رسما تایید شد: سونی در ساخت و توسعه Shenmue III سرمایه گذاری خواهد کرد

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
mbZMA.jpg

دقایقی پیش Gio Corsi در استریم توییچ سونی تایید کرد که Kickstarter برای سنجیدن و بررسی علاقه و میزان تقاضا برای عرضه Shenmue III بوده و حال که این Kickstarter به هدف خود (2 میلیون دلار) رسیده است، سونی در تامین بودجه و توسعه Shenmue III همکاری خواهد کرد.

Shenmue III دیروز پس از گذشت 14 سال از عرضه Shenmue II، در کنفرانس سونی توسط یک Kickstarter دو میلیون دلاری معرفی شد و توانست در کمتر از 9 ساعت مبلغ مورد نظر را جمع آوری کند.

Update:
نقل قول مستقیم از Gio Corsi :
کاملا. اول اینکه در تمام مدتی که کمپین BuildingTheList# رو راه اندازی کرده بودیم از همون ابتدای کار Shenmue III اولین عنوان توی لیست بود. از همون اول هوادارا میگفتن Shenmue III Shenmue III Shenmue III. از زمانی که من توی PS بودم این درخواست وجود داشته. ما توی GDC پارسال با Suzuki-san ملاقات داشتیم و شروع کردیم برای جستجو برای راهی تا بتونیم بازی رو بسازیم.

ما (سونی) به این نتیجه رسیدیم که، "تنها راهی که میشه بازی رو ساخت اینه که هوادارا پشتش باشن" و به نظرمون Kickstarter بهترین گزینه برای انجام اینکار بود. یه هدف 2 میلیونی برای بازی تعیین کردیم، اگر هوادارا ازش حمایت میکردن، پس چرا که نه، ما هم اون (Shenmue III) رو به واقعیت تبدیل میکردیم. پس تیم Third Party Production از سونی و پلی استیشن مطمئنا در (ساخت و توسعه) این بازی با آقای سوزوکی همکاری میکنه. ما بازی رو (کامل) میسازیم. ما در تمام مسیر و تا انتها (در ساخت بازی) همکاری میکنیم و خیلی هیجان زده ایم تا عرضه بازی در 2-3 سال آینده رو ببینیم.

Update2:
در مورد بودجه بازی این سوال و جواب به صفحه Kickstarter اضافه شده:

nDbnn.png

و همینطور در مورد پولی که توی Kickstarter جمع میشه:

VZCAb.png

منبع

آخرین ویرایش:
حالا هرچی که هست امیدوارم کمبود منابع توی روند پروژه وجود نداشته باشه و یک دنباله واقعی و کامل رو بتونن بسازن
تا دیروز مشکل شما این بود سونی از پروژه حمایت کنه و بودجه تامین کنه.الان که مشخص شده سونی از بازی حمایت می کنه و تو ساخت بازی تا آخر همکاری می کنه مشکل تون این شده که کمبود منابع توی روند پروژه وجود نداشته باشه!؟
من فکر می کنم مشکل شما چیز دیگه ای باشه و این ها همه سفسطه هست

عجب موش کثیفیه این سونی!! سوزوکی رو برداشته اورده تو e3 گل ریزون کرده ببینه میتونه از این بازی پول در بیاره یا نه !!! بعد دیده قضیه جدیه میگه ما سالها بود تو این فکر بودیم !!هه
یادش بخیر شماره یک و دوش رو تو دریمکست افسانه ایی با داداشم 2 ماه روش وقت گذاشتیم !! اون زمان باورمون نمیشد این بازی روکنسول دریم اجرا میشه

در ضمن بیخودی اسم دریمکست و عکسشو به سونی نچسبونین!! هیچوقت اتفاقت زمان له شدن سگا رو فراموش نمیکنم =((خاک بر سر مایکروسافت !! شماره دومش که رو کنسول ایکس باکس اومد خو این ای پی رو هم صاحب میشدی دیگه ! میمردی؟؟

اونوقت مایکروسافت بازیی رو که یکی دوماه پیشش مولتی پلتفرم معرفی شد انحصاری میکنه دنبال ارمانهای معنویت بوده که سونی الان شده موش کثیف؟:)):d
نمیدونم چرا همه چی فقط برا سونی بده مایکروسافت همون کارو بکنه یراست میره بهشت زده بازی مولتی پلتفرمه رو انحصاری کرده خم به ابرو نمیارن یه عده ولی سونی یه بازی فراموش شده رو داره برمیگردونه شده دزد و خیانتکار و کثیف و عوضی و ...!
سونی نیازی به حقه زدن برا بیشتر پول دراوردن نداره چون تفاوت فروش کنسولش اونقدری هست که تا همین الان پاشو انداخته بود رو اون یکی پاش PS4 مثل چی داشت فروش میکرد!

