شایعه رزیدنت اویل جدیدی که قرار است در E3 معرفی شود رزیدنت اویل7 نخواهد بود !

hmd2009

کاربر سایت
08863752003952386414.jpg

به نام خدا

تاکنون شایعات فراوانی در مورد معرفی عنوان جدیدی از سری بازی های رزیدنت اویل منتشر شده است از شایعاتی که به انحصاری بودن این بازی برای کنسول Xbox One اشاره میکرد تا معرفی شخصیت هایی نظیر آلیس از سری فیلم های رزیدنت اویل یا بازگشت آلبرت وسکر اما در جدیدترین شایعه منشتر شده که بیشتر هم به واقعیت نزدیک است گویا رزیدنت اویل جدیدی که قرار است در E3 معرفی شود رزیدنت اویل 7 نخواهد بود بلکه این عنوان جدید به رزیدنت اویل رولیشنز شباهت خواهد داشت. بر اساس این شایعه ی جدید

- این عنوان رزیدنت اویل 7 نیست.
-این بازی در E3 معرفی خواهد شد
-در این بازی ما شاهد بازگشت شخصیت ها از سری خواهیم بود یک مرد و دو زن.
-دو نفر از این شخصیت ها مدت طولانی است که در سری حضور نداشته اند و یکی از آنها هرگز در بازی ظاهر نشده است.

گفتنی است سال گذشته آقای کاواتا سازنده بازی رزیدنت اویل رولیشنز گفته بود که به دلیل فیدبک های مثبت در مورد بازی رزیدنت اویل رولیشنز در مورد اکشن گرا شدن رزیدنت اویل تجدید نظر خواهد کرد.

آخرین ویرایش:
کسی از شما درخواست کرد ماهیت حقیقت رو تشریح کنی ؟
=
واضحه هدفت از اومدن به تاپیک چیه،وقتی حقیقت واضح " خـوب " بودن Revelations رو انکار میکنی .

ای بابا.
چرا شما اینقدر بی ظرفیتی؟
خوب داره اشغال میسازه دیگه نه رزیدنت اویل این دیگه ناراحتی داره؟
خودت بردار یه مقایسه کن بین ریمیک و این ببین کدومش قشنگتره؟حداقل متاشون رو هم چک کن.
در موردوضعیت مالی کپکام که دیگه بماند یه جستجوی ساده تو اینترنت گویای همه چیزه.
با انداختن سینه و پشت کرکترهای زن و خوشگل نشون دادنشون که نمیشه بازی فروخت.شاید تاثیری روی قشر کم سن داشته باشه ولی تاثیر بسیار ناچیزی داره.
گند زدن به این ip و دار و ندارشون داری ازشون طرفداریم میکنی؟
اینطوریش رو دیگه ندیده بودیم!

راستش رو بگو از کجاش خوشت اومد؟;)

حقیقت تلخه و باید روبروش وایسی راه فراری نیست.
داداش من بره 3ds اورجینال خریدمش 80!
خیلی هم عالی بود بازیش!از 5 که خیلی بهتر بود!رو pc و کنسولای دیگه رو نمیدونم ولی رو 3ds عالی بود!

- - -ویرایش - - -

ای بابا.
خودت بردار یه مقایسه کن بین ریمیک و این ببین کدومش قشنگتره؟حداقل متاشون رو هم چک کن.
با انداختن سینه و پشت کرکترهای زن و خوشگل نشون دادنشون که نمیشه بازی فروخت.شاید تاثیری روی قشر کم سن داشته باشه ولی تاثیر بسیار ناچیزی داره.
اره خوب از رزیدنت های کلاسیک که خیلی بدتر بود.....ولی اونقدری هم که شما میگی بد نبود!در واقع اصلا نباید مقایسه میکردید!

ای بابا.
مسئله بی ظرفیت بودن نیست، مسئله سیاه نمایی بیش از حدِ ! من به هیچ وجه موافق وضعیت فعلی اویل نیستم،دوری از ریشه ها،داستان ضعیف،شوتر شدن صرف ُ..؛منتها این که بخوابیم ارزش Revelations رو پایین بیاریم کار درستی نیست؛بازی خودشو تثبیت کرده، نیازی هم به بحث نداره

ای بابا.

