رزیدنت اویل 2 HD در حال ساخت است اما نه توسط کپکام!

• Thread starter Thread starter hmd2009
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hmd2009

کاربر سایت
02995788195089830535.jpg

درود

سال گذشته کپکام اعلام کرده بود که در صورت درخواست موج گستره ی هواداران رزیدنت اویل 2 ریمیک ساخته خواهد شد در حالی که کپکام تا این لحظه هیچ اطلاعاتی در مورد ساخته شدن یا نشدن بازی منتشر نکرده است اما یک تیم بازیسازی ایتالیایی با نام Invader Games در حال ساخت رزیدنت اویل 2 HD Resident Evil Reborn است با نگاهی به دموی بازی و همچنین اسکرین شات ها میتوان انتظار داشت که این بازی مورد استقبال هواداران قرار خواهد گرفت. بازی همچنان در حال ساخت است بنا به اطلاعات منتشر شده در وبسایت Invader Games تا به این لحظه 100% داستان بازی 60% از کد نویسی بازی و 40% از طراحی و صدا گذاری بازی تکمیل شده است . این استدیو طی بیانیه ای نیز اعلام کرده اند که تلاش میکنند تا نسخه ی بتای قابل بازی رزیدنت اویل ریمیک 2 HD را نیز در ماه آوریل برای PC منتشر کنند . در بازی هم دوربین ثابت شبیه به رزیدنت اویل های کلاسیک وجود دارد و هم دوربین روی شانه شبیه به دوربین رزیدنت اویل های مدرن 4و5و6 . جعبه ی آیتم های بازی و سیستم سیو بازی شبیه به رزیدنت اویل های کلاسیک است بنابراین ما میتوانیم دوباره شاهد ریبون های ذخیره بازی تایپ رایتر و جعبه آیتم ها در کنار منوی کلاسیک آیتم ها باشیم . Invader Games در حال حاضر بر روی سناریو لیان نمرکز کرده است اما انها قول سناریو کلیر را نیز در کنار آن داده اند کپکام در این مورد هنوز هیچ صحبتی نکرده است چه اینکه بخواهد جلوی ریلیز بازی را بگیرد و یا اینکه کاری را انجام دهند که در مورد Street Fighter X Megaman ساخته فن ها انجام دادند ( این بازی ساخته Seow Zong Hui بود که تبدیل به یک عنوان واقعی و رسمی توسط کپکام شد.)

انجین بازی Unity3D است و بازی شامل لوکیشن های رزیدنت اویل 2 در کنار لوکیشن های رزیدنت اویل های دیگر خواهد بود .
در تاریخ دسامبر امسال که تاریخ ریلیز بازی است این بازی بطور انحصاری و بصورت کاملا رایگان برای PC منتشر خواهد شد. دموی قابل بازی هم در ماه آوریل منتشر خواهد شد.

تصاویری از بازی

منبع: Resident Evil 2 Reborn HD | InvaderGames

آخرین ویرایش:
RE های قدیمی یه بازی هست که ساختارشون تاریخ مصرف گذشته اش. دوربین RE های قدیمی با اون مکانیزمش غیر قابل تحمل هستش و حتی تغییر دوربین به سوم شخص مثل 4 هم بی فایده اس. بازی موقعی که باید ترسناک و فوق العاده بودش رو گذروند. HD کردن فقط برای Cash in هستش. شما شاید از بازی کردن HDـه GoW لذت ببری بخاطر مکانیزمش که هنوز قدیمی نشده ولی RE فقط یه مرور نوستالژی هستش و هیچ دلیله دیگه ای نداره.
الان یعنی واقعا شما میخواید از زامبی های HD شده با گذشت 15 سال از زمان عرضه بترسید؟ یخورده فکر کنید قبل از اینکه جو زده شید فقط از این بابت که یه بازی خوب قراره HD شه.

روی چه حساب کتابی داری میگی اون نوع دوربین دیگه منسوخ شده است؟چون شما خوشت نمیاد و باهاش حال نمیکنی؟خیر ، سایلنت هیل DP به خوبی نشون داد که اون نوع دوربین های کلاسیک قدیمی هنوز هم میشه در بازی های امروزی ازش استفاده کرد و در DP بارها این موضوع ازش استفاده شد و جالب اونجاست دقیقا در همون زمان که از دوربین کلاسیک استفاده میشد حس ترس ایجاد میشد! امثال من که عاشق RE های کلاسیک 1-2-3 هستن خیلی از اون مدل دوربین بازی استقبال میکنند.ضمنا ساخت نسخه HD رزیدنت ایول 2 چرا باید خبر بدی باشه؟اگر درست حسابی ساخته بشه میتونه تمام خاطرات خوب و شیرینی که 10 دوزاده سال پیش داشتیم رو زنده کنه.

