رسما تایید شد: سونی در ساخت و توسعه Shenmue III سرمایه گذاری خواهد کرد

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
mbZMA.jpg

دقایقی پیش Gio Corsi در استریم توییچ سونی تایید کرد که Kickstarter برای سنجیدن و بررسی علاقه و میزان تقاضا برای عرضه Shenmue III بوده و حال که این Kickstarter به هدف خود (2 میلیون دلار) رسیده است، سونی در تامین بودجه و توسعه Shenmue III همکاری خواهد کرد.

Shenmue III دیروز پس از گذشت 14 سال از عرضه Shenmue II، در کنفرانس سونی توسط یک Kickstarter دو میلیون دلاری معرفی شد و توانست در کمتر از 9 ساعت مبلغ مورد نظر را جمع آوری کند.

Update:
نقل قول مستقیم از Gio Corsi :
کاملا. اول اینکه در تمام مدتی که کمپین BuildingTheList# رو راه اندازی کرده بودیم از همون ابتدای کار Shenmue III اولین عنوان توی لیست بود. از همون اول هوادارا میگفتن Shenmue III Shenmue III Shenmue III. از زمانی که من توی PS بودم این درخواست وجود داشته. ما توی GDC پارسال با Suzuki-san ملاقات داشتیم و شروع کردیم برای جستجو برای راهی تا بتونیم بازی رو بسازیم.

ما (سونی) به این نتیجه رسیدیم که، "تنها راهی که میشه بازی رو ساخت اینه که هوادارا پشتش باشن" و به نظرمون Kickstarter بهترین گزینه برای انجام اینکار بود. یه هدف 2 میلیونی برای بازی تعیین کردیم، اگر هوادارا ازش حمایت میکردن، پس چرا که نه، ما هم اون (Shenmue III) رو به واقعیت تبدیل میکردیم. پس تیم Third Party Production از سونی و پلی استیشن مطمئنا در (ساخت و توسعه) این بازی با آقای سوزوکی همکاری میکنه. ما بازی رو (کامل) میسازیم. ما در تمام مسیر و تا انتها (در ساخت بازی) همکاری میکنیم و خیلی هیجان زده ایم تا عرضه بازی در 2-3 سال آینده رو ببینیم.

Update2:
در مورد بودجه بازی این سوال و جواب به صفحه Kickstarter اضافه شده:

nDbnn.png

و همینطور در مورد پولی که توی Kickstarter جمع میشه:

VZCAb.png

منبع

آخرین ویرایش:
کلا من یه چیزو از سونی فهمیدم ----- اینکه سونی روی یه ip کار کنه اون ip معروف و کلی طرفدار پیدا کنه بعد یهو سونی اون ip میندازه دور یا میندازه سطل آشغال

نمونه اش همین ip کراش که من عاشق کراش بودم حتی پریشب داشتم کراش 1 روی ps1 خودم بازی میکردم چون بازی کردن بازی روی دیوایس خودش خیلی حال میده --- با اینکه فن سونی نبودم اما به عشق کراش همون اول رفتم ps2 فت کپی خور نشده خریدم --- اما چیشد سونی ip کراش فروخت

سر ip دکستر
هم همین بلا اومد اون ip به اون شاخی و پرطرفداری یهو انداختش دور و دیگه ازش خبری نشد و خیلی بازی ها دیگه ...
استاد بزرگ اولا ip کرش هیچ وقت دست سونی نبود که بخواد بفروشتش :) دست یونیورسال بود و سونی ناشره 4 تا نسخه ناتی داگ + نسخه کرش بش بود و یونیورسال هم ip رو به سونی نداد
دوما سونی اگه میخواست j&d رو ادامه بده الان شاهکارهای آنچارتد و TLOU نبودند و ناتی داگ هم ناتی داگ الان نمیشد , اگه میخواست میتونست شیردوشی کنه (اونوقت سونی خوب میشد حتما:)))
مشکل شما و امثال شما از جای دیگس فقط بهتره یکم اطلاعاتتون هم بالا ببرید که از رو هوا نظر ندید

الانم کاری جز ریمستر کردن بلد نیست کلا سونی کارش خراب کردن ip هاست الان بازی Shenmue که ip سگاه و خیلی خاطر خواه داره ( مثل اسطوره میمونه ) بعد ها سونی یه کاری میکنه این ip جزو بدرد نخور ها بشه ( از قدیم گفتن در اوج برو کنار نه در ذلت و خاری )
y2vrg093svbje0zy0phr.gif