عجب موش کثیفیه این سونی!! سوزوکی رو برداشته اورده تو e3 گل ریزون کرده ببینه میتونه از این بازی پول در بیاره یا نه !!! بعد دیده قضیه جدیه میگه ما سالها بود تو این فکر بودیم !!هه
یادش بخیر شماره یک و دوش رو تو دریمکست افسانه ایی با داداشم 2 ماه روش وقت گذاشتیم !! اون زمان باورمون نمیشد این بازی روکنسول دریم اجرا میشه

در ضمن بیخودی اسم دریمکست و عکسشو به سونی نچسبونین!! هیچوقت اتفاقت زمان له شدن سگا رو فراموش نمیکنم =((خاک بر سر مایکروسافت !! شماره دومش که رو کنسول ایکس باکس اومد خو این ای پی رو هم صاحب میشدی دیگه ! میمردی؟؟
مایکروسافت؟:)) مایکروسافت اگر عقل داشت الان بازی مدیا مولکول و دیوید کیج انحصاری x1 بودند:d فکر کن یک درصد مایکرو با این فاز بازی ها کاری انجام بده دیگه چه برسه به شنمو که یک شکست تجاری بوده!!! نیامدن شنمو رو ps2 در راستای همین شکست بوده نه فداکاری میکروسافت برای انحصاری کردنش.!
در مورد حرفات راجع به سونی هم لطفا همه را به دید خود نگاه نکنید. و کمتر نشان دهید که کنفرانس سونی باعث بالا رفتن ضربان قلبتان شده:d

آخرین ویرایش:
جای این دوستان رو صندلی کارشناس تو صدا و سیمای ایرانه ، چی میگی شما :d

رفیق مواضب حرف زدنت باش

آقا مهرداد تنها چیزی که ضربان قلبمو برد بالا همین خبر شنمو بود و بس !! وگرنه منی که فن ماکرو هستم رو چه به فانال فانتزی یا last guardian ؟؟یا بازیهایه دیگه؟؟ هرچی معرفی شده نوش جون همه فن هایه سونی قضیه رو سیاسیش نکنین

اینم برای دلواپسان اون دو میلیون دلار...در کل به شخصه دوست داشتم سونی به جای هزینه و پشتیبانی از این بازی، روی بازیهای فراموش شده خودش تمرکز میکرد...

get

تبریک به طرفداران سونی با این سیاستهای زیرکانش
دیده میشه چه فشاری رو بعضی دوستان دارن تحمل میکنن تو جبهه مقابل الهی

باقی شرکتا در راه رضای خدا بازی میسازن، فقط سونی دنبال پول در اوردنه 8-|

الان مثلا فحشت دادم که ناراحتی ؟! خب کارشناسای صدا و سیما نظرات جالب زیاد میدن دیگه

پ.ن: مواظب

کارشناس صدا سیمایه ایران از 100 تا فحش بدتره!! :d
در ضمن علی آقا dante
نمیدونم یادت میاد یا نه اصلا اون زمان دریمکست داشتی یا نه؟؟اون زمان که من 15 سال داشتم ps2 (سونی) دریمکست رو با شنموهاش مالید زمین!! حرف من اینه انتظار نداشتم همون سونی بیاد شنمو رو پشتیبانی کنه!! اینو با تعصب یه پسره 15 ساله میگم که اون زمان همه عشقش (dreamcast) نابود شد

حالا هی gift بزارین و حال کنین برا خودتون من که بخیل نیستم :)

تا دیروز مشکل شما این بود سونی از پروژه حمایت کنه و بودجه تامین کنه.الان که مشخص شده سونی از بازی حمایت می کنه و تو ساخت بازی تا آخر همکاری می کنه مشکل تون این شده که کمبود منابع توی روند پروژه وجود نداشته باشه!؟
من فکر می کنم مشکل شما چیز دیگه ای باشه و این ها همه سفسطه هست

آقای محترم.من 17-18 ساله طرفدار سگا و بازی های سگا هستم و به شدت وضعیت بازی هاش رو تو این مدت رصد میکنم و پیگیرشم و نگرانشم و حتی دلواپسشم و اصلا این قضیه به سونی و ماکرو و غیره ربط نداره

آخرین ویرایش:
اول از همه خداروشکر که بالاخره این ip فوق العاده بدست سونی عزیز البته با سیاست کاملا زیرکانه و بجاش احیا شد:d:x
اما قبول کنید اگر ماکروسافت پشت سوزوکی و پروژش بود و به اقیانوس پول ماکروسافت وصل میشد براحتی صد میلیون دلاری:d خیلی راحت هزینه میکرد (همونطوری که سر too human آشغال هزینه کرد :d )
تا اینکه سونی تو این وضعیت بخواد با جمو جور کردن هزینه ها بخاد به مبلغ کم ریسک برسه
به هر حال خداروشکر نسخه pc هم تو راهه و میتونم بازهم منتظر ریو دوست داشتنیمون باشیم

کارشناس صدا سیمایه ایران از 100 تا فحش بدتره!! :d
در ضمن علی آقا dante
نمیدونم یادت میاد یا نه اصلا اون زمان دریمکست داشتی یا نه؟؟اون زمان که من 15 سال داشتم ps2 (سونی) دریمکست رو با شنموهاش مالید زمین!! حرف من اینه انتظار نداشتم همون سونی بیاد شنمو رو پشتیبانی کنه!! اینو با تعصب یه پسره 15 ساله میگم که اون زمان همه عشقش (dreamcast) نابود شد

حالا هی gift بزارین و حال کنین برا خودتون من که بخیل نیستم :)
ناراحت نشو ولی داری مثل 15 سالگیت فکر میکنی و نظر میدی:d چون سونی با ps2 به موفقیت رسید و سگا کنسول سازی را گذاشت کنار پس سونی نباید شنمو را احیا کنه وای وای؟:d
این پدیده creating new fan for old games به اینجا هم کشیده الان ناراحتی که سونی شنمو را انحصاری کرده و پشنیبانی میکنه چون سونی باعث شد(!) دریم کست شکست بخوره؟:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or