابقات برنامه نویسی شرکت کرده بودم!
معیار همین آقایونی که شمارو انتخاب کردن
آخه پسر جان فیزیک چه ربطی به رشته IT داره؟
رشته کامپیونر بدتر از رشته ریاضی هست

من هم 27 سالمه .. پارسال فوق لیسانس نرم افزار و IT از دانشگاه تهران گرفتم، امسال هم دارم میرم بلاد کــفر.
الان هم هفته ای دو روز، جزو اون "یک مشت استاد دانشگاه" ام.
ممنون از توضیح واضحاتتون، بنده مطمئناً خیلی خوب میدونم چی توی دانشگاه یاد میدن. چون هم پشت صندلی بودم و هم پای تخته :smile:

پ.ن : ربط حرفهای شما به سخنان خودم اصلاً مشخص نبود.
مبارک باشه پارسیا جان
یک سوال ازتون داستم من الان رشتم توی فوق دیپلم نرم افزار باید برای لیسانس فک کنم یا سخت افزارو انتخاب کنم یا نرم افزار ولی من میخوام برم IT
چطوری باید اینکارو کنم؟ و کدوم دانشگاها رشته IT را دارن؟

آخرین ویرایش:
آ خلاصه اینکه:
من دارم لیسانس مهندسی پزشکیمو میگیرم!(الان 20 سالمه!) فکر میکنید تو دانشگاه چی بهت یاد میدن؟ یه مشت استاد میان بصورت کلاسیک وار بهت درس میدن! مهم خودتی!مهم خودتی و مهم خودتی! بستگی بخودته!نمیشه به دروس دانشگاهی اکتفا کرد!
باتشکر

من هم 27 سالمه .. پارسال فوق لیسانس نرم افزار و IT از دانشگاه تهران گرفتم، امسال هم دارم میرم بلاد کــفر.
ممنون از توضیح واضحاتتون، بنده مطمئناً خیلی خوب میدونم چی توی دانشگاه یاد میدن. چون هم پشت صندلی بودم و هم پای تخته :smile:

رشته شما پر از زیست و از این جور چرندیات هست که کلی حفط کردنی میریزن در مغز آدم
شما که میگی نفر دوم مسابقات شدی باید بدونی کامپیوتر فقط فقط ریاضی و اگر بلنگی تو ریاضی این رشته را باید بزاری کنار
شب و روز باید با معادلات برنامه نویسی و ریاضی سرو کله بزنی

معیار همین آقایونی که شمارو انتخاب کردن
آخه پسر جان فیزیک چه ربطی به رشته IT داره؟
رشته کامپیونر بدتر از رشته ریاضی هست

آخه چرا وقتی اطلاع ندارید....:sick:
مهندسی پزشکی(بیو الکتریک) اینارو داره:
فیزیک1.2
بیوفیزیک
ریاضی 1و2
ریاضیات مهندسی
معادلات
فیزیک پزشکی
بیو فیزیک
دیفرانسیل
استاتیک
الکترونیک1و2
مدار1و2
شبکه کامپیوتر
و....
همه اینا آخر ریاضیاتن!بخصوص مدار و الکترونیک!
اگه چک لیست خواستی بدم

در مورد انمیشن مورچه ای بنام زی! چیزی شنیدی؟ حرکت آب تو اون انمیشن بر اساس فرمولهای ریاضی نوشته شده! ریاضی یعنی همه چی!
باتشکر

سلام استاد!
شرمنده،قصد بی ادبی نداشتم!
میشه بگید ما هم بیایم با شما کلاس بگیریم! بیا سر کلاس ما همش در مورد بازی و کارت گرافیک برامون بگو:love:
با تشکر

آخرین ویرایش:
مبارک باشه پارسیا جان
یک سوال ازتون داستم من الان رشتم توی فوق دیپلم نرم افزار باید برای لیسانس فک کنم یا سخت افزارو انتخاب کنم یا نرم افزار ولی من میخوام برم IT
چطوری باید اینکارو کنم؟ و کدوم دانشگاها رشته IT را دارن؟

انشاالله روزی خودت!
فکر نکنم کارشناسی ناپیوسته IT داشته باشیم!
میونی لیسانستو بگیری فوق رو it امتحان بدی(اگه داشته باشه)
باتشکر

آخه چرا وقتی اطلاع ندارید....:sick:
مهندسی پزشکی(بیو الکتریک) اینارو داره:
فیزیک1.2
بیوفیزیک
ریاضی 1و2
ریاضیات مهندسی
معادلات
فیزیک پزشکی
بیو فیزیک
دیفرانسیل
استاتیک
الکترونیک1و2
مدار1و2
شبکه کامپیوتر
و....
همه اینا آخر ریاضیاتن!بخصوص مدار و الکترونیک!
اگه چک لیست خواستی بدم

در مورد انمیشن مورچه ای بنام زی! چیزی شنیدی؟ حرکت آب تو اون انمیشن بر اساس فرمولهای ریاضی نوشته شده! ریاضی یعنی همه چی!
باتشکر
ربط اینارو به برنامه نویسی نمیفهمم چون هرکی تو رشته ریاضی حتما میتونه الگوریتمهای ریاضی مانند برنامه نویسی را حل کنه ؟ شما تو لیسانس اینارو خوندی ولی من دارم تو فوق دیپلم اینارو میخونم :

ریاضی پیش
ریاضی عمومی
ریاضی کاربردی
محاسبات عددی
فیزیک پیش
فیزیک الکترو مغناطیس
مبانی الکترونیک
آمارو احتمالات
نرم افزارهای ریاضی و آمار

پس بدون رشته ما توی ریاضی از شما چیزی کم نداره که هیج یک چیزی هم بیشتر داره

ربط اینارو به برنامه نویسی نمیفهمم چون هرکی تو رشته ریاضی حتما میتونه الگوریتمهای ریاضی مانند برنامه نویسی را حل کنه شما تو لیسانس اینارو خوندی ولی من دارم تو فوق دیپلم اینارو میخونم :

ریاضی پیش
ریاضی عمومی
ریاضی کاربردی
محاسبات عددی
فیزیک پیش
فیزیک الکترو مغناطیس
مبانی الکترونیک
آمارو احتمالات
نرم افزارهای ریاضی و آمار

پس بدون رشته ما توی ریاضی از شما چیزی کم نداره که هیج یک چیزی هم بیشتر داره

همه ینا رو داریم! و... رو برا اینا گذاشتم!(کل رشته میندازی؟:confused:)
تو فوق دیپلم چیزی بهت یاد نمیدن! میخوای خاطره اساتید رو نقل کنم؟
فکر نکنم هر کسی بتونه الگوریتم حل کنه!
بابا تو یه پست جدید حرف بزن!پولی نیست که!:biggrin1:
باتشکر

تو فوق دیپلم چیزی بهت یاد نمیدن! میخوای خاطره اساتید رو نقل کنم؟
فکر نکنم هر کسی بتونه الگوریتم حل کنه!

شما نقل قول اساتید خودتون را نقل قول کن
فک نکنم شما فوق خونده باشی؟ خوندی؟؟؟؟ فک کنم از پایه قویت میکنن که رفتی لیسانس لنگ نرنی
C را کاملا به ما یاد دادن
اگر برنامه نویسی و ریاضیات خوب بلد باشی طرح الگوریتم کار ساده ای میباشد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or