رشته تحصیلی؟

• Thread starter Thread starter natani
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام:biggrin1:

بازی سازی دارای شاخه های خیلی خیلی زیادیه،پس اول باید به این سوال جواب بدی که به چه قسمتی از بازی سازی علاقه داری؟
برنامه نویسی بازی
گرافیک و انیمیشن
داستان نویسی و شخصیت پردازی
سلام!
ببین خوب من دارم داستان نویسی و شخصیت پردازی رو جدی دنبال میکنم! + برنامه نویسی!
حالا من خودمم اولویت اولم نرم افزار بود ولی این دوستمون میگه کدوم دانشگاه که... بستگی به دست گلت تو کنکور داره!!!! :cheesygri
ولی بچه ها سخت افزار بیشتر (( تو ایران)) به کار میاد یا نرم افزار؟ بد نبیست از اهل فن یه سوال دیگه هم بپرسم! میشه بگین فرق it و نرم افزار و علوم کامپیوتر با هم چیه؟؟؟

سلام!
ببین خوب من دارم داستان نویسی و شخصیت پردازی رو جدی دنبال میکنم! + برنامه نویسی!
حالا من خودمم اولویت اولم نرم افزار بود ولی این دوستمون میگه کدوم دانشگاه که... بستگی به دست گلت تو کنکور داره!!!! :cheesygri
ولی بچه ها سخت افزار بیشتر (( تو ایران)) به کار میاد یا نرم افزار؟ بد نبیست از اهل فن یه سوال دیگه هم بپرسم! میشه بگین فرق it و نرم افزار و علوم کامپیوتر با هم چیه؟؟؟
خب سهراب تو ایران نرم افزار خیلی بهتره. چون شرکت سخت افزاری خیلی قدرتمندی تو ایران نیست که آدم دلش بهش خوش باشه. یه سری شرکتا هستن که فقط محصولات خارجی رو مونتاژ میکنن.:biggrin1: البته به این معنی نیست که کار براش نیست یه وقت دوستان سخت افزاری ناراحت نشن ولی تو ایران به نظر من نرم افزار بهتره.
در مورد بازی سازی هم فکر میکنم برنامه نویسی مهمترین قسمتش باشه که هر بازیسازی باید یه کم هم که شده بلد باشه.

خب سهراب تو ایران نرم افزار خیلی بهتره. چون شرکت سخت افزاری خیلی قدرتمندی تو ایران نیست که آدم دلش بهش خوش باشه. یه سری شرکتا هستن که فقط محصولات خارجی رو مونتاژ میکنن.:biggrin1: البته به این معنی نیست که کار براش نیست یه وقت دوستان سخت افزاری ناراحت نشن ولی تو ایران به نظر من نرم افزار بهتره.
در مورد بازی سازی هم فکر میکنم برنامه نویسی مهمترین قسمتش باشه که هر بازیسازی باید یه کم هم که شده بلد باشه.

من دست گلی که به آب انداختم رتبم شده 932 فکر کنم!
به نظر خودمم هم باید برم نرم افزار! ولی یکی از آقایون میگفت اگه با محیط خشک برنامه نویسی سر کله بزنی سلیقه ات از بین میره!
ولی من خودم میخوام تو خوده این محیط خلاقیت ایجاد کنم!:biggrin1:
من امید دارم! و مطمئنم موفق میشم!اصلا به پولدار شدن(نه پول درآوردن) فکر نمیکنم!
یه کار اداری+بازی سازی تو اوقات فراغت!
شاید استودیو زدیم!:biggrin1:
با تشکر

بابا تو سرزمین دزدان دریایی میخوای از نرم افزار پول در بیاری ؟ :دی

بابا تو سرزمین دزدان دریایی میخوای از نرم افزار پول در بیاری ؟ :biggrin1:
لابد میخواد در بایره دیگه:biggrin1:

بابا تو سرزمین دزدان دریایی میخوای از نرم افزار پول در بیاری ؟ :دی
:biggrin1:
نه می خواد بره تو یوبی سافت مونتریال کار کنه..!
به نظرم علاقه شرطه تاحالا دو خط برنامه نویسی کردی؟!

-----------------------------+
راستی من به ساخت انیمیشن علاقه دارم حالا باید برم گرافیک؟ (نمیشه نرم گرافیک؟:biggrin1:)
من امید دارم! و مطمئنم موفق میشم!اصلا به پولدار شدن(نه پول درآوردن) فکر نمیکنم!
یه کار اداری+بازی سازی تو اوقات فراغت!
شاید استودیو زدیم!:biggrin1:
زدیم منظورش با من بود..!:biggrin1:
هر وقت خواستی بزنی یه جای اینماتور برام خالی کنی:biggrin1:
یوبی سافت شعبه جدیدش رو تو ایران می زنه...!:biggrin1::laughing::cheesygri
Ubisoft Kahquile & BayernAhmad

من دست گلی که به آب انداختم رتبم شده 932 فکر کنم!
آفرین!
به احتمال هزار در صد منطقه یک تشریف دارین!!!
حالا مگه آرزو بر جوانان عیبه؟ من خودم آرزوم اینه که برم تو se مستخدم شم! حالا دیدیم مجاز شدیم تصمیم گرفتم برم بنامه نویسش شم!
10 سال دیگر: نومورا جلو من لنگ می اندازد!(تیتر روزنامه هاست)
کسی پیدا نشد فرق بین نرم افزار و it و علوم کامپیوتر رو بگه؟؟؟
راستی یه رشته ی جدید به چشمم خورد به اسم علوم مهندسی!!!! جریانش رو کسی میدونه؟؟؟
برا انیمیشن هم باید میرفتی کنکور هنر میدادی!!!! گرافیک رو هم از هنر و هم از فنی حرفه ای میشد رفت! حالا بیخیال یه عالمه مجتمع آموزشی دارن به صورت تخصصی یاد میدن! یه کم وقت و مایه بزاری همه چی حله!!! شدی دیزنی دوم! منم میام با کارتونات یه kh میسازم!!! :cheesygri
ولی واقعا چرا بازیای ما انقدر بد از آب درمیان...

