رزیدنت اویل 2 HD در حال ساخت است اما نه توسط کپکام!

  • Thread starter Thread starter hmd2009
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hmd2009

کاربر سایت
02995788195089830535.jpg





درود


سال گذشته کپکام اعلام کرده بود که در صورت درخواست موج گستره ی هواداران رزیدنت اویل 2 ریمیک ساخته خواهد شد در حالی که کپکام تا این لحظه هیچ اطلاعاتی در مورد ساخته شدن یا نشدن بازی منتشر نکرده است اما یک تیم بازیسازی ایتالیایی با نام Invader Games در حال ساخت رزیدنت اویل 2 HD Resident Evil Reborn است با نگاهی به دموی بازی و همچنین اسکرین شات ها میتوان انتظار داشت که این بازی مورد استقبال هواداران قرار خواهد گرفت. بازی همچنان در حال ساخت است بنا به اطلاعات منتشر شده در وبسایت Invader Games تا به این لحظه 100% داستان بازی 60% از کد نویسی بازی و 40% از طراحی و صدا گذاری بازی تکمیل شده است . این استدیو طی بیانیه ای نیز اعلام کرده اند که تلاش میکنند تا نسخه ی بتای قابل بازی رزیدنت اویل ریمیک 2 HD را نیز در ماه آوریل برای PC منتشر کنند . در بازی هم دوربین ثابت شبیه به رزیدنت اویل های کلاسیک وجود دارد و هم دوربین روی شانه شبیه به دوربین رزیدنت اویل های مدرن 4و5و6 . جعبه ی آیتم های بازی و سیستم سیو بازی شبیه به رزیدنت اویل های کلاسیک است بنابراین ما میتوانیم دوباره شاهد ریبون های ذخیره بازی تایپ رایتر و جعبه آیتم ها در کنار منوی کلاسیک آیتم ها باشیم . Invader Games در حال حاضر بر روی سناریو لیان نمرکز کرده است اما انها قول سناریو کلیر را نیز در کنار آن داده اند کپکام در این مورد هنوز هیچ صحبتی نکرده است چه اینکه بخواهد جلوی ریلیز بازی را بگیرد و یا اینکه کاری را انجام دهند که در مورد Street Fighter X Megaman ساخته فن ها انجام دادند ( این بازی ساخته Seow Zong Hui بود که تبدیل به یک عنوان واقعی و رسمی توسط کپکام شد.)

انجین بازی Unity3D است و بازی شامل لوکیشن های رزیدنت اویل 2 در کنار لوکیشن های رزیدنت اویل های دیگر خواهد بود .
در تاریخ دسامبر امسال که تاریخ ریلیز بازی است این بازی بطور انحصاری و بصورت کاملا رایگان برای PC منتشر خواهد شد. دموی قابل بازی هم در ماه آوریل منتشر خواهد شد.


تصاویری از بازی



منبع: Resident Evil 2 Reborn HD | InvaderGames
 
آخرین ویرایش:
اینها از کپکام اجازه گرفتند این کارو میکنند؟ زیاد با قوانین کپی رایت آشنا نیستم ولی فکر کنم چون فقط برای PC به طور رایگان میخوان منتشر کنند احتمالا به مشکل برنخورند.فقط خدا کنه موسیقی متنش در سطح خوبی باشه چون موسیقی متن در بازیهای ترسناک اهمیت و اثر گذاری بسیار بالایی داره.از لایسنس بازی چیزی نگفتند؟ این بازی خوشبختانه برای لینوکس هم منتشر میشه.

اجازه که نه ولی Capcom اگه بخواد میتونه ساختش رو متوقف کنه (کاری که Square Enix با Chrono Resurrection کرد مثلا). موسیقی متن بازی هم همون موسیقی نسخه Original هست تا اونجایی که می‌دونم و در یکی از تریلرها دیدم.
 
آخرین ویرایش:
نوشتم مفهوم ، نه منظور. مفهوم اینکه نظر شخصی من ربطی به جواب ایشون نداشت.
پروژه اجباری درسی که نیست که انتظار من یا شما چیه. بحث من اینه که یه خاطره خوبی رو ممکنه خراب کنه. همین. اینکه من بازی نکنم هم مفهوم حرف منو عوض نمی کنه. این رو نگید خواهش می کنم! در مورد کپکام موافقم ...

