شایعه رزیدنت اویل جدیدی که قرار است در E3 معرفی شود رزیدنت اویل7 نخواهد بود !

hmd2009

کاربر سایت
08863752003952386414.jpg

به نام خدا

تاکنون شایعات فراوانی در مورد معرفی عنوان جدیدی از سری بازی های رزیدنت اویل منتشر شده است از شایعاتی که به انحصاری بودن این بازی برای کنسول Xbox One اشاره میکرد تا معرفی شخصیت هایی نظیر آلیس از سری فیلم های رزیدنت اویل یا بازگشت آلبرت وسکر اما در جدیدترین شایعه منشتر شده که بیشتر هم به واقعیت نزدیک است گویا رزیدنت اویل جدیدی که قرار است در E3 معرفی شود رزیدنت اویل 7 نخواهد بود بلکه این عنوان جدید به رزیدنت اویل رولیشنز شباهت خواهد داشت. بر اساس این شایعه ی جدید

- این عنوان رزیدنت اویل 7 نیست.
-این بازی در E3 معرفی خواهد شد
-در این بازی ما شاهد بازگشت شخصیت ها از سری خواهیم بود یک مرد و دو زن.
-دو نفر از این شخصیت ها مدت طولانی است که در سری حضور نداشته اند و یکی از آنها هرگز در بازی ظاهر نشده است.

گفتنی است سال گذشته آقای کاواتا سازنده بازی رزیدنت اویل رولیشنز گفته بود که به دلیل فیدبک های مثبت در مورد بازی رزیدنت اویل رولیشنز در مورد اکشن گرا شدن رزیدنت اویل تجدید نظر خواهد کرد.

آخرین ویرایش:

اره عجب متای بالایی هم گرفته لامصب .اسفند براش دود کن چشم نخوره یه وقت!
اگه اون بالاست پس این چیه؟
88676483459433655925.png

[

QUOTE=Dante Never Cry;3254434]
86190762182088493624.gif
[/QUOTE]

گیفت میزاری که یعنی مسخره کنی ؟
بگیر ای شیطان:
20806758702784985888.jpg

کاری به بحث ندارم ولی رزیدنت اویل: ریولیشنز بهترین اویل نسل 7 بود. دیگه همه راضی بودن ازش...
biggrin1.gif
! نه تنها از 5 و 6 خیلی بهتر بود، بلکه خودش هم بازی فوق العاده بود. رزیدنت اویل فوق العاده ای هم بود. تلفیقی از مدرنیته در گیم پلی و کلاسیک در اتمسفر رو توی ریولیشنز شاهد بودیم.

مطئنن برای شما که داشتی از 6 با دل و جون دفاع میکردی و بعد رلیز نمرهاش غیبتون زد باید هم عالی باشه .کسی که 4 رو ختم اویل میدونه غیر از این نمیشه انتظاری ازش داشت.سلیقت محترمه.

Resident evil 5 بهترین بازی ازاین سری توی نسل هفتم بود(فکت).حالادرسته یکم از اصول سری دور شد منتهی اونم بیشتر توسط ۴ شده بود و اینم راه اون رو ادامه داد.ولی خب به هر حال بازی خیلی خوبی بود.

یک عده یاد گرفتن بقیه‌هرچی گفتن اونها هم ادامه بدن و اونها رو‌کپی پیست کنن.

Resident evil 5 بهترین بازی ازاین سری توی نسل هفتم بود(فکت).حالادرسته یکم از اصول سری دور شد منتهی اونم بیشتر توسط ۴ شده بود و اینم راه اون رو ادامه داد.ولی خب به هر حال بازی خیلی خوبی بود.

من دیگه حرفی ندارم :|

تا اونجایی که یادم میاد RE5 جکی از روی RE4 بود البته از انصاف نگذریم به اندازه یکبار تموم کردن به زور میشد تحملش کرد ولی RE6 رو من حتی نتونستم برای نیم ساعت تحمل کنم.RE:Revelation رو هم رفتم. میشد برای یکبار تموم کردن تحملش کرد البته به سختی چون سیستم گیم پلیش افتضاح بود

در مورد RE4 هم فقط میدونم اینقدر خوب بود که هنوز که هنوزه دوست دارم دوباره تجربش کنم
محسن نمیدونم چرا من 6 را خیلی راحت روی درجه سختی هارد تموم کردم و از سناریو لئون و ایدا لذت بردم. این دو بخش داستان خیلی خوبی داشت. :d چطور نتونستی تحمل کنی؟!!

من تنها چیزی که راجب رزیدنت 6 میتونم بگم اینه که سناریو کریس و جیک کلا **د به بازی :| سناریو لیان و ایدا خوب بود انصافا

مشکل کل بازی هم تمام اکشن شدن و نقش هویج داشتن دشمنای بازی بود به جای اینکه کارکترهای بازی از اینا بترسن اونا باید از دست کریس و جیک و بقیه فرار میکردن :|

به نظره من اویل 6 فقط سناریو جیک مزخرف بود اونم تا حدودی وگرنه باسش که خوب بود!
به شدت هم منتظر رونمایی از نسخه ی 7 هستم ایشالا که با پشتکار کپکام بترکونه :)

تمام این بدبختی هایی که تو RE6 کشیدیم از گور همین چیزی که تو بهش میگی بهترین بازی سری نشات گرفت:bighug:

من تنها چیزی که راجب رزیدنت 6 میتونم بگم اینه که سناریو کریس و جیک کلا **د به بازی :| سناریو لیان و ایدا خوب بود انصافا

مشکل کل بازی هم تمام اکشن شدن و نقش هویج داشتن دشمنای بازی بود به جای اینکه کارکترهای بازی از اینا بترسن اونا باید از دست کریس و جیک و بقیه فرار میکردن :|

سناریو کریس چپتر اون مار نامرئی عالی بود انصافا!