آخرین ویرایش:
وای به اون روزی که ip اصیلی مثل شنمو که پرهزینه ترین بازی زمان خودش بود ، دست به دامن شرکتی بشه که خودش برای خروج از بحران به جا و مکان خودشم رحم نکرده و بدتر اینکه بیاد توی Kickstarter گدایی کنه .
با این گدا بازی ها تجربه خوب قبلمون رو هم به باد می ده .
من به نمایندگی از سونی صمیمانه از شما عذرخواهی میکنم. شما ببخش.
===
nDbnn.png

VZCAb.png

خداییش ادم چیزهایی رو میخونه ... برق 3 فاز از سرش میپره ...

فقط چیزی که خودم دیدم و حس کردم بعد کنفرانس سونی تو e3 ... به دلیل پاره از مشکلات مشخص و نا مشخص بعضی دوستان .. دارن خودشون رو به در و دیوار میکوبن ...

من به نمایندگی از سونی صمیمانه از شما عذرخواهی میکنم. شما ببخش.
===
nDbnn.png

VZCAb.png

خدا ببخشدت جووون ! اینی که گذاشتی اصلا اصل قضیه رو عوض نمی کنه ! یک ip افسانه ای حال روزش اینه که هر کسی داره یه گوشه ی کارش رو می گیره، از Shibuya Productions ، کیک استارتر بگیر تا برو بالا . وقتی ای پی رکورد گینس رو تو کیک استارتر می زنه همه چی تغییر می کنه :
یاد اون جمله خدا بیامرز افتادم که گفت : من نیز صدای شما ملت ایران را شنیدم :))

لازم نیست بحثو کش بدی، اونی که میخواست بفهمه ، فهمید .

خدا ببخشدت جووون ! اینی که گذاشتی اصلا اصل قضیه رو عوض نمی کنه ! یک ip افسانه ای حال روزش اینه که هر کسی داره یه گوشه ی کارش رو می گیره، از Shibuya Productions ، کیک استارتر بگیر تا برو بالا . وقتی ای پی رکورد گینس رو تو کیک استارتر می زنه همه چی تغییر می کنه :
یاد اون جمله خدا بیامرز افتادم که گفت : من نیز صدای شما ملت ایران را شنیدم :))
.
چه اشکالی داره پولشو چند نفرجور کنن و بازی رو آماده کنن؟مگه برای من و شما مصرف کننده چیزی به جز کیفیت بازی مهم؟

اگه تونستن با این نوع تهیه و تخصیص منابع بازی عالی بدن هیچ اشکالی نداره.......بهتر از اینه که کلا بازی ساخته نمیشد و به خاطره ها میپیوست

.

.

تا دیروز از کسی ار این "IP افسانه ای! حرف نمیزد . همین که سونی اومد دست انداخت روش ملت همیشه در صحنه قیام کردن. ریختن یه سرمایه کلان اونم روی یه بازی که 16 سال خوابیده ریسک ، حالا یه عده نمیخوان متوجه بشن مشکل خودشونه. 2 میلیون دلار برای سونی چیزی نیست که بخواد بره دست به دامن kickstarter بشه، این حرکت فقط برای این بود که ببینن ایا این ای-پی اگر روش هزینه بشه استقبال میشه یا نه، رو همین حساب وقتی دیدن kickstarter جواب داد فهمیدن شنمو جوابگو هست. والا شرکت های معظم دیگه لقمه های چرب و نرم ور میدارن اونم به روز...

تا دیروز از کسی ار این "IP افسانه ای! حرف نمیزد . همین که سونی اومد دست انداخت روش ملت همیشه در صحنه قیام کردن. ریختن یه سرمایه کلان اونم روی یه بازی که 16 سال خوابیده ریسک ، حالا یه عده نمیخوان متوجه بشن مشکل خودشونه. 2 میلیون دلار برای سونی چیزی نیست که بخواد بره دست به دامن kickstarter بشه، این حرکت فقط برای این بود که ببینن ایا این ای-پی اگر روش هزینه بشه استقبال میشه یا نه، رو همین حساب وقتی دیدن kickstarter جواب داد فهمیدن شنمو جوابگو هست. والا شرکت های معظم دیگه لقمه های چرب و نرم ور میدارن اونم به روز...

