رسما تایید شد: سونی در ساخت و توسعه Shenmue III سرمایه گذاری خواهد کرد

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
mbZMA.jpg

دقایقی پیش Gio Corsi در استریم توییچ سونی تایید کرد که Kickstarter برای سنجیدن و بررسی علاقه و میزان تقاضا برای عرضه Shenmue III بوده و حال که این Kickstarter به هدف خود (2 میلیون دلار) رسیده است، سونی در تامین بودجه و توسعه Shenmue III همکاری خواهد کرد.

Shenmue III دیروز پس از گذشت 14 سال از عرضه Shenmue II، در کنفرانس سونی توسط یک Kickstarter دو میلیون دلاری معرفی شد و توانست در کمتر از 9 ساعت مبلغ مورد نظر را جمع آوری کند.

Update:
نقل قول مستقیم از Gio Corsi :
کاملا. اول اینکه در تمام مدتی که کمپین BuildingTheList# رو راه اندازی کرده بودیم از همون ابتدای کار Shenmue III اولین عنوان توی لیست بود. از همون اول هوادارا میگفتن Shenmue III Shenmue III Shenmue III. از زمانی که من توی PS بودم این درخواست وجود داشته. ما توی GDC پارسال با Suzuki-san ملاقات داشتیم و شروع کردیم برای جستجو برای راهی تا بتونیم بازی رو بسازیم.

ما (سونی) به این نتیجه رسیدیم که، "تنها راهی که میشه بازی رو ساخت اینه که هوادارا پشتش باشن" و به نظرمون Kickstarter بهترین گزینه برای انجام اینکار بود. یه هدف 2 میلیونی برای بازی تعیین کردیم، اگر هوادارا ازش حمایت میکردن، پس چرا که نه، ما هم اون (Shenmue III) رو به واقعیت تبدیل میکردیم. پس تیم Third Party Production از سونی و پلی استیشن مطمئنا در (ساخت و توسعه) این بازی با آقای سوزوکی همکاری میکنه. ما بازی رو (کامل) میسازیم. ما در تمام مسیر و تا انتها (در ساخت بازی) همکاری میکنیم و خیلی هیجان زده ایم تا عرضه بازی در 2-3 سال آینده رو ببینیم.

Update2:
در مورد بودجه بازی این سوال و جواب به صفحه Kickstarter اضافه شده:

nDbnn.png

و همینطور در مورد پولی که توی Kickstarter جمع میشه:

VZCAb.png

منبع

آخرین ویرایش:
آقا این خبر خیلی بزرگه!الان گرمین نمی فهمین :dاگه قرار باشه برا X1 نیاد سونی مهره بزرگی رو انجصاری کرده.کیک استارتر هم این موضوعو تایید می کنه:bighug:

فوق العاده عالی !! :x :bighug:
در این بین ، از ریمستر نسخه اول و دوم هم استقبال میشه ! :-"
من به چه بدبختی تونستم نسخه دوم رو روی 360 اجرا کنم ، حالا اگر بخوان نسخه اول و دوم رو HD کنن و ... من به معراج میرم ! :دی

خدا کنه روند انتشار بازی کاملا عادی و مث تمام بازی های دیگه باشه. تو کیکستارتر که چک میکردم انگار بازی اصن نسخه فیزیکی برای PS4 نداره!
من چنین چیزی رو اصلا نمیپسندم. شوخی نیست، همچین بازی بزرگی داره برمیگرده، بعد این همه سال، اونوَخ بخواد یه چیزی در حد اسمش و این همه صبر نباشه...
فقط یه چیزی در مجموع بگم، کاری نکنن که وقتی بازی اومد بگیم کاش در حد همون افسانه شنمو توی ذهنمون باقی میموند و به مرحله عمل نمیرسید.

اوکی دیگه.خیالم راحت شد.:smile:یک 100 میلیونی اگه سونی بندازه تنگ پروژه فکر کنم یک چیزی در حد دو نسخه قبل ببینیم.فقط این قضیه دیجیتالی بودن مونده که فکر نکنم اگه سونی حمایت کنه فقط دیجیتالی بمونه

یچیزی رو من بگم اینکه سونی و پلی استیشن الان از بازی حمایت میکنن معنیش این نیست سونی 100میلیون خرج این بازی میکنه... سونی سر 100 میلیون یه تیم از سانتا رو اخراج کرد خیلی احتمالش کمه سر این بازی اینقدرها خرج کنه!
نسخه های قبل تو شرایط متفاوتی ساخته شدن
این نسخه از انجین داخلی خبری نیست تایید شده از آنریل 4 استفاده میشه و صد در صد باید نسبت به نسخه های قبلی صرفه جویی بشه و هوشمندانه تر از منابع استفاده شه ضمن اینکه استدیوها داخلی هم کمک دست اینها هستند ایندفعه!

نظر سنجی چند میلیون دلاری :))

کدوم بخش از "همکاری" رو متوجه نشدید؟ :-/

بازی هنوز بازی Yu Suzuki ـه، Kickstarter هم واقعیه. سونی فقط توی تامین بودجه و ساخت بازی (اونم از طریق Third Party Production نه استدیو های First Party خرکی مثل GG یا ND) با سوزوکی و تیمش همکاری میکنه.

در واقع اینطوری باید به قضیه نگاه کرد. یه بخشی از بودجه با Kickstarter، یه بخشی با سونی. پروژه Shenmue III پروژه سونی نیست، پروژه Yu Suzuki ـه. Adam Boyes اینجا خیلی خوب مسئله رو توضیح میده.

کدوم بخش از "همکاری" رو متوجه نشدید؟ :-/

بازی هنوز بازی Yu Suzuki ـه، Kickstarter هم واقعیه. سونی فقط توی تامین بودجه و ساخت بازی (اونم از طریق Third Party Production نه استدیو های First Party خرکی مثل GG یا ND) با سوزوکی و تیمش همکاری میکنه.

در واقع اینطوری باید به قضیه نگاه کرد. یه بخشی از بودجه با Kickstarter، یه بخشی با سونی. پروژه Shenmue III پروژه سونی نیست، پروژه Yu Suzuki ـه. Adam Boyes اینجا خیلی خوب مسئله رو توضیح میده.

حالا هرچی که هست امیدوارم کمبود منابع توی روند پروژه وجود نداشته باشه و یک دنباله واقعی و کامل رو بتونن بسازن

عجب موش کثیفیه این سونی!! سوزوکی رو برداشته اورده تو e3 گل ریزون کرده ببینه میتونه از این بازی پول در بیاره یا نه !!! بعد دیده قضیه جدیه میگه ما سالها بود تو این فکر بودیم !!هه
یادش بخیر شماره یک و دوش رو تو دریمکست افسانه ایی با داداشم 2 ماه روش وقت گذاشتیم !! اون زمان باورمون نمیشد این بازی روکنسول دریم اجرا میشه

در ضمن بیخودی اسم دریمکست و عکسشو به سونی نچسبونین!! هیچوقت اتفاقت زمان له شدن سگا رو فراموش نمیکنم =((خاک بر سر مایکروسافت !! شماره دومش که رو کنسول ایکس باکس اومد خو این ای پی رو هم صاحب میشدی دیگه ! میمردی؟؟

عجب موش کثیفیه این سونی!! سوزوکی رو برداشته اورده تو e3 گل ریزون کرده ببینه میتونه از این بازی پول در بیاره یا نه !!! بعد دیده قضیه جدیه میگه ما سالها بود تو این فکر بودیم !

دوربين مخفيه ؟
با اين ذهن خلاق و منفي باف كارآگاه خوبي ميشي شما

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or