رزیدنت اویل 2 HD در حال ساخت است اما نه توسط کپکام!

• Thread starter Thread starter hmd2009
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hmd2009

کاربر سایت
02995788195089830535.jpg

درود

سال گذشته کپکام اعلام کرده بود که در صورت درخواست موج گستره ی هواداران رزیدنت اویل 2 ریمیک ساخته خواهد شد در حالی که کپکام تا این لحظه هیچ اطلاعاتی در مورد ساخته شدن یا نشدن بازی منتشر نکرده است اما یک تیم بازیسازی ایتالیایی با نام Invader Games در حال ساخت رزیدنت اویل 2 HD Resident Evil Reborn است با نگاهی به دموی بازی و همچنین اسکرین شات ها میتوان انتظار داشت که این بازی مورد استقبال هواداران قرار خواهد گرفت. بازی همچنان در حال ساخت است بنا به اطلاعات منتشر شده در وبسایت Invader Games تا به این لحظه 100% داستان بازی 60% از کد نویسی بازی و 40% از طراحی و صدا گذاری بازی تکمیل شده است . این استدیو طی بیانیه ای نیز اعلام کرده اند که تلاش میکنند تا نسخه ی بتای قابل بازی رزیدنت اویل ریمیک 2 HD را نیز در ماه آوریل برای PC منتشر کنند . در بازی هم دوربین ثابت شبیه به رزیدنت اویل های کلاسیک وجود دارد و هم دوربین روی شانه شبیه به دوربین رزیدنت اویل های مدرن 4و5و6 . جعبه ی آیتم های بازی و سیستم سیو بازی شبیه به رزیدنت اویل های کلاسیک است بنابراین ما میتوانیم دوباره شاهد ریبون های ذخیره بازی تایپ رایتر و جعبه آیتم ها در کنار منوی کلاسیک آیتم ها باشیم . Invader Games در حال حاضر بر روی سناریو لیان نمرکز کرده است اما انها قول سناریو کلیر را نیز در کنار آن داده اند کپکام در این مورد هنوز هیچ صحبتی نکرده است چه اینکه بخواهد جلوی ریلیز بازی را بگیرد و یا اینکه کاری را انجام دهند که در مورد Street Fighter X Megaman ساخته فن ها انجام دادند ( این بازی ساخته Seow Zong Hui بود که تبدیل به یک عنوان واقعی و رسمی توسط کپکام شد.)

انجین بازی Unity3D است و بازی شامل لوکیشن های رزیدنت اویل 2 در کنار لوکیشن های رزیدنت اویل های دیگر خواهد بود .
در تاریخ دسامبر امسال که تاریخ ریلیز بازی است این بازی بطور انحصاری و بصورت کاملا رایگان برای PC منتشر خواهد شد. دموی قابل بازی هم در ماه آوریل منتشر خواهد شد.

تصاویری از بازی

منبع: Resident Evil 2 Reborn HD | InvaderGames

آخرین ویرایش:
رزیدنت اویل های قدیمی به صورت HD فقط حروم کردن وقت و پول هستش.

این فقط HD نیست جیل اصلا تو رزیدنت اویل 2 نبود! ضمنا دو تا دوربین در بازی وجود داره و مهمتر از همه بازی هنوز در مرحله ی آلفا هست به نظر من که این عالیه ضمنا شما صبر کن نسخه آزمایشی بازی ماه آوریل بیاد بازی کن اگر بد بود هر چی دلت خواست بگو الان همین کپکام که رزیدنت اویل 4 رو HD کرده فکر میکنید خیلی تغییر کرده گرافیکش؟؟؟ بازی فقط یکم ویبرنس و شفافیت بازی و یک ذره هم تکسچر ها بهتر شده دوربین همون دوربین داستان همون داستان شخصیت ها هم همون شخصیت ها. اینجا اینا اومدن یک کار جدید کردن جیل رو وارد بازی کردن شاید نمسیس هم باشه یعنی تلفیق دو تا رزیدنت اویل اگر بتونن طبق داستان اصلی پیش برن و حضور جیل خط داستانی بازی رو تغییر نده به نظر من ایده ی قشنگی هست. و در آخر شما این بازی رو کاملا رایگان بازی میکنی یعنی ارزش رایگان بازی کردنم نداره این بدببختا از زندگی وقت و پول و سرمایشون میزنن به خاطر عشقی که به رزیدنت اویل های کلاسیک دارن و هم اینکه دل هوادرای رزیدنت اویل مثل ما رو شاد کنن خدا رو چه دیدی شاید این بازی جزو بازیهای رسمی کپکام هم شد. کپکام داره رو رزیدنت اویل 7 کار میکنه من فکر نمیکنم به این زودیها خبری از ریمیک 2 بیاد!