32203032799507760107.jpg

انصافا وضعش خیلی داغونه ! IP های بزرگش اکثرا تبدیل شدن به شکست تجاری و از اون طرف هم وارد بازار موبایل ژاپن شد که بجای سوددهی کلی ضرر بهمراه داشت
در چند سال اخیر ضرر زیادی داده ، کاش بجای THQ ورشکست میشد :(

البته وضعیت مالی کپکام اونقدر که شما فکر میکنید بد نیست بازی انحصاری Dead Rising 3 خیلی خوب فروش کرده و تبدیل به یکی از پر فروش ترین بازی های نسل بعد کپکام شد. کپکام در حال حاضر داره 1000 تا نیروی جدید رو استخدام میکنه البته تا 10 سال آینده و فکر میکنم یه جایی خوندم خودش گفته که قراره بیشترشون هم خانم باشن . ضمن اینکه شما اگر به آمار فروش رزیدنت اویل 6 در ژاپن نگاهی بندازین این بازی تو اونجا فروشش خوب بوده هر چند در کل فروش بازی کمتر از نتظارات کپکام بوده اما طوری نبوده که بخواد کپکام رو برشکست کنه. کپکام روی بازی های نسل بعدش مثل Deep Down و Resident Evil 7 حساب ویژه ی باز کرده اگر چه بازی که قراره تو E3 معرفی بشه رزیدنت اویل 7 نیست اما این بازی هم تا سال 2015 معرفی میشه. الان فشار ها رو کپام خیلی زیاده از یک طرف انتظارات بالای فن ها از بازی رزیدنت اویل بعدیشون که همه منتظرن تا یک شاهکار رو ببینن و نه یک بازی اکشن مثل رزیدنت اویل 5 و 6 و از طرف دیگه با اومدن بازی جدید شینجی میکامی کپکام داره بخشی از طرفداراشو از دست میده هر روز تو اینترنت میبینیم که به طرفدارای بازی شیطان درون میکامی داره اضافه میشن انگار میکامی عمدا ترس بازی رو دو چندان کرده تا دیگه حرفی برای گفتن باقی نمونه. شینجی میکامی فهمید که طرفدارا یک بازی در حد رزیدنت اویل 4 نمیخوان اونا دوست دارن بازی ترسناک تر باشه و به فضای رزیدنت اویل ها کلاسیک نزدیک تر به خاطر همین بازی شو داره ترسناک و ترسناک تر میکنه. کپکام هم قطعا فقط تماشاگر ماجرا نخواهد بود چون میدونه یک اشتباه دیگه در ساخت بازی ممکنه منجر به از دست دادن بخش عظیمی از طرفدارای سابقش بشه به خاطر همین من فکر میکنم رزیدنت اویل بعدی همه رو راضی میکنه شاید مثل شیطان درون نباشه اما مثل 5و 6 هم نیست.

آخرین ویرایش:
این capcom هنوز ورشکست نشده ؟ :d

انصافا وضعش خیلی داغونه ! IP های بزرگش اکثرا تبدیل شدن به شکست تجاری و از اون طرف هم وارد بازار موبایل ژاپن شد که بجای سوددهی کلی ضرر بهمراه داشت
در چند سال اخیر ضرر زیادی داده ، کاش بجای THQ ورشکست میشد :(

COPCOM هم به زودی .... :bighug:

هر کمپانی رفت سراغ اشغال سازی اخر و عاقبتش همین میشه .دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره.فکر کنم اخرین بازی که کپکام ناشرش و خوب از اب در اومد dmc بود اونم باید بره دست تیم نینجا رو ماچ کنه.

86190762182088493624.gif

الان مثلا داره مردم رو هایپ میکنه؟ :))

من که عاشق رزیدنت ایول بودم، سره 6 حتی رغبت نکردم یه دور تا آخر برم بازیو از بس مسخره بود! فقط کلی سر فروش بازی ضرر کردیم :دی یعنی ایول 3 کجا، این آشغال کجا! 4 یه تغییر کلی پیدا کردم که خیلی عالی بود و استقبال شد، 5 باز با تمام نقاط ضعفش خوب بود، نمیشه گفت عالی بود! ولی یه بازیه خوب میشد در نظر گرفتش ولی 6 واقعلا یک آشغال به تمام معنا بود!