مطمعن باشید نه تنها خاطرات خوبتونو خراب نمیکنه بلکه اونارو شیرین تر هم میکنه! ضمنا همین تیم داره یک بازی جدید دیگه با نام White Dead رو هم میسازه احتمالا باید سوم شخص باشه!
 
تا شماره 4 که عالی بود ولی بعد از 4 بازی رو پر کردن از نماد های ضد دینی . کلا اکثر این ژاپنی ها بی دین هستن و به خدا ایمان ندارن به همین دلیل زیاد ازشون خوشم نمیاد

چی میگی برای خودت الکی !

ببین هر جا پر کردی از این حرفات اینجا جای این کار نیست !!
 
RE های قدیمی یه بازی هست که ساختارشون تاریخ مصرف گذشته اش. دوربین RE های قدیمی با اون مکانیزمش غیر قابل تحمل هستش و حتی تغییر دوربین به سوم شخص مثل 4 هم بی فایده اس. بازی موقعی که باید ترسناک و فوق العاده بودش رو گذروند. HD کردن فقط برای Cash in هستش. شما شاید از بازی کردن HDـه GoW لذت ببری بخاطر مکانیزمش که هنوز قدیمی نشده ولی RE فقط یه مرور نوستالژی هستش و هیچ دلیله دیگه ای نداره.
الان یعنی واقعا شما میخواید از زامبی های HD شده با گذشت 15 سال از زمان عرضه بترسید؟ یخورده فکر کنید قبل از اینکه جو زده شید فقط از این بابت که یه بازی خوب قراره HD شه.

آره فکر کن کپکام بازی ریمیک/ری-مستر شده مجانی بده بیرون :)) برای Re4 HD حدود 20 دلار یادمه قیمت گذاشتن. حالا این رو فری بدن :))؟
منطق پس کجا رفته :O با دیدن این پست چیزی نمیتونم بگم :|
 
تا شماره 4 که عالی بود ولی بعد از 4 بازی رو پر کردن از نماد های ضد دینی . کلا اکثر این ژاپنی ها بی دین هستن و به خدا ایمان ندارن به همین دلیل زیاد ازشون خوشم نمیاد
ضد دین کجا بود اخوی؟
به گمونم اگه اینطور باشه منچ هم ضد دینه
جاپونیها فقط یه مقدار تو بازی ساختن افراطی هستن و اغراق زیاد داره وگرنه مشکل خاصی ندارن. :دی
 
همچین خبری با این محتویات دیگه چه جای بحث و جدل و صحبت های حاشیه ای داره خدا میداند. :|
بابا اچ دی می خوان بکنن ، خیلی هم خوب میشینیم بازی می کنیم بمب اتم نزدن که بحث دین و کیفیت و انتظار و اینا میشه.
 
تا شماره 4 که عالی بود ولی بعد از 4 بازی رو پر کردن از نماد های ضد دینی . کلا اکثر این ژاپنی ها بی دین هستن و به خدا ایمان ندارن به همین دلیل زیاد ازشون خوشم نمیاد

امثال شما پاتون به فروم های گیم هم باز شده.
داداش اینجا دیگه بی خیال شو
 
تا شماره 4 که عالی بود ولی بعد از 4 بازی رو پر کردن از نماد های ضد دینی . کلا اکثر این ژاپنی ها بی دین هستن و به خدا ایمان ندارن به همین دلیل زیاد ازشون خوشم نمیاد
همیشه میگفتم جمله "من دیگه حرفی ندارم" خیلی خزه اما واقعا جاهایی مثل اینجا باید استفاده کرد
 
تا شماره 4 که عالی بود ولی بعد از 4 بازی رو پر کردن از نماد های ضد دینی . کلا اکثر این ژاپنی ها بی دین هستن و به خدا ایمان ندارن به همین دلیل زیاد ازشون خوشم نمیاد
قسمت تاسف بارش اینه که با وجودی که خدا رو فبول ندارن ولی از ما ها سالم تر زندگی می کنن
 
یه سوال دارم ازتون ، خوبه که همینجا و تو همین فروم مطرحش کنم،
الان شما کیفیت این بازی رو دیدید .
بنظر شما یه تیم ایرانی میتونه Resident Evil های کلاسیکو بازسازی کنه ؟
یا میتونه تو همون Style بازی بسازه ؟
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or