آقا من زنگ زدم با وزير حرف زدم (جدى اين شمارشه زنگ بزنى بر ميداره ٨٨١١٣٤٤٥) گفت شما اولا مطمئن شو مشكل از زيرساخت (نه ISP) بعدش با نوروزى( مدير معاونت مهندسى شبكه) تماس بگير بگو از طرف خسروى هستى زنگ زدم گفت جلسه اس فردا ٩ زنگ بزن. شمارشم اين بود فك كنم ٨٨٠٥١٢٢٠
احتملش كمه كه تكى جواب بدن از دوستانم تقاضا دارم زنگ بزنن به وزير اگرم مشكل حل نشه حداقل تو ذهنش بياد يه جماعت گيمرم داريم. لطفا يه بارم كه شده دسته جمعى عمل كنيم
تایید میشه من با کریو المان تونستم چند دست rust و bf بزنم تقریبا 20 30 تا روی پینگ میاره اگر کیفیت خوب باشه.
خسروی معاون وزیره وزیر که خط مستقیم نداره قربونش
تو عمرم فقط داشتم انرزی منفی می دادم نمیدونم ارزشش رو داره دست بکار بشم چند امضا حرفیه درست کنم بعد انجا پیشنهاد بدم یا نه
نه رفیق نمیشه.. وقتی زنگ میزنی میگی آقا من پینگ پایین میخوام میگن دست ما نیست!! چکار میخوای بکنی؟!
اون try again ماله کشورهای دیگس.. نه کشور ما که اگه رابطه زمین و خورشید و هم کشف کنی بهت فحشم نمیدن..
بیخیالش!!
.... کنین
بحث منفی بافی نیست!!! فقط خودمون و گذاشتیم سرکار!!! نت اگه درست بشو بود که...نمیشه، نمی تونیم، نباید.....
آقا جان میشه، این کار یه کار حقیقی حقوقی هست، ربطی به معضلات کشور نداره، فاز منفی ندید
واقعا فهم این موضوع اینقدر سخته؟! اگه زورتون میاد به دوستاتون و خودتون کمک کنید فاز منفی و آیه ی یاس نازل نکنید! چیکار کنیم از دست شما منفی بافا؟!
درد و بلات حرص نخور دیدی تایپک اومده بالا وارد نشوبحث منفی بافی نیست!!! فقط خودمون و گذاشتیم سرکار!!! نت اگه درست بشو بود که...
من که گفتم نت درست بشو بود تا حالا درست شده بود
حالا مشکل پورتکل حل من شرط میبیندم این تاپیک زیر خاکی میشه
[/RIGHT]
[/CENTER]
وبگردی برای چی Acces denied؟
درود .
آقایون برنامتون بالاخره چی شد ؟
من میگم یکی از طرف ما برنامه ریزی و تصمیم گیری کنه . اینجوری که ملت میان اسپم پراکنی میکنن و ... هیچ کاری درست نمیشه .
من آقا فرشید رو با توجه به تحصیلاتشون و ... قبول دارم . داداش دستم به شلوارت یه برنامه بریز که همه همون کارو بکنن