تقریبا هییییییییچ چیز از رزیدنت اویل 2 یادم نمی آد ولی یادمه اون موقع که بازیش می کردم خیلی چیز شاخی بود!:دی
فک کنم حدود دو سال پیش بود اومدم بازیش کنم دوباره، واسه PS3 گرفتمش منتهی انقدر داغون بود از نظر ظاهری بازی، نتونستم ادامه بدم همون اولا ولش کردم! من FF VII رو تونستم تحمل کنم و تمومش کنم دوباره، ولی RE2 رو نتونستم!
البته من دلم میخواست یه بازسازی به درد بخور و آبرومند از نسخه دوم که در خور بازی باشه رو کپکام آماده کنه، که خب بنظر می رسه ازین خبرا نیست. جلوی انتشار این رو بگیره و خودش بازسازیش رو برای PS4/XBone بزنه.
پ.ن: من با شهاب موافقم که رزیدنت اویلهای قبل از 4 کاملا تاریخ مصرف گذشته هستند با اون ساختارشون. اگر قراره دوباره عرضه شن برای گیمرهای این دوره زمونه، باید از نو ساخته شه.

آخرین ویرایش:
تقریبا هییییییییچ چیز از رزیدنت اویل 2 یادم نمی آد ولی یادمه اون موقع که بازیش می کردم خیلی چیز شاخی بود!:دی
فک کنم حدود دو سال پیش بود اومدم بازیش کنم دوباره، واسه PS3 گرفتمش منتهی انقدر داغون بود از نظر ظاهری بازی، نتونستم ادامه بدم همون اولا ولش کردم! من FF VII رو تونستم تحمل کنم و تمومش کنم دوباره، ولی RE2 رو نتونستم!
البته من دلم میخواست یه بازسازی به درد بخور و آبرومند از نسخه دوم که در خور بازی باشه رو کپکام آماده کنه، که خب بنظر می رسه ازین خبرا نیست. جلوی انتشار این رو بگیره و خودش بازیسازیش رو برای PS4/XBone بزنه.
پ.ن: من با شهاب موافقم که رزیدنت اویلهای قبل از 4 کاملا تاریخ مصرف گذشته هستند با اون ساختارشون. اگر قراره دوباره عرضه شن برای گیمرهای این دوره زمونه، باید از نو ساخته شه.
يادمه وقتي بازي اومد يا حداقل من اولين بار بازيش كردم 12 سالم بود 6 ماه اعتصاب غذا كردم تا بلاخره بابام راضي شده برام PSX بخره ديقا تمام اونهمه مجاهدت رو براي اين بازي به خرج دادم. دنيايي بود. يه دري تو طبقه ي دوم اداره پليس بغل اون سه تا مجسمه كه بايد دوتاشو هل ميدادي وجود داشت كه باز نميشد كلي واسه خودمون داستان سرايي ميكرديم كه پشتش چيه( البته پشت درهم ميشد رفت اما از يه جاي ديگه كه ما اونموقع نميدونستيم كه اين همون دره:d) خلاصه انگليسي هم كه درست درمون بلد نبوديم خودمون يه داستانايي ساخته بوديم براش كه شايد اگه به گوش كپكام ميرسيد شايد ايده هامون رو ميخريد. Ah GOOD OLD DAYS!!!!!!!

سريعا براي بازي كردنش اقدام كن يكي از بزرگترين شاهكاراي تاريخ رو از دست دادي

این چرا انقدر گرافیکش داغونه ؟ روشنایی و نورپردازی هم که افتضاح هست.
امیدوارم اگه این عکسا نمونه نهایی هست کلا ساخته نشه نوستالژیمون رو خراب نکنه!

جدا به نظر نمیاد چیز رسمی ای باشه ...

این چرا انقدر گرافیکش داغونه ؟ روشنایی و نورپردازی هم که افتضاح هست.
امیدوارم اگه این عکسا نمونه نهایی هست کلا ساخته نشه نوستالژیمون رو خراب نکنه!