آخه ما چرا برامون این احساس به وجود اومده که هر کسی بودجه و منابع انسانی و تجهیزات ناکافی داشته باشه و شروع به ساخت یه کار بی کیفیت کنه قابل تقدیر هست همیشه ! ایده و حق نشر هم که مال خودشون نیست کلا.
چشم. الان زنگ میزنم بهشون و میگم اول از شما اجازه بگیرن و بعدش بازی بسازن.
بچه های ایرانی ریمیک میکردن از این بهتر میساختن
خب، شما که ایرانی هستین میشه لطف کنین دست به کار بشین؟ تو رو خدا؟!

پ.ن: مگه همین ایرانیا باشن که پشت کامپیوتراشون لم دادن و از روی باد معده در مورد خیلی چیزا نظر میدن. تا وقتی که وضعیتمون اینجوری باشه، حق نداریم در مورد ساخته شدن یا نشدن یه پروژه نظر بدیم کما اینکه اقلیت هم هستیم و نظراتمون به درد واکس زدن کفش میخوره.
=================
رزیدنت اویل های قدیمی به صورت HD فقط حروم کردن وقت و پول هستش.
شهاب منظورتو نمیفهمم، HD یا Remake؟
برای 3 شماره اول که HD کردنشون ذره ای فایده نداره ولی Remake کردنشون فوق العاده میشه. این همه RE4 روش سرمایه گذاری شد و همه هم راضی بودن. این که دیگه جای خود داره که یکی از بزرگترین آرزوهای اکثریت RE فن ها هست.
از اون طرف هم وضعیت کنونی این سری واقعا ترکیده هست. این چندتا شماره آخری که هر کسی از راه رسید یه چیزی چپوند توی بازی و الان وضعیت انسداد توش رخ داده:|:biggrin1:

بنظرم شماره 2 بهترین تو کل سری باشه و بشدت خوشحالم از این حرکت :x
واسه افرادی هم که این شماره رو بازی نکردن میتونه خیلی مفید باشه تا به عمق فاجعه ای که الان سره بازی اومده با شماره های اخیر بیشتر پی ببرن.

یک تیم عیر حرفه فقط به خاطر عشقشون به رزیدنت اویل های کلاسیک و به خاطر اینکه دل طرفدرای رزیدنت اویل های کلاسیک رو شاد کنن دارن رزیدنت اویل 2 HD رو میسازن اونم چی از پول سرمایه و وقتشون میزنن که این بازی رو بطور رایگان عرضه کنند اونوقت یک عده میان میگن این چه بازیه ایه که SD هست بجای HD و این از رزیدنت اویل 2 اصلی هم کیفیتش پایین تره و رزیدنت اویل 2 رو خراب کردن و .... دوست عزیز شما یک گزینه همیشه پیش روت هست و اون هم اینه که بازی نکنی چون کوچکترین اجباری در بازی کردن نیست ;) من دقیقا از این اتاق عکس نداشتم ولی به خاطر اینکه ببینید چقدر پیشرفت داشته گرافیک بازی حتما پیدا میکنم و میزارم.

10891021543886546692.jpg

آخرین ویرایش:
کپکام تنها کاری که الان میکنه داره هر چی بازی یه زمانی ساخته HD میکنه بعدش منتشر میکنه. تو رو خدا ببین این غول ژاپنی به چه وضع روزی افتاده که دست به دامن HD کردن بازیهای قبلیش شده.

کپکام تنها کاری که الان میکنه داره هر چی بازی یه زمانی ساخته HD میکنه بعدش منتشر میکنه. تو رو خدا ببین این غول ژاپنی به چه وضع روزی افتاده که دست به دامن HD کردن بازیهای قبلیش شده.
علتش این هست که کپکام شاهکارهاش مال نسل هفت به قبل. اسم رزیدنت که میاد پشت همه میلرزه

چشم. الان زنگ میزنم بهشون و میگم اول از شما اجازه بگیرن و بعدش بازی بسازن.
وقتی مفهوم صحبت کسیو نمیفهمید چرا اصرار به جواب دادن به پستی دارید که مخاطبش نیستید. من اگر میگم فلان شخص به درد بازی کردن تو فوتبال نمیخوره دلیل نمیشه بازیم لزوما بهتر از اون شخص باشه.
نظر شخصی من این هست که گرافیک این بازی تا اونجایی که از عکس ها مشخصه جز خراب کردن خاطره خوب ما فایده دیگه ای نداره. حالا اینکه شما مثلا بیای بگی کسی مجبورت نکرده بازی کنی یا به تو ربطی نداره یا هر جواب بی ربط دیگه ای ارتباطی به مفهوم صحبت من پیدا نمی کنه.
ادیت :
پ.ن: مگه همین ایرانیا باشن که پشت کامپیوتراشون لم دادن و از روی باد معده در مورد خیلی چیزا نظر میدن. تا وقتی که وضعیتمون اینجوری باشه، حق نداریم در مورد ساخته شدن یا نشدن یه پروژه نظر بدیم کما اینکه اقلیت هم هستیم و نظراتمون به درد واکس زدن کفش میخوره.
قیاس به نفس نکنید کلا! اگه شما کاری غیر اون چیزی که گفتید ندارید بقیه اینطور نیستن!