اقا بیشترین درامدی که میشه تو مهندسی نرم افزار یا هر چیزه دیگه ای (شبکه . سخت افزار و ...) به جیب زد چقدره ؟؟؟؟ دوست داداشم ماهی 1.5 میلیون به جیب میزنه اما یادم نیست چی خونده ؟؟؟ مهم نیست چی باشه فقط میخوام درامد بالا داشته باشه .

اگه به بازی سازی علاقه دارید چرا نمیرید گرافیک بخونید؟ انجینهای Pre-Made برای بازی سازی زیادن که احتیاج به دونستن برنامه نویسی برای استفاده ازشون نیست.

اقا بیشترین درامدی که میشه تو مهندسی نرم افزار یا هر چیزه دیگه ای (شبکه . سخت افزار و ...) به جیب زد چقدره ؟؟؟؟ دوست داداشم ماهی 1.5 میلیون به جیب میزنه اما یادم نیست چی خونده ؟؟؟ مهم نیست چی باشه فقط میخوام درامد بالا داشته باشه .
1.5 میلیون در آمد بالایی نیست...!!!متوسطه!
الان همه چی گرون شده!

1.5 میلیون در آمد بالایی نیست...!!!متوسطه!
الان همه چی گرون شده!
حداکثرش پس چقدره ؟؟؟؟؟؟؟ تو کدوم زیر شاخه ادم میتونه بیشترین درامد رو داشته باشه ؟؟؟(مهندسی شبکه ؟ مهندسی نرم افزار ؟ مهندسی سخت افزار ؟ یا ...) (جدا از این که خودم به کدوم علاقه دارم )

به نظرم علاقه شرطه تاحالا دو خط برنامه نویسی کردی؟!
فرزندم، من دانشجو ترم 4 رشته IT هستم از شما بیشتر برنامه نویسی کردم :)

حداکثرش پس چقدره ؟؟؟؟؟؟؟ تو کدوم زیر شاخه ادم میتونه بیشترین درامد رو داشته باشه ؟؟؟(مهندسی شبکه ؟ مهندسی نرم افزار ؟ مهندسی سخت افزار ؟ یا ...) (جدا از این که خودم به کدوم علاقه دارم )

برای هيچ رشته اي نميشه حداقل و حداکثر درآمد تعيين کرد هر چقدر توانا تر باشی بيشتر ميگيری هر چقدر پارتيت کلفت تر باشه بيشتر تر ميگيری:دی

فرزندم، من دانشجو ترم 4 رشته IT هستم از شما بیشتر برنامه نویسی کردم :)

ما آخر الان چند ساله نفهمیدیم شما نرم افزاری یا IT :biggrin1:
به دوستان توصیه میشه درونه رشته کامپیوتر پا نگذارن :biggrin1: فرمولات و دروساتی داره که به درده بازی که هیچ نمیخوره بلای خانمان سوز هم هست این رشته کلآ آدمو پیر میکنه :) مخصوصا فیزیک الکترو مغناطیسش :biggrin1: شما برید همون مجتمع فنی بازی سازی یاد بگیرید این رشته شمارو پیر میکنه :biggrin1: هنوز شروع نکرده نوشتن برج هانوی سپرده شده به ما :biggrin1:

توی ایران هم بیشتر این کلاسهای بازیسازی (اصولا اکثر کلاسهای مربوط به برنامه های کامپیوتری ) دُکان هستند. توی کشوری که صنعت نرم افزارش در حد برنامه حسابداری/انبارداری مونده و باید با برنامه های مجانی خارجی رقابت کرد، رشته کامپیوتر تقریبا آینده ای ندارد. 90 درصد همکلاسیهای من از ایران رفته اند و آن ده درصد هم که مانده اند دپرس شده اند و میخواهند بروند.

در رشته کامپیوتر بازیسازی و این چیزها یاد نمی دهند. برنامه سازی شاید، آن هم در حد Syntax و دستورات مختلف مثلا Cpp یا Java ولی بحثی مربوط به برنامه نویسی مربوط به بازیهای کامپیوتری خیر. مثلا باید در دو درس Multimedia و گرافیک کامپیوتری به این دو مساله پرداخت که گرافیک کامپیوتری درس فوق ـه و توش هم زیاد در این مورد بحث نمیشه، بیشتر در زمینه Visualization و این چیزها. Multimedia در درس دوره لیسانس اش در حد استانداردهای مختلف تصاویر و ویدئو و غیره. در Multimedia پیشرفته هم علاوه بر اینها میره روی مثلا پروتوکلهای streaming و اینها.

بیشتر از اینها توی کلاس لیسانس اگر بخوام بگم صدای همه در میاد، فوقش یک جلسه در مورد کارت گرافیک و ساختار و ... حرف بزنم. به قول یکی، توی درس Multimedia به بچه ها Powerpoint درس بدیم بهتره، هم آسونتره، هم بیشتر به درد بچه ها میخوره. که البته این کار رو بکنیم مدیر گروه کلمون رو میکنه.

خلاصه، اگر به امید بازیسازی میخواهید برید رشته کامپیوتر، سریع برگردید :biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or