تا اونجايي كه من متوجه شدم بازي ساخت يه سري آدم علاقه منده كه واسه دل خودشون ساختن كارشون واقعا قابل تقديره انتظار زياد نداشته باشيد اينا كه به بودجه بازياي AAA دسترسي نداشتن در همين حد ازشون برميومده به هر حال دمشون گرم

تا اونجايي كه من متوجه شدم بازي ساخت يه سري آدم علاقه منده كه واسه دل خودشون ساختن كارشون واقعا قابل تقديره انتظار زياد نداشته باشيد اينا كه به بودجه بازياي AAA دسترسي نداشتن در همين حد ازشون برميومده به هر حال دمشون گرم
آخه ما چرا برامون این احساس به وجود اومده که هر کسی بودجه و منابع انسانی و تجهیزات ناکافی داشته باشه و شروع به ساخت یه کار بی کیفیت کنه قابل تقدیر هست همیشه ! ایده و حق نشر هم که مال خودشون نیست کلا.

به نظر من بهترین کار اینه که کاپکام تا وقت داره بیاد بازی را از این ها بخره و روی گرافیک و محیط بازی حسابی کار کنه که یه چیزه درست حسابی تحویل ملت بده hd کردن این بازی زیاد تاثیری نداره و باید رو محیط و سیستمای جانبی بازی هم کار بشه ! به هر حال کار تیم کوچک بوده و قابل تقدیره

دلیلش اینه که طرف صرفاً از روی علاقه از وقت ، زندگی و پولش زده تا یه خدمت هر چند کوچیک به فرانچایز مورد علاقش کرده باشه .
خواهش می کنم اهداف و نیات بقیه رو از روی تفکرات خودتون حدس نزنید ! خیر اصلا اینطور نیست در حالت کلی. چیزی که در نهایت به دست میاد بیشتر از این حرفاست.

البه که نظر شخصی با فکت فرق می کنه من همین الان دارم code veronica x بازی می کنم فقط در حالت hd با شبیه ساز بسیار لذت بخش تر از re6 هست همچنان هم ترسناکه
بازی هایی که گیم پلی بسیار عالی و خلاقانه داشتن هنوزم خیلی ارزشمند تر از بازی هایی هستن که فقط گرافیک دارن و یه اسلحه دست ضخصیت اصلی بازی هست می رن جلو قطعا
بازی new super Mario wii نزدیک 20 ملیون نسخه فروخته شایدم بیشتر یعنی از هر نسخه ی cod یا halo بیشتر. گیم پلیش هم عین میکروش فقط side 3d شده می شه گفت تقریبا یه بازسازی فقط
گیم پلی اینبازی نزدیک 30 سال قدمت این همه فروش داشته بعد یه عده می گن بازسازی بازی های قدیمی اشتباه هست

RE الان یعنی واقعا شما میخواید از زامبی های HD شده با گذشت 15 سال از زمان عرضه بترسید؟
چه ربطی داره واقعا ؟! عزیزم اون زامبی ها همون موقع هم خیلی ترسناک نبودن , من نمیدونم بعضی دوستان از RE چرا فقط ترسیدن رو یاد گرفتن ! در حالی که یه همچین بازی رو اون زمانش هم کسی برا ترسیدن بازی نمیکرد چون فیلم ترسناک نیست ! ا اون حس (حالا هیجان یا کمی ترس) برا غول آخرها (مثل نمیسیس) و اون شک های ناگهانی که مثلا از تو شیشه یا ماشین و ... میپریدن بیرون و اون صدا و آوای دلنشین شهر بود که به عنوان یه مکمل باعث شده بود بازی شاهکار بشه . برا همین HD نشده ی این شاهکار و 3 رو همین الان هم با نهایت لذت بازی میکنم و همچنان اون لذت رو می برم و قرار نیست بترسم !!

اخ اخ یعنی Tofu و HUNK هم توش هست...
من نه از این بازی انتظار گرافیک فوق العاده دارم و نه انتظار دارم بازی مال 16 سال پیش منو بترسونه!!!
همین حس نوستالژی که بازی داره برای من خیلی ارزشمنده.حالا با یه سری بهبودها و دستکاری تو وقایع بازیم هست که چه بهتر.انتظاریم نیست که عزیزان عشق بازیهای اکشن و بکش برو جلو این سبک رو بپسندند.چون اگه این بازی با Unreal Engine4 هم بازسازی میشد نود درصد کسایی که ایراد میگیرند به اولین معمای بازی که میرسیدند بازی رو به کل پاک میکردند.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or