یک بار دیگه متن را بخونید یه تیم کوچیک از فن های بازی دارند رو این عنوان کار میکنند نه کاپکام !

وقتی مفهوم صحبت کسیو نمیفهمید چرا اصرار به جواب دادن به پستی دارید که مخاطبش نیستید. من اگر میگم فلان شخص به درد بازی کردن تو فوتبال نمیخوره دلیل نمیشه بازیم لزوما بهتر از اون شخص باشه.
نظر شخصی من این هست که گرافیک این بازی تا اونجایی که از عکس ها مشخصه جز خراب کردن خاطره خوب ما فایده دیگه ای نداره. حالا اینکه شما مثلا بیای بگی کسی مجبورت نکرده بازی کنی یا به تو ربطی نداره یا هر جواب بی ربط دیگه ای ارتباطی به مفهوم صحبت من پیدا نمی کنه.
شما لطف کن منظورتو در باب سُخَناتت برسون ، ما چشم بصیرت نداریم منظورتونو تشخیص بدیم .
به قوله اون رفیقمون گرافیک بازی خیلی بده ؟
انتظار دارید بازی که با پول تو جیبی ساخته شده ، گرافیکش در سطح high graphics های pc باشه ؟ بازم جای شُکرش باقیه که حداقل این تیم به فکر این بازی بودن ،خودِ کپکام که خیلی وقته زده جاده خاکی !
لحن ـتو هم یکمی بهتر کنی بد نیست آقا .

آخرین ویرایش:
عالیه ! فقط کاش با نسخه 3 همینکارو کنه، منتظر اخبارشم
ضمنا، کار ارزشمندیه و به هیچ وجه وقت و پول حروم کردن نیست
روی texture هم کار شده، تصاویر که اینطور میگه
pop که واسه ps3 اج دی شد، فقط وضوح تصویرش بالا بود !
Chokeslam!.jpg

آخرین ویرایش:
اینها از کپکام اجازه گرفتند این کارو میکنند؟ زیاد با قوانین کپی رایت آشنا نیستم ولی فکر کنم چون فقط برای PC به طور رایگان میخوان منتشر کنند احتمالا به مشکل برنخورند.فقط خدا کنه موسیقی متنش در سطح خوبی باشه چون موسیقی متن در بازیهای ترسناک اهمیت و اثر گذاری بسیار بالایی داره.از لایسنس بازی چیزی نگفتند؟ این بازی خوشبختانه برای لینوکس هم منتشر میشه.

قبل از منتشر شدن رزیدنت اویل 6 کوبایاشی تهیه کننده ان عنوان گفته بود که ساخت رزیذنت اویل کلاسیک کار بسیار سختی است ، ما باید کلاسیک را برای کنسول های کوچک تر(احتمالا سخت افزاری مثل دی اس ) در نظر بگیریم. حالا سوال اینه کپکام با وجود تجربه ی تلخ قسمت 6 چرا نباید قسمت بعد را کلاسیک بسازه؟خب قسمت 6 با وجود اکشن بودن فروش پایین کرد! پس کیفیت و وفاداری به ریشه ها از همه چی مهم تر هست. بحث رزیدنت اویل 4 جداست خواهشا ان را وسط نکشید. نه نه نه خواهش میکنم!!!!

شما لطف کن منظورتو در باب سُخَناتت برسون ، ما چشم بصیرت نداریم منظورتونو تشخیص بدیم .
به قوله اون رفیقمون گرافیک بازی خیلی بده ؟
انتظار دارید بازی که با پول تو جیبی ساخته شده ، گرافیکش در سطح high graphics های pc باشه ؟ بازم جای شُکرش باقیه که حداقل این تیم به فکر این بازی بودن ،خودِ کپکام که خیلی وقته زده جاده خاکی !
نوشتم مفهوم ، نه منظور. مفهوم اینکه نظر شخصی من ربطی به جواب ایشون نداشت.
پروژه اجباری درسی که نیست که انتظار من یا شما چیه. بحث من اینه که یه خاطره خوبی رو ممکنه خراب کنه. همین. اینکه من بازی نکنم هم مفهوم حرف منو عوض نمی کنه. این رو نگید خواهش می کنم! در مورد کپکام موافقم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or