به نظره من اویل 6 فقط سناریو جیک مزخرف بود اونم تا حدودی وگرنه باسش که خوب بود!
به شدت هم منتظر رونمایی از نسخه ی 7 هستم ایشالا که با پشتکار کپکام بترکونه :)

اتفاقا تمام ایول بازا اتفاق نظر دارن که باس های بازی فاجعه ی قرن بودن . آخه مگس ؟؟؟!!! دایناسور ؟؟؟!!! هیولاهای شباهت دار به دارک سایدرز ؟؟؟!!:-/8-| من کم کم ایمان پیدا کرده بودم پارک ژوراسیکه :d

تجربه ثابت کرده در ایول : پارتنر اشتباه بزرگیه ، باسهای بازی هر چی جثشون بزرگتر باشه ترسیدن واقعا به مرز صفر میرسه (چستوچابک یه چیز دیگست). در حد تایرنتو نمسیس کفایت میکنه و مهمترین قسمت چهره ی کاراکتره که اثلا در 6 زحمت فکر کردنم روی باسها به خودشون نداده بودن . صحنه ی ابتدایی لئون برای چی همه تمجیدش میکنن ؟؟ بخاطر اینکه یک مکان بسته مثل عمارتو اتاقهای مرموز ، خاموشو روشن شدن چراغها ، محیط و اتمسفر مخوف و ساکت یکی از پایه های رزیدنته و لذت بخشه . که بعد سوار شدن آسانسور کل بازی بدون کنکاش خطی جلو رفت و همش در محیطهای بازو ملال آور فقط به جلو میرفتیم !!

در نسخه 5 بازی جایی که در عمارت میخواین جیل ولنتاین رو نجات بدید وسکر دنبالتون میکنه به نظر من تنها صحنه بازی بود که لذت واقعی رو بردم . نمسیس و تایرنت هم همین خصوصیتو داشتن . کاراکترهای با جذبه و واقعا ترسناک بعد سخه 4 دیگه ساخته نشد . نسخه 4 خوب بود بخاطر کراورز . واسه خودتون راه میرفتید یدفعه سروکلشون پیدا میشد و شلوار مبارکو ... شخصیت پردازی خیلی کامل بود .

در کل رزیدنت مثل بازیهای دیگه نیست که بدون کنکاش یا با تندوتند عوض کردن محیط بشه تحملش کرد .
TEW هم تریلراشو دیده باشید هنوز همون ایده های سنتی توش استفاده شده ولی واقعا جواب میده .

تمام این بدبختی هایی که تو RE6 کشیدیم از گور همین چیزی که تو بهش میگی بهترین بازی سری نشات گرفت:bighug:
دوست عزیز نمیدونم ان دوستمون چطور میگه بهرین قسمت تو نسل هفتم؟!! از لحاظ داستان رولیشنز و دارک ساید خیلی عالی بودند. ارزشمند و محکم. دارک ساید که سه تا خط داستانی داشت اگه اشتباه نکنم. گیم پلی هم که همه یک کپی از روی 4 بودند. تو بخش صدا گذاری و موزیک هم که همیشه رزیدنت فوق العاده بوده. بهترین 5 بوده فیک هست نه فکت!
داستان 5 اصلا تعادلی مابین گیم پلی و داستان نداشت. به طوری که تعدادی از شخصیت ها نظیر اکزلا هیچ نقشی نداشتند! سازنده فقط امده بود چند تا شخصیت اورده بود که زمان بازی را بالا ببره. بعد نابودشون کنه و سرانجام با البرت وسکر روبرو بشی. اخه من نمیدونم نوشتن یک همچین داستانی واقعا کار سختی بود. هیچ دستاوردی هم نداشت. انقد بد بود که کپکام تو 6 به هیچ وجه نتونست جمعش کنه! و مجبور شد داستان بی ارتباط با 5 بنویسه. هر چند شکل روایت و هیچان خیلی راحت5 را له میکنه. 4 تا خط داستانی داشت بازی و یاد اورر رزیدنت اویل 2 بود. اگه 6 از بعد گیم پلی و طراحی مراحل مثل 4 بود شک نکن فوق العاده میشد.
از پایان پرسرصدای بازی 5 هم که نمیشه گذشت!
دوستان پیشنهاد میکنم شماره 29 مجله بازی رایانه را بخونید. نقد بازی رزیدنت اویل 5 توسط اقای شهریار ازهاریان فر یکی از سازندگان بازی شبگرد نوشته شده. من خودم با بعضی جاهاش مخالفم ولی خالی از لطف نیست!

یعنی ممکنه یکی از اون زن ها clair باشه!؟ یعنی اینا میخوان شخصیت اون و هم خراب کنن؟
والا تو نسل هفتم فقط من از همون Revelations خوشم اومد کمی بهتر شده بود... 6 که اصلا حرفشو نزن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or