من از xbox orginal و بازی کردن شنمو 2 ، هر شایعه ای از شنمو می اومد رو با تمام هیجان دنبال کردم و بخاطرش کنسولمو عوض می کنم ، می تونم بگم سونی خیلی حرکت زیرکانه ای زد و خاک بر سر مایکروسافت، فقط در عجبم این همه سال که طرفدارای بازی از سگا، شنمو 3 رو میخواستن اینا به کجاشون دایورت کرده بودن ؟؟؟!!!

اینم از کیک استارتر : $3,169,983

1t62_untitled.jpg

آخرین ویرایش:

من نصف عمرم پایه این بازی و ip هایه سگا رفته !!! اگر هم از این بازی حرفی زده نمیشد چون جاش نبود و خبری ازش نبود !! خیلی هاتون مطمعنا 2 شماره قبل رو بازی نکردین چون اکثرا با پلی استیشن وارد دنیایه گیم شدین

الان هم که با مسخره به این بازی میگید افسانه ایی اگه اون زمان رو پلی استیشن اومده بود گوش فلک رو کر کرده بودین و تا 7 اسمون بالا میبردینش !!

در کل سونی با تحقیر آمیزترین شکل ممکن از بازی حمایت کرد

الآن مهم اینه که Shenmue III بالاخره داره ساخته میشه یا نوع ساخته شدنش خیلی اهمیت داره؟! :دی والا من به عنوان کسی که عاشق Crashهای PS1 بودم، حاضرم مسئولین سونی برن سر چهارراه گدایی کنن ولی نسخه جدیدش ساخته بشه. یعنی این برام مهم هست که بتونم یه روزی دنباله درست حسابی بازی رو ببینم، حالا هر جوری که میخواد ساخته بشه. (البته هر جوری منظور این نیست که مثلاً از کودکان بی سرپرست کار بکشن! :()
دیگه وقتی خالق و کارگردان بازی یعنی سوزوکی از این قضیه خوشحال هست و استقبال کرده، طرفدارهای بازی چرا باید ناراحت باشن؟! مطمئناً خود سوزوکی بیشتر عاشق اثر خودش هست و میدونه چیکار کنه. الآن هم میبینه بعد از 13،14 سال بالاخره میتونه به Shenmue پایان بده و کاری رو که شروع کرده تموم کنه. دیگه انقدر ناراحتی نداره که! :دی

الآن هم میبینه بعد از 13،14 سال بالاخره میتونه به Shenmue پایان بده و کاری رو که شروع کردو تموم کنه. دیگه انقدر ناراحتی نداره که! :دی
این مال یه مصاحبه تو زمانیه که هنوز ۳ هم قرار نبود ساخته شه.
[FONT=&amp] [/FONT]
[FONT=&quot] the story is far away from being completed and to be honest, [/FONT] [FONT=&quot] I[/FONT][FONT=&quot] do not think that it's possible to end it during Shenmue III. If [/FONT] [FONT=&quot] I[/FONT][FONT=&quot] had to do it my way, players would experience the ending during Shenmue V. But that seems to be a lot so [/FONT] [FONT=&quot] I[/FONT]'[FONT=&quot]m going to try to finish it within the next 2 games.[/FONT]
داستان داریم حالا حالاها:d

خیلی باحالن بعضیا :دی
این IP نزدیک به 14 سال به حال خودش بود، هیچ شرکتی حاضر نشد به هیچ طریقی ریسک کنه چون فکر میکردن بازار براش وجود نداره.
سونی زرنگی کرد، با کیک استارتر متوجه شد که خیلی ها خواهان بازی هستن، فقط هم شعار نمیدن و واقعاً حاضرن هزینه کنن تا فقط بازی ساخته شه! این یعنی بازی و ارزش خرج کردن رو داره و حالا هم سونی حمایت مالی میکنه از پروژه!

اگه کلاً با این بازی حال نمیکنید و فقط میخواید دعوای کنسولی راه بندازید که هیچی! ولی اگه عاشق شنمـــو هستید، به جای نِق زدن، یه راهی پیدا میکنید تا قسمت سوم رو تجربه کنید! رو کنسول سونی یا PC یا هر پلتفرم دیگه ای که بازی براش منتشر شه. چیزی که مشخصه اینه که اگه سونی نبود، الان این بازی ساخته نمیشد. چطور ساخته شدنش و تامین هزینه های مالیش یه اپسیلونی به حال من فرقی نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or