دقیقا باهات موافقم! شما توی 5 باز با یه داستان قوی و یه گیم پلی اکشن رو به رو بودی! ولی توی 6 همون اکشنش هم نتونستن درست و حسابی بسازند! حتی کسی که اولین بارش بود و به عنوان اکشن بازی رو انجام میداد بازم از بازی شاکی بود! :|

کاری به بحث ندارم ولی رزیدنت اویل: ریولیشنز بهترین اویل نسل 7 بود. دیگه همه راضی بودن ازش... :دی! نه تنها از 5 و 6 خیلی بهتر بود، بلکه خودش هم بازی فوق العاده بود. رزیدنت اویل فوق العاده ای هم بود. تلفیقی از مدرنیته در گیم پلی و کلاسیک در اتمسفر رو توی ریولیشنز شاهد بودیم.

حالا کاری نداریم کپکام جدیدا خیلی منفوره یا نه، ولی این که دعا دعا میکنین که ورشکست بشه، چی آخرش به شما میدن؟ نهایتش ورشکست میشه و بازیاش پخش و پلا میشن بین این و اون و بیشتر سماق میمکیم و Bla Bla Bla
من هنوز به این جمله ی زیر اعتقاد دارم..!!:>

تاوقتی The Evil Within استاد شینجی میکامی هست کی اویل بازی میکنه؟؟
صبر کن از تنور بیاد بیرون و بعدش در موردش نظر بدین/:) اگر بر فرض بیاد و شکست بخوره، اونوقت قیافه-تون خنده دار میشه. توضیه منو بخوایین، هیچوقت از روی پیش نمایش ها و تریلرا در مورد یه بازی نظر ندین. بودن بازیایی از این دست که درست و حسابی فیل شدن.

Capcom در کل عناوین خوبی داره ، حالا کاری ندارم LP,RE به F رفتن اما فکر می کنم درس خوبی از این دو عنوان گرفته

در حال حاضر Street Fighter,Monster Hunter,Onimusha,Okami,Mega Man,Ace Attorney از عناوینی هستند که خود Capcom توسعه اون ها رو بر عهده داره و در اوج به سر می برن ، حالا این که از یک سریشون مثل Mega Man یا Okami خبری نیست بحث دیگه ایه

اگه بنا رو بر مقایسه بزاریم و بخایم Revelations رو با شماره 5 و 6 مقایسه کنیم با اختلاف خیلی زیادی Revelations بهتره(تو همه چی جز گرافیک)
اینم در نظر بگیریم Revelations یه بازی 3DS بوده و پرت شدس وگرنه اگه برای کنسول های نسل قبلی ساخته میشد دیگه شماره 5 و 6 باید کلن بوق میزدن.
اما اگه Revelations با 3 شماره اول مقایسه کنیم بنظرم رتبش پایینتر باشه.

نمیدونم بعضی از دوستان چه پدرکشتگی با این رزیدنت اویل دارن تا اسمش میاد شروع میکنن به کوبیدنش مثلا بگن هاردکور تشریف دارن؟؟؟
والا من به شخصه همه شماره هاشو بازی کردم و مطمئنا هیچکدوم به نسخه های 1 تا 4 نمیرسن اما دلیل نمیشه بیایم بقیه نسخه ها رو بکوبیم من خودم به شخصه با نسخه 5 و 6 بسیار حال کردم و حتی حس وحال نسخه های قدیمیش هم بعضی جاهه برام زنده می شد در کل بسی از این بازی لذت میرم از 6 گرفته تا 1 :bighug: بساز کپکام بساز :d

بخاطر اینکه حس نوستالژی بعضی از دوستان مثل 8030 دوست عزیزکه کامل درکشون میکنم و یکم حالو هوای تاپیکو مخصوصا ایول بازای اصیلو ببرم به اون دوران ، یه اسپویل دیدنی آماده کردم که دیدنشون خالی از لطف نیست .

بعضی چیزا با پولو سرمایه های میلیاردی هم نمیشه برشون گردوند . کاشکی کپکام یک عنوان فرعی کلاسیک رو از میکامیو کامیا بخواد براش بسازه .

97344140008905463173.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or