رسانه ای کردن مشکلات اخیر اینترنت (بسته بودن پورت ها)

بهترین کار اینه که به زندگی نرمال خودتون برگردید اینم بلاخره ی روز درست میشه . 20:30 ی بازیه برای مردم که بگن ما شب و روز دنبال حل مشکلات شما هستیم .
Isp جز دست بردن تو اکانت ملت و افزایش ترافیک مصرفی و پول یا مفت گرفتن کاری نمی کنه .
بهش میگی Ping میگه پینگ شما عالیه پینگ ۱۰۰ تا ۳۰۰ مخصوص بازی انلاینه و ما سرویس شما رو روی سیستم گیمینگ بستیم .
آره ارواح شکم عمت .

آخرین ویرایش:
آقا من زنگ زدم با وزير حرف زدم (جدى اين شمارشه زنگ بزنى بر ميداره ٨٨١١٣٤٤٥) گفت شما اولا مطمئن شو مشكل از زيرساخت (نه ISP) بعدش با نوروزى( مدير معاونت مهندسى شبكه) تماس بگير بگو از طرف خسروى هستى زنگ زدم گفت جلسه اس فردا ٩ زنگ بزن. شمارشم اين بود فك كنم ٨٨٠٥١٢٢٠
احتملش كمه كه تكى جواب بدن از دوستانم تقاضا دارم زنگ بزنن به وزير اگرم مشكل حل نشه حداقل تو ذهنش بياد يه جماعت گيمرم داريم. لطفا يه بارم كه شده دسته جمعى عمل كنيم

با همون معاونت مهندسی شبکه باید صحبت کرد، بحث فنی رو اتفاقا ایشون بهتر متوجه میشه تا خود وزیر یا معاون
من کارشناس IT و شبکه هستم، اگر دسترسی بود من می تونم توضیح بدم، یا اگر هماهنگ شد یه تعدادی( بهمراه لپ تاپ دارای یک یا چند عنوان بازی برای شبیه سازی مشکل) حضوری بریم شرکت زیرساخت این رو براشون تشریح کنم.

تایید میشه من با کریو المان تونستم چند دست rust و bf بزنم تقریبا 20 30 تا روی پینگ میاره اگر کیفیت خوب باشه.

اتفاقا من هم فقط با همین روش بدون حتی یک بار قطعی اما با پینگ افتضاح تونستم بازی کنم، این خودش یه دلیل اثبات مشکل شبکه ی داخلی هست! دلیل قطعی دیگه اینه که کاربرا از تمام ایران و تمام ISP ها مشکل دارن.

خسروی معاون وزیره:دی وزیر که خط مستقیم نداره قربونش:دی

داره اما اختصاصی همکارا هست، نمی تونه مستقیم جواب بده.

تو عمرم فقط داشتم انرزی منفی می دادم نمیدونم ارزشش رو داره دست بکار بشم چند امضا حرفیه درست کنم بعد انجا پیشنهاد بدم یا نه :-/

نه رفیق نمیشه.. وقتی زنگ میزنی میگی آقا من پینگ پایین میخوام میگن دست ما نیست!! چکار میخوای بکنی؟!
اون try again ماله کشورهای دیگس.. نه کشور ما که اگه رابطه زمین و خورشید و هم کشف کنی بهت فحشم نمیدن..
بیخیالش!!

نمیشه، نمی تونیم، نباید.....
آقا جان میشه، این کار یه کار حقیقی حقوقی هست، ربطی به معضلات کشور نداره، فاز منفی ندید
واقعا فهم این موضوع اینقدر سخته؟! اگه زورتون میاد به دوستاتون و خودتون کمک کنید فاز منفی و آیه ی یاس نازل نکنید! چیکار کنیم از دست شما منفی بافا؟!

.... کنین 8-|

پاک کن این پستت رو!
می خوای کمک کنی یا می خوای بزنی سایت رو هم بترکونی؟! :|
کاربرای ما رو ببین! سرمون رو بزنیم به دیوار از دست شما!

نمیشه، نمی تونیم، نباید.....
آقا جان میشه، این کار یه کار حقیقی حقوقی هست، ربطی به معضلات کشور نداره، فاز منفی ندید
واقعا فهم این موضوع اینقدر سخته؟! اگه زورتون میاد به دوستاتون و خودتون کمک کنید فاز منفی و آیه ی یاس نازل نکنید! چیکار کنیم از دست شما منفی بافا؟!
بحث منفی بافی نیست!!! فقط خودمون و گذاشتیم سرکار!!! نت اگه درست بشو بود که...

اینم لینک وبگردی:

تماس با ما

وبگردی برای چی Acces denied؟

96553478923891329083.jpg

من که گفتم نت درست بشو بود تا حالا درست شده بود

حالا مشکل پورتکل حل من شرط میبیندم این تاپیک زیر خاکی میشه

این تاپیک برای دوستانی هست که فک می کنن میشه و می خوان کمک کنن، اگر تمایل به کمک ندارید لازم نیست پست بی جهت بدید!
تازه روز اول کاری 93 هست، اگه می خواست درست بشه تا حالا شده بود؟!! کی بوده سرکارش که درست کنه؟!

اسپم رو تموم کنید.

[/RIGHT]
[/CENTER]

وبگردی برای چی Acces denied؟

96553478923891329083.jpg

آنتی ویروست این سایت رو بلاک کرده، یا اسکریپ آلوده ای توش دیده یا محتوایی داشته که ناقض کپی رایت خودش یا شرکته های تولید کننده ی نرم افزا بوده که رفته توی بلک لیست نود 32!

درود .
آقایون برنامتون بالاخره چی شد ؟
من میگم یکی از طرف ما برنامه ریزی و تصمیم گیری کنه . اینجوری که ملت میان اسپم پراکنی میکنن و ... هیچ کاری درست نمیشه .
من آقا فرشید رو با توجه به تحصیلاتشون و ... قبول دارم . داداش دستم به شلوارت یه برنامه بریز که همه همون کارو بکنن

هه مشکل یکی دوتا که نیست الان زیر ساختهای اینترنت کشور نابوده و فسیل شده.الان ما اینترنت 2G موبایل داریم در صورتی که توی همین امارات 3g منسوخ شده و نسل جدید رو راه اندازی میکنن!
خودتون میدونید مخابرات الان دسته کیه.دست های پشت پرده نمیزارن درخواست شماها به جایی برسه.

درود .
آقایون برنامتون بالاخره چی شد ؟
من میگم یکی از طرف ما برنامه ریزی و تصمیم گیری کنه . اینجوری که ملت میان اسپم پراکنی میکنن و ... هیچ کاری درست نمیشه .
من آقا فرشید رو با توجه به تحصیلاتشون و ... قبول دارم . داداش دستم به شلوارت یه برنامه بریز که همه همون کارو بکنن

قبلا توی این پست پیشنهادم رو دادم و متن پیشنهادی رو گذاشتم.
کاری که به نظرم مفید هست اینه که متن بالا رو به همراه این اطلاعات به دفتر "مدیر معاونت مهندسی شبکه مهندس محمدرضا نوروزی" فکس کنید.
٨٨٠٥١٢٢٠

لیست معاونتها

1-شهر محل سکونت
2-شرکت ISP
3-برنامه یا بازیهای مختل شده

امضا و تاریخ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or